Orgonet je studna informací z týhle oblasti, bohužel stojí v polích zavážených močůvkou a tak je místy zanešená. Mám pocit že orgonet vystaví všechno co se mu zalíbí bez pořádného prozkoumání, takže Orgonet sice ano, ale vybírat a sou dny kdy vybírat i hodněrosa píše:Doporučuji Orgonet, poslední dobou spousta zajímavých příspěvků, asi to nebude náhoda,ta spousta informací. Je tam moc zajímavý článek o rozboru vody, kterou pijeme a vzduchu, co dýcháme. Tento příspěvek je o zkušenosti se spinováním. http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/ch ... -vody.html
Spinování vody: jednoduchá (a převratná) ozdravná technika
Re: Spinování vody: jednoduchá (a převratná) ozdravná technika
tomas píše:Orgonet je studna informací z týhle oblasti, bohužel stojí v polích zavážených močůvkou a tak je místy zanešená. Mám pocit že orgonet vystaví všechno co se mu zalíbí bez pořádného prozkoumání, takže Orgonet sice ano, ale vybírat a sou dny kdy vybírat i hodněrosa píše:Doporučuji Orgonet, poslední dobou spousta zajímavých příspěvků, asi to nebude náhoda,ta spousta informací. Je tam moc zajímavý článek o rozboru vody, kterou pijeme a vzduchu, co dýcháme. Tento příspěvek je o zkušenosti se spinováním. http://orgo-net.blogspot.com/2011/06/ch ... -vody.html
Naštěstí máme vlastní rozum a intuici,tak to proste vyzkoušíme a pokud to funguje použijeme dál,pokud ne,tak to necháme být.
Pokus- omyl proste používáme jako vedci

Osobně jsem rád,že jsem si rozšířil obzory o orgonity a i tohle "točení"

- truthseeker
Spinovaný ocet!!!!!! Ondro? 

http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
kdo čet moje články o levotočivých energií a biopolích člověka tomu ej jasné že to není nic jiného než přetáčení vody "doleva". Což se tady řešilo snad před půl rokem / rokem. To gesto je pomocný protže z rukou přirozeně jdou energie, takže to samovolně roztáčí tu vodu.
Komu se gesto nelíbí stejně dobře to funguje když je to mentální. Stačí si mentálně představit levotočivý vír a vyjde to an stejně.
Chlápka sme moc nezkoumal, ale za nějakej čas mu možná dojde že to de dělat i s jídlem. A nemluvě o to že ho třeba i napadne to udělat sám se sebou.
Komu se gesto nelíbí stejně dobře to funguje když je to mentální. Stačí si mentálně představit levotočivý vír a vyjde to an stejně.
Chlápka sme moc nezkoumal, ale za nějakej čas mu možná dojde že to de dělat i s jídlem. A nemluvě o to že ho třeba i napadne to udělat sám se sebou.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady to nějak zvadlo. Nikdo to nezkouší ? Já to zkouším nějaký rozdíl tam je . Ale zdravotní výsledky nebudou druhý den, tak časem poznám zda je to k něčemu
Ocet nespinujte. Ještě by začala padat letadla...
Letadla by začala taky spinovat. 

Já bych se tomu smíchu vyhnul. Spinuju prakticky od počátku, kdy jsem se o tom dozvěděl; často sice poslední dobou zapomenu, ale když si zaspinuju, je voda úplně jiná - měkčí, lehká, poddajná, úplně jiná na jazyku. Nedá se to nijak popsat, kdo nezkusil, neví. O zdravotním účinku těžko něco říct, ale obecně: pokud je něco chutí pro tělo (a troufám si říct, že i pro duši) chutnější a přijatelnější, bude to zcela jistě i tělu (duši) prospěšnější. Jak? To nevím. Denně tvořím realitu svými úsudky, svým vnitřním nastavením, takže do jaké míry to ovlivňuje spinovaná voda, které vypiju cca. 4 l denně, nevím. Teď ještě navíc k tomu začínám s MMS, takže o nějakém měřitelném výsledku si nedovolím nic říct.
Není 4 litry denně trochu moc? To do sebe liješ násilím?
Ráno při snídani 1/2l, dopoledne 1l, odpoledne 1,5, večer 1l. Někdy piju samozřejmě míň, ale ty tři litry jsou standardem. Nijak mi to nevadí, voda je skvělá, pokud si ji upravíš (psal jsem jinde tady), jsem zvyklý mít vždy dvě petky s křišťálkem a malým orgonitkem v lednici - doma i v práci.pepr píše:Není 4 litry denně trochu moc? To do sebe liješ násilím?
Barevné bublinkové vody nepiju a ani mi nijak nechybí - voda je lepčí!

http://osz.webnode.cz - tady jsou 2 články o léčbě vodou, tam najdeš důvody proč 4 litry není přehnané
moc vody škodí, ale málo vody škodí ještě víc
moc vody škodí, ale málo vody škodí ještě víc
Mám se spinovanou vodou stejnou zkušenost. Dříve jsem nedokázala vypít větší množství najednou, voda mi nechutnala a jakoby drhla v krku. Spinovaná voda je taková lehká, jemná a hladká a sama klouže do krku, moc mi chutná. Používám i krystaly křišt'álu. Doporučuji spinovat si vodu na poslední opláchnutí vlasů, taky paráda. Nevím, do jakého průměru použité nádoby to ještě funguje, na tohle používám klasický půllitr na pivo. Krásné dny všem.
Když někdo upraví vodu spinováním pro někoho jiného. Pozná to ten druhý i když se nedozví, jestli byla upravována nebo ne? Jinými slovy... Musí si ji člověk spinovat pro sebe nebo je to objektivní?
Zkus to a uvidíšpepr píše:Když někdo upraví vodu spinováním pro někoho jiného. Pozná to ten druhý i když se nedozví, jestli byla upravována nebo ne? Jinými slovy... Musí si ji člověk spinovat pro sebe nebo je to objektivní?

líp odpovědět neumím...
nemyslím si že by ta změna byla tak výrazná. Ale pokud by takovou vodu pil teba měsíc, mohlo by to mít nějaké znatelné účinky.
Jinak když jsme u toho. První věc co by jste měli udělat přetočit si doleva tu vodu z který se člověk skládá
máme jí v těle 70%. Takže by to bylo dobrý vzít z gruntu ....
Jinak když jsme u toho. První věc co by jste měli udělat přetočit si doleva tu vodu z který se člověk skládá

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -