TW trinity wand
Re: TW trinity wand
Tak venku fouká jako blázen a nad garáží jasno:-),v garáži je v krabici dokončena tlustá berta s TW 28Cu. A ještě 30Tb co jsem dnes odlil:-)
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Je dobré zahtabat TW ke stromu jako TB??...že by to mohlo zesílit???.....
TW si skor predstavujem na volnom priestranstve, kde mu nic necloni. Jeden planujem dat tiez pod strom z logistickych dovodov. No a dufam, ze to pomoze tomu stromu, ktory potrebuje pomoct.
Nemyslim, ze by v chrleni orgonu z TW pomohol pri jeho distribucii strom. On ide vysoko uz aj vlastnou silou.
Vyskusaj, budes prvy z nas
.
Nemyslim, ze by v chrleni orgonu z TW pomohol pri jeho distribucii strom. On ide vysoko uz aj vlastnou silou.
Vyskusaj, budes prvy z nas

No myslim, že ten strom není vyhoda 
Zatim nebylo počasí na testování skoro vubec. Počítám dokončení sedmého TW jeste tento tyden. Pokud nám grilují HAARPEM, tak to nyní neprekonám
. Asi premistim TW na otevřenejsí místa a když je vyhrabu, tak asi predelam spodek - priletuji ty dratky....myslim, že prilepení není dlouhodobe spolehlivé. No blížím se k počtu 6
Kdyby to šlo preskočít a udelat rovnou sedm ---hahaah-----

Zatim nebylo počasí na testování skoro vubec. Počítám dokončení sedmého TW jeste tento tyden. Pokud nám grilují HAARPEM, tak to nyní neprekonám

Kdyby to šlo preskočít a udelat rovnou sedm ---hahaah-----
Už se zrejme ta šílená deka rozpadá......tak by možna toto mohlo být (3xWCB + 5xTW)

Hmmm vypada to nadějně, doufám že máš ty strojky postavený blízko nějakejch silnejch DOR emitorů, ať to pořádne nakopne mašinky na transfer DOR-POR
Mam a jeste poblíž malych vodních nádrží, jeden je ve velké zapomenuté studni v polích. Už není používaná, je v ní spoustu TBček. Ale aby se mi u auta po natočení nezadřel motor od sání hnojiv 

Teda přátelé, dnes jsem jel domů cca 70km, všude sněží že néni na 50m vidět. Po telefonu jsem zjistil, že i z druhého směru sněží. Nad zahradou hvězdy! Vítr nefouká. Dokole bílo sedá tma, nad hlavou tmavé fleky a hvězdy. Vzhledem okolnímu sněžení je kolo cca 1km v průměru. Jo ve vesnici néni sníh. A to dva TW jsou ještě v garáži, ale i nad ní také hvězdy. Tlustá Berta je v garáži:-), zítra bude instalována. Díky za rady:-). Zatím jsem měl vždy radost při pohledu nahoru jen za tmy. To je klid nefouká, masy mraků stojí a funguje lux:-)
Yes yes yes tesim sa. 
To je ono.
Co sa tyka poctu 6 TW tak oni to hovorili v roku 2003. Vtedy to tam nebolo asi az tak grilovane ako v tomto roku 2012.
Ja uz mam 5 idem robit dalsie 4 a vacsi priemer 35mm.
Uvidim, co to spravi.

To je ono.
Co sa tyka poctu 6 TW tak oni to hovorili v roku 2003. Vtedy to tam nebolo asi az tak grilovane ako v tomto roku 2012.
Ja uz mam 5 idem robit dalsie 4 a vacsi priemer 35mm.
Uvidim, co to spravi.
A TW pod pod stromem udělá širší paseku. Není to tak jasné, ale širší záběr.
Super. Takze lesy a porasty su pouzitelne a este k tomu pozitivne. To je dobra sprava
.

Dufam, ze uz coskoro budes mat radost aj cez den. Tiez som si vsimol, ze v noci to funguje nejak viac. Hviezdne nebo som az doteraz videl pomerne zriedka. Ved vies, rano okolo piatej zvycajne musi lietat velmi vela lietadiel. Asi sa vsetci ponahlaju do sichty, aby boli uz na pol siestu v praci a v termoske maju teply caj. Len kde to do tej sichty tolko chodiasysel píše:Teda přátelé, dnes jsem jel domů cca 70km, všude sněží že néni na 50m vidět. Po telefonu jsem zjistil, že i z druhého směru sněží. Nad zahradou hvězdy! Vítr nefouká. Dokole bílo sedá tma, nad hlavou tmavé fleky a hvězdy. Vzhledem okolnímu sněžení je kolo cca 1km v průměru. Jo ve vesnici néni sníh. A to dva TW jsou ještě v garáži, ale i nad ní také hvězdy. Tlustá Berta je v garáži:-), zítra bude instalována. Díky za rady:-). Zatím jsem měl vždy radost při pohledu nahoru jen za tmy. To je klid nefouká, masy mraků stojí a funguje lux:-)

Pouzivas k WCB aj vodne cerpadielko, aby mal "zivu" vodu? Zvysuje to vykon. Aj pre TW plati
to iste.
to iste.
U Wcb měním vodu tak 1x za 14 dní. Používám ze studni, bez chemie, je kojenecka. Dnes asi unikat. Jen do nej musím přidat bionizovany písek. To jsem ještě neudělal.