Já bych tam ty tři šestky moc nemontoval: stačí se podívat obráceně, a jsou z toho hnedle tři devítky...

Vše je o náhledu každého jednotlivce: tam, kde někdo vidí bubáka, vidí druhý anděla. Protože vidí to, co chce vidět - to, nač je sám naladěný.
Mně spinování ohromně překvapilo jasným a pozitivním účinkem - voda (ale i třeba víno, které teď popíjím), mají úplně jinou kvalitu, je v tom měkkost, osvěžení, pohoda... Je mi jedno, kdo kde jaké symboly vidí, podstatný je pro mě účinek a ten mě fascinuje: dokonce víc než orgonit, u kterého jsou pozitivní účinky často individuální a snad i nahodilé. U spinování je rozdíl ve kvalitě veliký, u orgonitů jsem nic takového necítil. Dokonce i u diamantové vody takový rozdíl necítím...
K těm mudrám: zcela jistě to vliv má - každý prst patří k pěti základním energetickým okruhům a jejich spojování je propojování energetických okruhů těla, které "nějak" ovlivňují prostor mezi nimi - v tomto případě vodu či (jakoukoli?) tekutinu. Při poslechu přednášky p. Detzlera o SRT mě zaujala poznámka ohledně žehnání jídlu kódem 995 (devítky jako symbol dokonalého Boha - Zdroje Všeho Co Jest a pětky, která je číslem člověka (jestli se dobře pamatuju). Čeho je symbolem šestka, přesně nevím, pomocí by mohlo být podrobnější studování kvantových vztahů numerologie, které se objevilo v channelinzích od Kryona...
Zajímalo by mě vážné zkoumání vlivu spinování na další (užitkové) tekutiny, třeba by PHM nebo maziva mohly mít lepší kvalitu (např. viskozitu apod.), která by se promítla do nižší spotřeby nebo menšího opotřebení motorů apod. Myslím, že to za vážné zkoumání rozhodně stojí.