Lenze mat dobru energiu,pranu,cchi blizko seba tiez nie je na zahodenie.

.Myslim, že letat na nasim ořechem nemají a zvlaste když to budí ze spánku. Není to dobrý pocit, ale jsou vždy rychlejší. Asi nemam zatím kozmovu koncentraci dobrého pusobení. Proste bychom se meli bránit, zastrašují potvory. Ja  videl letet letadlo o velikosti AE 270 tesne nad barakem ,je taky hnus....letelo tak pomalu, že snad stálo...to jsem ani nevedel, že to jde.
.Myslim, že letat na nasim ořechem nemají a zvlaste když to budí ze spánku. Není to dobrý pocit, ale jsou vždy rychlejší. Asi nemam zatím kozmovu koncentraci dobrého pusobení. Proste bychom se meli bránit, zastrašují potvory. Ja  videl letet letadlo o velikosti AE 270 tesne nad barakem ,je taky hnus....letelo tak pomalu, že snad stálo...to jsem ani nevedel, že to jde.

Re: Helikopotvory aj. vznášedla.
 Re: Helikopotvory aj. vznášedla. . Tiez som tam bol trosku prispiet
. Tiez som tam bol trosku prispiet  . Tam je to riadne. Sama antena okolo a ponad vodu ide elektrina, co je dalsia zla energia (aspon tak som o tom cital). Aj ja ked som odlial prvu varku, tak ked chladla, tak priletela helikoptera. Ale bola svetlej farby, taka spinavo bielo-zlta. Potom ich to uz prestalo bavit. Po vyraznejsich upgradoch sa este obcas zastavili.
. Tam je to riadne. Sama antena okolo a ponad vodu ide elektrina, co je dalsia zla energia (aspon tak som o tom cital). Aj ja ked som odlial prvu varku, tak ked chladla, tak priletela helikoptera. Ale bola svetlej farby, taka spinavo bielo-zlta. Potom ich to uz prestalo bavit. Po vyraznejsich upgradoch sa este obcas zastavili. 
 Ked som niekedy v blizkosti Drazdiaku, mam vzdy dojem, ze tam musi byt uz dost orgonitu v okoli, lebo obloha sa hore pekne cisti. Aj ked povedzme si pravdu, Petrzalka znesie vela orgonitu, aby to tam zlepsovalo energiu. Takze treba cim viac.
 Ked som niekedy v blizkosti Drazdiaku, mam vzdy dojem, ze tam musi byt uz dost orgonitu v okoli, lebo obloha sa hore pekne cisti. Aj ked povedzme si pravdu, Petrzalka znesie vela orgonitu, aby to tam zlepsovalo energiu. Takze treba cim viac.WTW : http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934&start=60Octovač píše:Hej vsimol som si, ze nad Drazdiakom je skoro stale vycasene. Pohybujem sa tu kazdy den .) Onedlho si chcem vyrobit take mensie CB, alebo nieco podobne. Ale nie je to jednoduche potrebujem najst podrobny "navod".. Co je wtw?