MMS
Re: MMS
Já jsem zatím na 8. kapce a zatím nic. No vlastně se o mě jakoby pokoušela rýma, ale to přičítám začátku odcházení " nedobroty". Uvidíme. Půjdu až na 15 kapek, což je dávka pro léčení konkrétní choroby (mám roky borelku). Jinak doporučují pro prevenci 6 kapek 2x týdně .Ale na netu je to popsané detailně.
http://www.czmms.cz
http://www.czmms.cz
Současný stav nedokáže boreliozu vyléčit. Jen ji udržuje v mezích normy. Takže je to na doživotí. Přelečuje se to antibiotikama např. 1x za 7 let kapačky krystalického penicilínu běhen 14 dní atd. Borelie jsou v latentním stavu "ukryté", pokud je organismus oslaben vyrukují do krve a škodí, mrchy. Já jsem to zvládl přeléčit v akutním stádiu (někteří lidi to "přechodili" a ani neví, z čeho jsou furt unavení nemocní atd. - doktoři sami cíleně rozbory na boreliozu nedělají) a pak dorazil vilcacorou, neboli kočičím drápem neboli Uňa de Gato- lékem to z liány z J. Ameriky. Zatím jsem ready ale jsem přesto rád, že jsem objevil MMS, které by to mělo zrušit definitivně. AmenSaila píše:borelka je na roky??

Ještě doporučuji si nechat udělat na chlamydie, to je snad ještě větší svinstvo a testy se na to běžně nedělají.Aerosmith píše:Pokud někdo nevíte proč je vám furt blbě atd. požádejte o rozbor krve na boreliozu. Je jí mezi lidmi strašně moc. Odborníci to nechtějí ani moc zveřejňovat. A není to jen od klíštěte, ale i od různých jiných štípavých potvor.

(ne že bych to snad měl

Může, ale nemusí. Já o tom ani nevěděl. Jen jsem měl příznaky jako začínající chřipka, ale protože se znám a neměl jsem rýmu, která mě chřipku provází, tak jsem "zaútočil" na doktora s tím, že chci rozbor krve. A bylo to...Saila píše:ale ta by se ti mela projevit takovejma tema kruhama ne?
- truthseeker
Tak dávej člověče prosím vědět, jak pokračuje léčba. Já kdysi chodil pár měsíců s neléčenou mononukleuzou a doteď si nesu nějaký ty lehčí následkyAerosmith píše:Může, ale nemusí. Já o tom ani nevěděl. Jen jsem měl příznaky jako začínající chřipka, ale protože se znám a neměl jsem rýmu, která mě chřipku provází, tak jsem "zaútočil" na doktora s tím, že chci rozbor krve. A bylo to...Saila píše:ale ta by se ti mela projevit takovejma tema kruhama ne?

Ještě dotaz: Objednal jsi z emms.cz či odjinud?
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
4 truthseeker - ano mám to z czmms. Jinak obecně doporučuju (ke všemu léčení -mimo léků, které cíleně snižují imunitu)tu vilcacoru - kočičí dráp a do tl. střeva bifi. bakterie ve formě tablet pro dospělé. Pro malé děti mají vynikající sirup, který našemu prckovi vyléčil ekzém. Dobrá je taky echinacea - třapatka nachová. Dá se to pěstovat doma jako hezká kytka do vázy, ale od květu po kořen je léčivá (čaje, alkohol. výluh) - zlepšuje imunitu (sever. amer. indiáni).
Re: MMS - vyléčená rakovina, vyhráli jsme bez chemo!
Dobrá zpráva – osobní zkušenost, vyléčená rakovina varlat. 8.4.20010
22.2.2010 synovi (36 let) vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavil léčbu na likvidaci rakoviny takto:
10 dní 10x denně 3 kapky MMS1 v želatinových tobolkách, 3x denně lžičku javorového sirupu se sodou, každý den ráno 2 lžičky Dologranu (vápník a hořčík).
Pak 3-4 dny každé 2 hodiny 1 gram Vitamínu C se šípky a hrstku vlašských ořechů i 3 oříšky Kešu (to kvůli obsahu selenu a germania, potřebují to nutně bílé krvinky).
Dalších 10 dnů 10x denně 5-6 kapek MMS1 (to už popíjel s ananasovým džusem), javorsirup se sodou 2x denně, Dologran stále stejně (pomáhá mimo jiné alkalizaci vnitřního prostředí) a k tomu jsem mu v tyto dny začal vyrábět elektrolýzou Živou vodu pH 9, vypil jí tak litr denně a pak jen vodu (toto také kvůli zvýšení pH těla).
Pak opět 3-4 dny C vitamín a vše co je výše popsáno.
Posledních 10 dnů MMS3 10x denně 6-7 kapek, javorsirup 1 lžičku, Dologranu 2 lžičky.
Každý den snědl 2-3 jablka a co nejvíce vařených brambor (jsou zásadotvorné a obsahují velmi důležitý sodík a draslík, ovšem pouze ve vařeném stavu)
Syn pracuje na živnosťák ve stavebnictví něco jako stavbyvedoucí a najezdí 4-5 tisíc kilometrů měsíčně, často spí mimo domov. Většinu léčiv si připravoval v autě!
Jelikož miluje masitá jídla, tak jsem mu povolil vepřové steaky z kotlet důkladně ale pomalu upečené, husí prsa, krůtí steaky,telecí filé a smaženou tresku. K tomu brambory, sem tam rýži a na cestách chleba se sádlem (doma vyškvařit na mírném plameni) a s paprikou a ještě minimálně den staré rohlíky (vyprchávají karcinogeny vzniklé při pečení a z nich „lepidlo“). Také jsem mu zavařil do čtvrtlitrových skleniček vepřovou kýtu bez cibule a česneku, neboť tyto cibuloviny jsou jedním ze sedmi řetězců vyživující rakovinu a ani hořčici nejíst!!! (Hulda Clark-Prevence a léčení všech druhů rakovin)
Celou dobu jsme měřili pH první ranní moči a vedl jsem si o tom všem pečlivě záznamy. Snažil jsem se ho dostat v průměru ze 5,0 aspoň 6,0 pH a víc, což se nám daří.
7.4. byl na prvním kompletním celkovém vyšetření a výsledek? Čistý jak slovo boží!!!!!!!!
Jeho lékařka řekla, že to není zcela normální, aby byl v takovém dobrém stavu, zvláště když neprodělal chemoterapii......
Jo a 10ti centimetrovou pooperační jizvu jsem mu nádherně vyhojil postřikováním rány koloidním stříbrem několikrát denně - za tři dny nebylo co postřikovat.
Myslím, že jsem zhruba napsal vše nejdůležitější, snad to někdy někomu pomůže.
Toto všechno nebylo lehké rozhodnutí, ale stálo to za to, vyhráli jsme…
Celý proces s MMS jsem si udělal i já, měl jsem hodně různých reakcí a tím i mnho poznatků a zkušeností.
Přeji všem báječné dny.

22.2.2010 synovi (36 let) vyoperovali varle, o pár dní později laboratoř potvrdila rakovinu. Ihned měl nastoupit chemoterapii a ozařování. Po velmi vážném rozhovoru se mnou chemošku odmítl a já mu sestavil léčbu na likvidaci rakoviny takto:
10 dní 10x denně 3 kapky MMS1 v želatinových tobolkách, 3x denně lžičku javorového sirupu se sodou, každý den ráno 2 lžičky Dologranu (vápník a hořčík).
Pak 3-4 dny každé 2 hodiny 1 gram Vitamínu C se šípky a hrstku vlašských ořechů i 3 oříšky Kešu (to kvůli obsahu selenu a germania, potřebují to nutně bílé krvinky).
Dalších 10 dnů 10x denně 5-6 kapek MMS1 (to už popíjel s ananasovým džusem), javorsirup se sodou 2x denně, Dologran stále stejně (pomáhá mimo jiné alkalizaci vnitřního prostředí) a k tomu jsem mu v tyto dny začal vyrábět elektrolýzou Živou vodu pH 9, vypil jí tak litr denně a pak jen vodu (toto také kvůli zvýšení pH těla).
Pak opět 3-4 dny C vitamín a vše co je výše popsáno.
Posledních 10 dnů MMS3 10x denně 6-7 kapek, javorsirup 1 lžičku, Dologranu 2 lžičky.
Každý den snědl 2-3 jablka a co nejvíce vařených brambor (jsou zásadotvorné a obsahují velmi důležitý sodík a draslík, ovšem pouze ve vařeném stavu)
Syn pracuje na živnosťák ve stavebnictví něco jako stavbyvedoucí a najezdí 4-5 tisíc kilometrů měsíčně, často spí mimo domov. Většinu léčiv si připravoval v autě!
Jelikož miluje masitá jídla, tak jsem mu povolil vepřové steaky z kotlet důkladně ale pomalu upečené, husí prsa, krůtí steaky,telecí filé a smaženou tresku. K tomu brambory, sem tam rýži a na cestách chleba se sádlem (doma vyškvařit na mírném plameni) a s paprikou a ještě minimálně den staré rohlíky (vyprchávají karcinogeny vzniklé při pečení a z nich „lepidlo“). Také jsem mu zavařil do čtvrtlitrových skleniček vepřovou kýtu bez cibule a česneku, neboť tyto cibuloviny jsou jedním ze sedmi řetězců vyživující rakovinu a ani hořčici nejíst!!! (Hulda Clark-Prevence a léčení všech druhů rakovin)
Celou dobu jsme měřili pH první ranní moči a vedl jsem si o tom všem pečlivě záznamy. Snažil jsem se ho dostat v průměru ze 5,0 aspoň 6,0 pH a víc, což se nám daří.
7.4. byl na prvním kompletním celkovém vyšetření a výsledek? Čistý jak slovo boží!!!!!!!!
Jeho lékařka řekla, že to není zcela normální, aby byl v takovém dobrém stavu, zvláště když neprodělal chemoterapii......
Jo a 10ti centimetrovou pooperační jizvu jsem mu nádherně vyhojil postřikováním rány koloidním stříbrem několikrát denně - za tři dny nebylo co postřikovat.
Myslím, že jsem zhruba napsal vše nejdůležitější, snad to někdy někomu pomůže.
Toto všechno nebylo lehké rozhodnutí, ale stálo to za to, vyhráli jsme…

Celý proces s MMS jsem si udělal i já, měl jsem hodně různých reakcí a tím i mnho poznatků a zkušeností.
Přeji všem báječné dny.

Ano, já jsem také velmi rád že chemo nebylo. Ovšem myšlenky které nám oběma táhly hlavou po zjištění rakoviny byly šílené.
MMS je fakt skvělá věc a věřím, že vyléčených lidí z rakoviny tímto způsobem bude přibývat. Nebýt internetu, tak by se o něm lidé NIKDY nedozvěděli. FDA se umí bezpečně postarat o všechny nepohodlné lidi a jejich léčivé prostředky....škoda slov.
MMS je fakt skvělá věc a věřím, že vyléčených lidí z rakoviny tímto způsobem bude přibývat. Nebýt internetu, tak by se o něm lidé NIKDY nedozvěděli. FDA se umí bezpečně postarat o všechny nepohodlné lidi a jejich léčivé prostředky....škoda slov.