Ja dal vodu mezi TBčka.....
Tu silu jsem pri dodelani citil, trochu jsem zmalátněl

Jo pred lety jsem taky pracoval tam, kde se plytvalo i medí....kdyby to clovek tušiljiřík píše:super,taky do toho pujdu,ted se chystam udelat nejaky naslaplejsi WCB,vcetne solarne napajenyho kolobehu vody v nadobe.tak to asi dokoncim,uz na to vsechno mam.zbydou mi 3 metrovy kusy medeny trubky,ale prumer 22,tak nvm jestli to ma cenu kdyz se pise ze to ma mensi ucinek. u nas v praci se pouzivaj pozinkovany trubky prumer asi 50,tak to bude ono,asi se jich par ztrati
Letovani z obou stran néni asi jednoduché, po dolití roztoku dovnitř trubek, když to položiš, tak to poteče. A když to stojí, tak se vršek špatně letuje. Ono to má vzlinavost dobrou, ale jestli se to dostane všude při teto poloze nevím, rozhodne to nerozebereš.jiřík píše:co to je sally voda? tu dvouslozkovou vec pouzivaj misto silikonu asi proto,ze je to vodivy zrejme.kdybych to delal,tak to asi zapajim dole i ze shora.jo a jeste dotaz, zacatek ty mobiovky se prilepi k trubce dole a ten konec taky zase nahore nebo jak?zacatek ma bejt ten konec,kde se to ohnulo a na konci ten dvojitej spojit a prilepit k tomu,tedy odizolovany jen ne jedny strane,druha zustane s izolaci,jo?mozna blba otazka a mobiovku jsem nikdy nedelal,dik
Ja to jeho vyjadrenie chapem tak, ze narazal na komplikovanost vyroby TW. Ze vyrobit TW uz neni sranda.sysel píše:Jeste by me zajimalo proč kozma nemel k TW duveru???.....že to pry už není sranda???.....
Ked som zistil preco nevidim dlhodobo slnko (ked malo byt pekne, tak poprasili a bolo zas zamracene), tak som zacal hladat riesenie. Neuspokojil som sa len s tymto forom, ale intenzivne som cital rad radom priamo veci v anglictine. Po case som nadobudol urcity prehlad a cloveka pod prezivkou Cbswork som si zaradil, ze ma schopnosti citit energie a este ovela viac. On napisal tie uzasne komentare k TW a oznacil ju za svoju silver bullet.jiřík píše:no koukam ty datumy v diskuzi jsou z roku 2003. jestli je to takova bomba tak se to asi do ty doby proflakne vic,ne?navic CB je mnohem nakladnejsi,proc by se ty inovace CB delaly dodnes,by byla trinity wand lepsi?