TW trinity wand
Re: TW trinity wand
Ano, takto sa tvari TW. Ani velmi nesylfuje, ale rozhana mraky, presne ako na fotkach. 

A nyni metlovka 

v kbeliku ke dostatek TBček

spodek, ktery je potopen...jsou videt ty plastove konce, když se oddelilo to ucho na poveseni

toto je komplet....polystyren to krasne unese...takže to plave....pri navrtani kbeliku to drží hladinu a plovák neprepadne

a jeste malý útočák

Není to žádný konstrukční zázrak, uplne se za to stydím, ale maká me zatím nejlepe

v kbeliku ke dostatek TBček

spodek, ktery je potopen...jsou videt ty plastove konce, když se oddelilo to ucho na poveseni

toto je komplet....polystyren to krasne unese...takže to plave....pri navrtani kbeliku to drží hladinu a plovák neprepadne

a jeste malý útočák

Není to žádný konstrukční zázrak, uplne se za to stydím, ale maká me zatím nejlepe

Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Teraz to uz chapem. Nevedel som si celkom predstavit, ako to mas spojene. Jednoduchsie to uz asi ani nemoze byt. A to je ono. Tak toto je naozaj WCB, pre kazdeho. 
Dik

Dik
A mracky nad TW su svetle a nie take strasidelne ako mimo nej. Dnes je casto oblacnost uplne desiva. 

Samotny Don Croft popisoval, ze CB nemusi byt dokonale krasny, ale ma splnat urcite parametre. Popisoval tam navstevu u nejakeho kamarata v Afrike, ktory som svojim "funky" CB , kde mal rurky z roznych kovov a roznych dlzok vraj odvratil piesocnu burku tak, ze piesok ako keby v dosahu CB narazil na stenu a padal k zemi.
To je prave ono....ja mam vselijake delky...treba v male nadobe s TBckama, jednu odizolovanou rouru(cca 50cm)...., ona je i nizka oblacnost....když potom se nad hlavou daří a nekdo se ptá, ktere zarizení to dela....co mas rici???...hahaha....je to system 
Když nahoře ty trubky torzne spojíš, tak je vlastne napružíš a ony potom se nepropadají v tom polysterenu...
Polystyren je dobre použít tvrzeny, aby se nesypal.....

Když nahoře ty trubky torzne spojíš, tak je vlastne napružíš a ony potom se nepropadají v tom polysterenu...
Polystyren je dobre použít tvrzeny, aby se nesypal.....
Ja myslim, že pokud je to uložene torzne hodne do široka....tak to trosek nahradí ruzne delky, protože to nejde moc vysoko.....ale lepe se to zakousne do krajiny.....
Cu35 - zaslepka / 2´´
Bez komentare

navařená dna :

Bez komentare

navařená dna :

Torzny je zda sa naozaj lepsi. Uz idem len do takeho.
Ta TW vyzera super. Taketo navarenie je uz nad moje kutilske moznosti.
To moze byt tak 5 cm vsakze. To su vlastne 2 palce. Mala by byt super. To je TlustaBerta?
Ta TW vyzera super. Taketo navarenie je uz nad moje kutilske moznosti.
To moze byt tak 5 cm vsakze. To su vlastne 2 palce. Mala by byt super. To je TlustaBerta?

Tlustá Berta II 
puvodní byla 5/4 nerez(45)
6/4 jsem preskočil a dvoucoul Zn použil....hele absolutní rým
má to 6 cm........, spirala tam prijde omotana okolo Cu28....hahahah

A jeste foto nyní.....kvuliva fotkam dostal čtyřmetlák-WCB novou vodu.....a jeste je v jeho blizkosti TW-45nerez + TW28Cu. Proste nemohu odtrhnout oči od oblohy....takže jeste mala ukazka 
foceno nyni:

nad WCB,+5xTW

toto je kolem dokola....na okrajích je totalne neprostupná masa(černá), to je vykon

foceno nyni:

nad WCB,+5xTW

toto je kolem dokola....na okrajích je totalne neprostupná masa(černá), to je vykon

A jeste k materilalu.....
Cu letuji timto bazmekem

A novodurové konce ktere docela nafest pres okrozky jdou nasadit na Cu28/1,8m-WCB.....cena cca 22kč

Cu letuji timto bazmekem

A novodurové konce ktere docela nafest pres okrozky jdou nasadit na Cu28/1,8m-WCB.....cena cca 22kč

Od vcerejska jsem diru urdžel 

Hahahahsysel píše:Tlustá Berta II

Uzasne, uzasne. Uz niet pochyb o tom, ze to funguje
.
Je to naozaj viditelne aj zo satelitu. Uz mas dobry vykon, ktory sa samozrejme este zvacsuje.
Dik za fotky.
Ked pridas TlustouBertu II , tak by to malo byt zas lepsie. Zatial neviem ako daleko sa az da ist s vykonom. Mozno existuje nejaka super varianta.

Je to naozaj viditelne aj zo satelitu. Uz mas dobry vykon, ktory sa samozrejme este zvacsuje.

Dik za fotky.
Ked pridas TlustouBertu II , tak by to malo byt zas lepsie. Zatial neviem ako daleko sa az da ist s vykonom. Mozno existuje nejaka super varianta.