Ťažké kovy
Ťažké kovy
Ahojte, keď tak stále čítam o ťažkých kovoch a mám plnú držku amalgámu, a príznaky ako vyšité, chcem s tým niečo urobiť. Problém je, že všade píšu iný postup detoxifikácie. Máte nejaké skúsenosti, ale dobré návody, ako sa zbaviť toho svinstva?
Re: Ťažké kovy
navštívit zubaře a nechat si vyměnit amalgánové plomby za bílé, sám už to tak z větší části mám
no to je mi jasne, ale ako sa zbavit toho, co uz je v tele?
- truthseeker
Chlorella určitě pomůže, a pomalu vyměňovat, taky jsem na tom bledě v tomhle ohledu a hodlám to brzo napravit, není to nejlevnější sranda, ale investice dobrá
.

http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
-
kopcem bylinek
Chlorella Pyrenoidosa
tinktura z medvediho cesneku a koriandru
http://sila-pro-zivot.cz/prednasky/jak- ... navod.html staci namoct googel a ja to chtel prekladat z nemciny
Chlorella Pyrenoidosa
tinktura z medvediho cesneku a koriandru
http://sila-pro-zivot.cz/prednasky/jak- ... navod.html staci namoct googel a ja to chtel prekladat z nemciny

vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
Ahoj Lidičky! Prosím, aby všichni dali hlavy dohromady a vymysleli detoxikaci nebo něco jinak chytrého pro lidi z Chropyně a okolí. Pořád ještě hoří, plasty, tuny zbytků koženky a ještě jiné (neznámé )sračky.Bydlím kousek (6 km )od Chropyně. Bohu(?)dík za ten vítr, roznesl ten bordel směrem s nejmenší osídleností.Neumím si představit míru kontaminace, když znám případ, kdy darebácká firma opalovala kabely a kontaminovala okolí cca 100 m a vrstva půdy se musela (po soudních tahanicích) odtěžit. To by se musela odtěžit celá Haná v okruhu 30 km.Co zjistím sem napíšu (hlavně co v tom smradu bylo).
-
cestou z obchodu me napadlo, ze by ste tam meli vyuzit vsechny trubky cestovnich znacek anebo i plotu jako cb nebo et.Aien píše:Ahoj Lidičky! Prosím, aby všichni dali hlavy dohromady a vymysleli detoxikaci nebo něco jinak chytrého pro lidi z Chropyně a okolí. Pořád ještě hoří, plasty, tuny zbytků koženky a ještě jiné (neznámé )sračky.Bydlím kousek (6 km )od Chropyně. Bohu(?)dík za ten vítr, roznesl ten bordel směrem s nejmenší osídleností.Neumím si představit míru kontaminace, když znám případ, kdy darebácká firma opalovala kabely a kontaminovala okolí cca 100 m a vrstva půdy se musela (po soudních tahanicích) odtěžit. To by se musela odtěžit celá Haná v okruhu 30 km.Co zjistím sem napíšu (hlavně co v tom smradu bylo).
orgonit nalet do trubky ze zachodoveho papiru, nebo kuchynske roli. nemusi tam byt ani hrot ale z hrotem to bude asi silnejsi a pokud ma fungovat jako earthpipe tab bych ho asi aj omotal.
na vhazeni do tech trubek cestovnich znacek radim pouzit kolo jako zebrik

vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
Zrovna teď jsem si koupil dvě kila Chlorelly (CZ) z prodejbylin.cz, cena super a silná je dost. Medvědí česnek lupení, taky mám zásobu na dva roky. Louhuji ve vodce. Koriandr zasívám:) Klinghardt ještě mluvil o ané transdermální metodě pro autisty, taky hodně zajímavý, ale tady se to asi nesežene, takže USA.
podla mna nieje najlepsi napad vymienat blomby za biele...(bílé plomby uvolňují estrogen a přispívají k hormonálním problémům)... http://orgo-net.blogspot.com/2010/07/re ... -zuby.html
amalgánové plomby postupně vyměnit za bílé a potom nasadit homeopatickou léčbu. MERCURIUM SULUBLICUM a ARGENTUM NITRICUM. Potence stačí 5CH. Dávkování lépe určí homeopat.
Dle receptury pátera FERDY lze také detoxikovat organismus čajem z dubové kůry z větviček mladého dubu. pít po dobu 7 dnů ráno a večer hrnek.
Dle receptury pátera FERDY lze také detoxikovat organismus čajem z dubové kůry z větviček mladého dubu. pít po dobu 7 dnů ráno a večer hrnek.