žádost o odstraneni vlákna
Odesláno: 11 bře 2011 14:11
Od: wellness
Komu: admin
Žádnám okamžité odstranění toho vlákna viewtopic.php?f=6&t=461&start=120
- vyskytují se na něm neoprávěně použité fotografie + neoprávněné sledování. Informovala jsem úřady.
40/2009 Sb. trestní zákoník
§ 354
Nebezpečné pronásledování
(1) Kdo jiného dlouhodobě pronásleduje tím, že
a) vyhrožuje ublížením na zdraví nebo jinou újmou jemu nebo jeho osobám blízkým,
b) vyhledává jeho osobní blízkost nebo jej sleduje,
c) vytrvale jej prostřednictvím prostředků elektronických komunikací, písemně nebo jinak kontaktuje,
d) omezuje jej v jeho obvyklém způsobu života, nebo
e) zneužije jeho osobních údajů za účelem získání osobního nebo jiného kontaktu,
a toto jednání je způsobilé vzbudit v něm důvodnou obavu o jeho život nebo zdraví nebo o život a zdraví osob jemu blízkých, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři roky bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) vůči dítěti nebo těhotné ženě,
b) se zbraní, nebo
c) nejméně se dvěma osobami.
Děkuji za vyřízení - v opačném případě se stáváte spolupachatelem.
MgA. Helena Kühnelová
odstraneni diskuse
Odesláno: 12 bře 2011 14:55
Žádnám okamžité odstranění toho vlákna viewtopic.php?f=6&t=461&start=120
- vyskytují se na něm neoprávěně použité fotografie + neoprávněné sledování. Informovala jsem úřady.
porušení autorského zákona
Odesláno: 17 bře 2011 00:12
Dobrý den,
takže ještě jednou a doufám naposledy:
ve vláknu "není orgonit jako ogonit" jsou neoprávněně použité autorské fotografie, na jedné z nich jsem já a moje dítě. Žádnám okamžité stažení vlákna. Vím, že jste si minulé zprávy přečetl. Pokud podám trestní zonámení v této věci, zmíním, že jste na mou OPRÁVNĚNOU žádost nereagoval.
Re: porušení autorského zákona
Odesláno: 30 bře 2011 19:16
Od: admin
Komu: wellness
To má být vyhrožování!?
Tohle je svobodné fórum, kde si každý může psát pod vlastní odpovědností v podstatě co chce, stejně tak jako ty na svých stránkách píšeš něco o idiotech na orgu.cz.
Pokud seš ve své naivitě tak daleko, že si myslíš že jedna fotka kdoví koho kdoví odkud naplňuje podstatu trestného činu nebezpečného pronásledování, tak s chutí do toho. Držíme palce.