Léčba zlomenin
Léčba zlomenin
Přátelé, znáte nějaký způsob, jak urychlit hojení zlomenin?
Re: Léčba zlomenin
Posílat tam léčivou energii, případně trochu natřít olejem (třeba olivovým) - to je dobrý vodič 
Také jíst potraviny s obsahem vápníku (ne mléko), třeba i zkusit recept na dodání vápníku tělu: dát do octa (můžeš přidat i citronovou sťávu) vejce (se skořápkou) a nechat skořápku odvápnit (zatím jsem netestoval, ale vejce se již odvápňuje).

Také jíst potraviny s obsahem vápníku (ne mléko), třeba i zkusit recept na dodání vápníku tělu: dát do octa (můžeš přidat i citronovou sťávu) vejce (se skořápkou) a nechat skořápku odvápnit (zatím jsem netestoval, ale vejce se již odvápňuje).
Můj web: http://vito.blog.cz
Nenechme si cenzurovat internet! https://www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta
Nenechme si cenzurovat internet! https://www.accessnow.org/page/s/just-say-no-to-acta
-
Na zlomeniny je dobrý kostival, http://botanika.wendys.cz/kytky/K105.php , a nebo podpurný prostředek šungit , http://bylinka.cz/shop/index.php?target ... duct_id=78
+orgoš k noze nic nezkazí. Hodně se to dá zrychlit mentálním působením.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Díky
orgoše a posílání energie praktikuju, ta skořápka mě překvapila a kostival vypadá pěkně (mimochodem předtím něž jsem se sem mrknul mi kamarád půjčil kostivalovou mast
(bohužel přes leukoplast se mi to natírat nechtělo (no problém spíš byl v sádře, ale ta už je naštěstí dole
))
Abych taky trošku přispěl: Na zapperu někdo vykoumal několik frekvencí, které by taky měly pomáhat
(7 Hz/po 3min ; 2720, 10000 Hz/3min ; 380, 1550, 802, 10000, 880, 787, 727, 2720 Hz, po 3min)

orgoše a posílání energie praktikuju, ta skořápka mě překvapila a kostival vypadá pěkně (mimochodem předtím něž jsem se sem mrknul mi kamarád půjčil kostivalovou mast

Abych taky trošku přispěl: Na zapperu někdo vykoumal několik frekvencí, které by taky měly pomáhat
(7 Hz/po 3min ; 2720, 10000 Hz/3min ; 380, 1550, 802, 10000, 880, 787, 727, 2720 Hz, po 3min)
Jinak se spíš bojím, že mi to špatně svázali a sroste to nakřivo...
(Taskže spíš bych měl udělat napřed něco s tímto a použít nějakou afirmaci a samozřejmě zkusit výše uvedené)
(Taskže spíš bych měl udělat napřed něco s tímto a použít nějakou afirmaci a samozřejmě zkusit výše uvedené)
Jinak se spíš bojím, že mi to špatně svázali a sroste to nakřivo.
Máš strach a čeho se bojíš to se přibližuje. Strachem a úzkostí vytváříš v auře deficit a propadlinu biopole ,
a ta propadlina se zaplňuje cizí nehomogenní energií,kterou se to snaží vyrovnat což se potom projeví ve fyzické rovině.
Hovoř se svou nohou touto amfirmaci:
"Moje noha je zase úplně v pořádku. V každé bunce mé nohy se dědičná substance DNA stará o to aby vše bylo na svém místě a fungovalo zase úplně správně."
Nebo můžeš použít metodu GERMÁNSKÉ MEDICÍNY.
ve stravě Doplnit ENZYMY- dužnaté ovoce, hrušky, švestky, broskve, meruňky,
Jíst sezamové tyčinky v medu. Pít štávu přírodní mrkve. JItrocelový sirup. Šípkový čaj.
Máš oslabené plíce - prodýchat celý organismus a ventilovat vše co Ti tíží .Posilovat organismu vitamín AD .
Doporučuji knihu POSELSTVÍ PROTINOŽCU.
Klid a mír ve mně.
Máš strach a čeho se bojíš to se přibližuje. Strachem a úzkostí vytváříš v auře deficit a propadlinu biopole ,
a ta propadlina se zaplňuje cizí nehomogenní energií,kterou se to snaží vyrovnat což se potom projeví ve fyzické rovině.
Hovoř se svou nohou touto amfirmaci:
"Moje noha je zase úplně v pořádku. V každé bunce mé nohy se dědičná substance DNA stará o to aby vše bylo na svém místě a fungovalo zase úplně správně."
Nebo můžeš použít metodu GERMÁNSKÉ MEDICÍNY.
ve stravě Doplnit ENZYMY- dužnaté ovoce, hrušky, švestky, broskve, meruňky,
Jíst sezamové tyčinky v medu. Pít štávu přírodní mrkve. JItrocelový sirup. Šípkový čaj.
Máš oslabené plíce - prodýchat celý organismus a ventilovat vše co Ti tíží .Posilovat organismu vitamín AD .
Doporučuji knihu POSELSTVÍ PROTINOŽCU.
Klid a mír ve mně.
Naposledy upravil(a) cardej dne 05 lis 2011 23:20, celkem upraveno 1 x.
pokud máš pocit že ti to dalo nakřivo tak orgonit ani afirmace nepomůžou. Na hroubou hmotu je potřeba hrubá záplata.
Takže si zajdi k lékaři at ti udělaj rentgen že je to OK.
Takže si zajdi k lékaři at ti udělaj rentgen že je to OK.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Dobře zajdi lékaři. Bude to lepší pro Tvůj klid a bude Ti hned líp. At ti poslechne také plíce, protože si tu událost ten úraz ještě plně neventiloval. Jak máš strach našlápnout na nohu , tak ještě máš špatně postavenou pánev.To se však srovná až se noha zahojí. Vápník potřebuje doplňovat vitamín D a nyní od sluníčka toho mnoho nebude.
Tak se na to poptej lékaře.
Klid a mír ve mně
Tak se na to poptej lékaře.
Klid a mír ve mně
Ještě se mi jeví že máš lépe pít- různé minerálky ale1/2 na 1/2 ředěné pramenitou vodou- nebo přemrzlou.
Jako prevenci se poptej lékaře zda můžeš užívat WOBENZYM. Lékař ví proč.
Klid a mír ve mně
Jako prevenci se poptej lékaře zda můžeš užívat WOBENZYM. Lékař ví proč.
Klid a mír ve mně
Díky Mike.
Určitě k lékaři, protože v místě zlomeniny mohou vzniknout sraženiny,což by mohlo ohrozit plíce. Proto to říkalo Wobenzym a ARNIKA MONTANA 9CH a dodržovat správně pitný režim .
Určitě k lékaři, protože v místě zlomeniny mohou vzniknout sraženiny,což by mohlo ohrozit plíce. Proto to říkalo Wobenzym a ARNIKA MONTANA 9CH a dodržovat správně pitný režim .
Vrelo odporúčam Wobenzym a Biolampu od Zeptera, tiež po porade s lekárom, ale pomáha neuveriteľne, aj keď lekárovi nepovieš, že si bol na biolampe, sám to 100 % pozná...
Díky moc 
Momentálně mažu
olivový olej/koloidní stříbro/ibuhepa
přikládám orgonit + vizualizace
minerálku s vodou 50/50 (když je po ruce)
když ne tak nori vločky(řasa) do vody
Heh... obilná kaše se sezamem (snídaně)
Vitamín C; mrkev
Hodlám vyzkoušet
KOMBISOL multivitamín (pokud se povede sehnat tak D3)
Alavis Triple Blend (klouby nadávají)
Arnika Montana 9CH (WOBENZYM možná za 14 dní)
Kostival mast
Zapping;
Uvidím jak to dopadne, podělím se potom o zkušenosti
Jinak zatím orgoš s křišťálem a v ruce nějakej červenej jaspis + vizualizace + olivový olej (mno... a taky sem s tím den nehejbal) mě docela překvapily: výrazné zlepšení co se týče bolestivosti, takže díky za podněty a určitě se ozvu
Ať se Vám daří a máte každý den důvod k radosti a smíchu

Momentálně mažu
olivový olej/koloidní stříbro/ibuhepa
přikládám orgonit + vizualizace
minerálku s vodou 50/50 (když je po ruce)
když ne tak nori vločky(řasa) do vody
Heh... obilná kaše se sezamem (snídaně)
Vitamín C; mrkev
Hodlám vyzkoušet
KOMBISOL multivitamín (pokud se povede sehnat tak D3)
Alavis Triple Blend (klouby nadávají)
Arnika Montana 9CH (WOBENZYM možná za 14 dní)
Kostival mast
Zapping;
Uvidím jak to dopadne, podělím se potom o zkušenosti

Jinak zatím orgoš s křišťálem a v ruce nějakej červenej jaspis + vizualizace + olivový olej (mno... a taky sem s tím den nehejbal) mě docela překvapily: výrazné zlepšení co se týče bolestivosti, takže díky za podněty a určitě se ozvu

Ať se Vám daří a máte každý den důvod k radosti a smíchu

Tak jakpak to nakonec dopadlo... Se tu teď také válím se zlomenou nohou a rád bych jel ještě letos na hory (kór když je mám zaplacený). U ortopeda v Ústí nad Labem že to vyléčí jen čas, tak hledám nějakou pořádnou babskou radu, čím to popohnat
Nebyla by nějaká?

Ak môžem poradiť...
určite veľmi pomáha Wobenzym....
a potom, po odstránení sadry biolampa...
dokonca aj lekári pri kontrole sa opýtali...vy ste si to liečili biolampou?
máme to niekoľkonásobne overené pri zlomeninách....
ale je určite viac spôsobov....
tak skoré uzdravenie....
určite veľmi pomáha Wobenzym....
a potom, po odstránení sadry biolampa...
dokonca aj lekári pri kontrole sa opýtali...vy ste si to liečili biolampou?
máme to niekoľkonásobne overené pri zlomeninách....
ale je určite viac spôsobov....

tak skoré uzdravenie....