Probouzejte ostatní!

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Galliano » 01 lis 2011 22:05

Ahoj kamarádi,
chtěl jsem poslat soukromou zprávu některým z vás, ale vzhledem k tomu, že toto fórum spamování příliš nepodporuje (proč asi!?) a tato cesta by byla příliš zdlouhavá, volím raději formu OT a vystavuji se riziku smazání.
Vím, že zdejší fórum navštěvuje spousta zkušených, duchovně vyspělých, kreativních a čistých lidí, kterým je určena zpráva na tomto odkazu:
http://probuzeni.blogspot.com/2011/11/p ... tatni.html

Budu rád, když se někdo z vás ozve. Určitě máte co říct...
Díky
Váš
Galliano (LF)
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Mike.Jt » 02 lis 2011 01:21

Hele víš co jsem zjitil za zajímavou věc ?

"Nepleť se do vývoje ostatních lidí".

Nejhorší co může existovat je snaha se člověka chránit před jeho chybami. Ano člověku se může pomoc ale musí on sám chtít, nebo ještě lépe o to požádat. Když sem se snažil někoho zvednou nad jeho aktuální úroveň nikdy z toho nebylo nic dobrýho.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Galliano » 02 lis 2011 17:10

Nepochybně máš pravdu, Mikeu… Nikdy nikomu nelze vnutit jakékoliv informace, pokud o ně člověk nemá zájem, či na ně není připravený. A je to dobře, protože člověk, který si myslí, že ví víc než ostatní, a chce jim „pomáhat“ je řízen egem, což není dobré palivo. Nejde mu o informování bližních. Jde mu o prezentaci svého ega. Když je odmítnut, je zklamaný, protože se nemohl naparovat. Člověku, který o pomoc (informace) nemá zájem, pomoci nelze. Bezpochyby. Každý má svoji cestu. Sám s tím mám bohaté a divoké zkušenosti.

V tomto případě jde ale o něco jiného. Jde o inspiraci. O sdílení podoby duchovních cest, o sdílení způsobu, jak na sobě pracovat, o sdílení vidění světa atd. atp. … Navíc, zveřejněním na internetu nikomu nic nevnucuješ. Kdo zájem má, informaci si najde. Kdo zájem nemá, zabrousí jinam.

Myslím, že zveřejněním vašich experimentů s energiemi či orgonitem by se mohla inspirovat řada budoucích orgonautů…

Díky za koment.

BTW: řekl bych, že existují horší věci...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od pepr » 02 lis 2011 17:20

Mike.Jt píše:"Nepleť se do vývoje ostatních lidí".
No, já nevím. Ale ono to bude složitější. Všechno je ovlivněné vším a radit někomu, aby se do ničeho nepletl, vlastně taky znamená, že se do toho někomu pleteš. Důležitý je asi vnitřní pocit, jestli něco mám udělat, nebo ne. Kdyby se nikdo nepletl do ničeho, tak bychom byli vzájemně izolovaní a tu izolovanost bychom si neustále snažili udržet.

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Mike.Jt » 03 lis 2011 00:13

to nepleť se sem myslel hlavně na sebe. Jelikož mě život dal několikrát jasně na jevo. Že nejdůležitější je si tu udělal svuj vlastní osobní vývoj, a to ostatní jsou nedůležité postranní záležitosti.

Jinak ale samozřejmě že se do vývoje ostatních lidí pletu. Už z principu že se na to někdy nemůžu dívat.
Ale je důležitý mít v mysli, že když ti někdo řekne že orgonit je kravina, tak hold když si to nechce nechat vysvětlit tak hold jeho problém. Já se sice můžu ztrhnout abych sehnal důkazy a materiály která jasně potvrdí že to funguje a je to pravda, ale prostě když to někdo nechce přijmout je zbytečné na něj plýtvat energií.

Na druhou stranu musím říct, že to čas od času taky sabotáž. Lidem se dají vnutit všelijaké emoce. Takže celé je to o hledání zlaté střední cesty mezi pasivitou a aktivním prvkem.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Vit
Příspěvky: 12
Registrován: 13 říj 2011 19:03

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Vit » 03 lis 2011 21:31

Já sám ostatním říkám o "věcech, které se nehodí (ne)mocným do krámu". Ze zkušenosti můžu říct, že je dobré to šířit, ale těm úplně neznalým věci dávat zezačátku malé dávky dat (pokud vy přijdete za nimi), abyste jim názor na svět nezbořili úplně (to by většinou ze strachu vaše tvrzení tvrdohlavě odmítali), ale spíše jím trochu otřást a co nejvíce o tom jemně a nenásilně diskutovat (pokud ten druhý chce).

Ale teď to hlavní: Každý je jedinečný a stejně tak jeho reakce, proto se řiďme intuicí!

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od pepr » 04 lis 2011 00:45

Někdy je i selský rozum velmi dobrým rádcem ;)

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od pepr » 04 lis 2011 00:53

Abych byl konkrétnější... Tohle je rok a půl starý článek o tom, jak Němci prodávají zbraně Řekům

http://ekonomika.idnes.cz/svet-zachranu ... anicni_fih

Němečtí zbrojaři podmáznou lidi z řecké vlády. Řecká vláda nakoupí ponorky a letadla. Němci jim na to půjčí. Banky vydělají na úrocích. Ale Řeci to stejně nemůžou utáhnout. Tak se Němci slitují a zaplatí to z daní vlastních lidí. A Řeci samozřejmě taky ždímou vlastní lidi. A tak se stane, že obyčejní Němci nadávají, že nebudou platit na líné Řeky.

Řeků v Řecku je zhruba stejně jako nás. Jak by to asi vypadalo, kdybychom si u nás koupili pár ponorek?

Někdy je tu pokus o zkratku -- jak dostat stát do područí rychleji. A tak se Slovákům řekne, ať mají soucit a zaplatí Řekům zboží německých zbrojařů. Tím se zadluží ještě víc i Slováci a dostanou se do stejné situace jako Řeci. A vyždíme se to zase z německých středních vrstev. Takže všichni budou nasraní na všechny, ale někteří na tom velmi vydělají. Staré známé "rozděl a panuj".

kocour
Příspěvky: 372
Registrován: 29 zář 2009 16:58
Bydliště: jih Moravy

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od kocour » 04 lis 2011 23:44

pepr píše:Někdy je i selský rozum velmi dobrým rádcem ;)
ne někdy, ale vždy, řekl bych :)

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od kolosjackos » 18 lis 2011 22:45

Galliano píše:Nepochybně máš pravdu, Mikeu… Nikdy nikomu nelze vnutit jakékoliv informace, pokud o ně člověk nemá zájem, či na ně není připravený. A je to dobře, protože člověk, který si myslí, že ví víc než ostatní, a chce jim „pomáhat“ je řízen egem, což není dobré palivo. Nejde mu o informování bližních. Jde mu o prezentaci svého ega. Když je odmítnut, je zklamaný, protože se nemohl naparovat. Člověku, který o pomoc (informace) nemá zájem, pomoci nelze. Bezpochyby. Každý má svoji cestu. Sám s tím mám bohaté a divoké zkušenosti.

...
nevim jestli si tou sz myslel prave me, ale clovek ktery neni schopny pochopit, ba ci dokonce ani jen poslouchat/cist neco, co mu nesedi do jeho sveta iluze, kterou sme si nechali peclive vybudovat zednari, ma omnoho vetsi problem s egem, nez ten, ktery se snazi pomoct lidstvu jako celku (mikro-makrokosmos), vysvetlenim toho, co se tu vlastne deje, bez toho aby vedome rozsiroval desinformace a podporoval iluze, jak to delaji zname osobnosti jako jones, icke, bradden, levashov a jini desinfoagenti.

bohuzel i mezi "konspiracnimy teroristy" ( :lol: ) funguje princip "rozdeluj a vladni". nase ego zabranuje zdravemu dialogu v kterem by sme vse nejasnosti dokazali rozumne rozebrat. ego nechce delat chyby a tak vznikaji dogmy. co se tyka "myslet si ze vi vic nez ostatni" neco k zamysleni o zednarich: slovo kouzelnik (maggio) znamena astrolog. hned jak zacali sledovat hvezdy videli tam stavebni plan boha, ktery uskutecnuji na zemi. princip "jak v nebi, tak na zemi" zni doslovne "jak na nebi videno, tak na zemi uskutecneno", proto si mysli ze sou povinni uskutecnovat i zlo a hlavne si prizen boha zachovat skz obetni ritualy, ke kterym patri valky, revoluce, terorismus atd.
(pyramidy gizeh, sfings: lvi telo s zensku hlavou predstavuje staroegyptsky rok zacinajic v zverokruhu panny a koncic v zverokruhu leva). zednari maji kazdy den predem nekolik storoci naplanovany a nechaji to cele vypadat jako nahodu, ba dokonce je to v "profetnich" knihach jako je bible, vedy, tora, koran presne popsane. jenze tyhle svazky astrologickych pohadek a hlavne talmud a kabala byli stejne jako cele dejiny napsane zednari. esoterika, alchemie se od zednarstvi nedaji oddelit (tady se ego bude strasne dlouho branit, nez si to pripusti) a slouzi hlavne tvorbe hologramu.

lidstvo je organ zeme. pokud by se nejaky organ/bunka cloveka choval stejne jak to ted dela lidstvo asi by ten clovek dlouho bez rakoviny nezustal. uz sem to psal vicekrat: vedomi cloveka se nenachazi v jeho tele a ani v tomhle vesniru. vedomi kazdeho cloveka je jen casti vedomi lidstva. myslet si ze to co vi patri jen jemu je stejna hloupost, jako si myslet, ze prave to co vi on je cista pravda a a ignoruje vse co by mu mohlo tuhle "pravdu" narusit.
z ega vznikl materialismus a hlavne ignorance, ktera dost casto hranici se silenstvim (minule me nekdo presvedceval ze hlinikova plechovka (letadlo) dokaze prerazit nekolik vrstev zelezobetonu a zeleza).

neustale se pouziva vyrok "hledat pravdu v sobe". malokdo ale chape jak je to vlastne myslene. jde ciste jen o pochoponi princupu mikro-makrokozmos a vse pude automaticky jak po masle.
je velmi dulezite aby si lidstvo konecne uvedomilo, ze vse co se tu deje neni vysledek nahody, karmy, ci vplyvu nejakych frekvenci. system bude fungovat tak dlouho, pokud ho bude nekdo podporovat. nevedomost anebo ignorance nicemu nezabrani, spise naopak. ovladani mysle funguje jiz nekolik desetroci velice solidne a v "hdtv" (silent sound spread spektrum) + "energybox" dosahne svuj vrchol.

pokud nekoho upozornim napr na to, ze ma deravou strechu, tak to nesouvisy s mojim egem, ze ten upozorneny tvrdi, ze ta dira na jeho strese, na strese neni a ta vhlkost v jeho baraku souvisy s karmou a nebo ta dira je v skutecnosti uplne nekde jinde, protoze ma schopnost "shapeshifting".

rozsirovani pravdy je dulezitejsi nez rozdavani orgonitu. kdyz lide odhali zednare, orgonitu nebude treba.
(j.f.k byl jeden zmala co na tajne spolky verejne upoornil a vsichni vime jak dopadl - zednarsky atentat)
to ze sme tak technicky vyspeli slouzi jen jednomu cilu a to je kontrola mysle nejen fyzicky (haarp) ale hlavne psychicky (ego/materialismus).
je i zbytecne nekoho presvedcovat o vecech v kterych sam ma hokej. mozna ma nekdo spravnou taktiku, ja vetsinou dotycne utoim informacema.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Mike.Jt » 20 lis 2011 19:52

ale clovek ktery neni schopny pochopit, ba ci dokonce ani jen poslouchat/cist neco, co mu nesedi do jeho sveta iluze, kterou sme si nechali peclive vybudovat zednari, ma omnoho vetsi problem s egem, nez ten, ktery se snazi pomoct lidstvu jako celku (mikro-makrokosmos), vysvetlenim toho, co se tu vlastne deje,
není pravda. Člověk má určitou mentální urověň. Někteří lidé nejsou sto to v tomhle životě pochopit. Mají dost práci s jinýma lekcema. To že vehementně melou svou a podporují systém, není nic špatného protože pro ně je to v tu chvíli maximum co dokážou udělat. Pokud ale ty jim to vnucuješ snažíš se zasahovat do jejich vývoje, tak v konečném důsledku jsi na tom hůř než oni.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od kolosjackos » 20 lis 2011 20:15

jak uz sem vicekrat psal, podcenujete silu podvedomi a a lehkost jeho manipulace. podivej se na nasi mladez a rekni mi ze je to nahoda. propaganda a podprahove spravy ovplyvnuji podvedomi aniz si to vedomi uvedomuje.
etika, moralka prakticky neexistou a neni to zavineno prirozenym vyvojem, debilizace naroda je v pokrocilem stadiu ;)
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Mike.Jt » 20 lis 2011 20:37

Možná podceňuju sílu podvědomí ale ty rozhodně přeceňuješ rychlost jakým způsobem je člověk schopný se měnit.
Pro některé duše taky bude obrovský úspěch že třeba žijou dle systému ale nekradou. Nebo že nevzali bouchačku a nešli někoho zastřelit, i když by si to zasloužil.
Hodnotíš vše z tvého pohledu.
Mě se to zdá taky málo ale už sem se naučil, že člověk si jde svým tempem a když se ho násilně nsažím zrychlit tak to nedopadne dobře ani pro jednoho z nás.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

sviccc
Příspěvky: 85
Registrován: 16 říj 2011 14:45

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od sviccc » 20 lis 2011 21:29

Nevidím důvod, proč by se lidé nemohli změnit tak rychle, jako já a nebo třeba i ty... ;)
Není nic, čemu bych nevěřil a všechno ma svůj důvod.

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: Probouzejte ostatní!

Příspěvek od Mike.Jt » 20 lis 2011 21:31

samozřejmě můžou, ale někdo to tempo tak zvládat nemusí. Každej člověk to má trošku jinak a je tohle potřeba respektovat.

Na druhou stranu čas od času si zaslouží aby na ně někdo zařval kůže líná ! Jde jen o to že někdy to není o tom že by člověk nechtěl ale že prostě nemůže.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Odpovědět