Martynko píše:http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... zpravy-dne
- co si o tom myslíte? Všude se o tom hovoří, ale pokaždý mi to příjde jako taková 1.dubnová kachna, moc jim v tom nevěřím, je mi jedno jest-li ho tedy zabili nebo ne... ale pokaždé jsou ty informace zavádějíci, vždy proběhne nadpis "zablili ládina" ale to ostatní jsou jen keci, někde jsem četl, že měli tělo hodit do moře ?!? proč by to dělali, proč by se tahali s tělem, jen aby ho hodili do moře? ... každý by se nad takovýma zprávama měl povznést, aby nebyl jen další dezinformovaná manipulovaná ovce... takže si myslím, že je více než pravděpodobné, že ládin žije, protože známe ty kriptofašistický nacisty amíky, hajzlové... to je blbost, prý tam pro něj letěli na jistotu... tak proč ho několik roků hledali a zabili kvůli tomu spousty nevynných, mě se to prostě zdá divný ...
bin ladin nezije uz od decembra 2001. byl tesce nemocny a potreboval neustale dializu.
fbi ho kvuli padu dvojicek nikdy nehledala, kvuli nedostatku dukazu. na officialni strance fbi byl hledan ledva kvuli "oklahoma city bombings". al quaida je organizace vedena i platena CIA, z historii zacinajic v 80 letech v boji proti sssr, pozdeji v jugoslavii atd. rekla to dokonce i pani clingtonova.
neteste se, ze sme nad "neviditelnym nepritelem" zvitezili. pripravuji druhy "pad dvojicek". london, madrid uz maji, chiby jim rim, berlin a pariz na dokonceni pyramidy ci cisla 11 coz je to same.
13.5. (13+5=18, 18=6+6+6) je zajimavy datum, ktery sedi do numeroligie s cislem 11. v roce 2000 13.5. stali tyhle veci:
May 13, 2000 Third secret partially revealed. Relates to Popes shooting on May 13, 1981
May 13, 2000 Pope alludes to the Beast rising out of the sea in Revelation. The Beast has 7 heads.
May 13, 2000 Putin divides Russia into 7 districts in preparation for-?
(May 13, 1914 - Fatima Vision
May 13, 1941 - Stalin divides Russia into 7 districts in preparation for war
May 13,1981 - Pope's attempted assassination)
dalsi "trinity"? prodaji nam to jako odvetnou akci za "vrazdu" ladina?
o tom ze fema pripravuje cviceni za 600 milliard dolaru sem uz psal > 16.-20.5. zemetreseni v new madrid.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!