Kde maju tie metlove nastavce?mano22 píše:Druhy den sledujem nocnu oblohu,vozil som sa po okoli kade tade a iba nad mojim domom aj napriek hustemu snezeniu bolo vidiet hviezdy!!! nesmierne ma to poteslo...![]()
Inak,vcera som bol na nakup: Jar sa blizi,musel som sa zasobit nech je tento rok vynimocny
Chcem spravit cca 10x TW a zo 4 metlaky...na gifting!
TW trinity wand
Re: TW trinity wand
Ty nasady jsem ja koulip v OBI, bral jsem jich skoro cely regal
. Když odstranis vrchni poutko(vyklapneš) zustane automaticky izolovany konec o spravne delce, jen potopit
, viz foto metlovka v kbeliku: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934&start=270

Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Ja viem, lenze OBI u nas nie je (pokial viem).sysel píše:Ty nasady jsem ja koulip v OBI, bral jsem jich skoro cely regal. Když odstranis vrchni poutko(vyklapneš) zustane automaticky izolovany konec o spravne delce, jen potopit
, viz foto metlovka v kbeliku: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=934&start=270

Kupil som ich v ziline,obchod kinekus...jedna stala cca 70 centov...
a v tescu maju take jednorazove mopy,to som kupoval predtym,jeden stal 1,8€
Dik za info.mano22 píše:Kupil som ich v ziline,obchod kinekus...jedna stala cca 70 centov...
Tak jak vam funguje tw ?
Zase sem se nechal zvyklat a vyrobil hned 3 kousky .v nasi firmne se tu vali trubek
ze by byla skoda toho nevyuzit..uz paty den tu testuji wandky na zdejsi chemodece
a nic zajimaveho sem nezjistil.zaver je takovy,ze to urcite nefunguje ,rozhodne ne tak
jak se tu pise v prispevcich,preji prijemne carovani s trinity...
Zase sem se nechal zvyklat a vyrobil hned 3 kousky .v nasi firmne se tu vali trubek
ze by byla skoda toho nevyuzit..uz paty den tu testuji wandky na zdejsi chemodece
a nic zajimaveho sem nezjistil.zaver je takovy,ze to urcite nefunguje ,rozhodne ne tak
Ja som po veekende maxmalne spokojny. Zakopal som dalsie TW a k nim som dal aj earthpipes EP a neviem si vynachvalit. Je to kuzelne. Vazne.calleb píše:Tak jak vam funguje tw ?
Potrebuju byt v zemi. Mas ich v zemi?
A připojil jsi vodivé odizolované dráty k jedné trubce? Takto se hůře rádi, pokud neřekneš více. Já vidím, že je to opravdu silný strojek. Myslím že to společně vyřešíme. Patří tam i nabitá voda pro lepší funkci. V celém našem vlákne je snad max info. Zkus si to ještě projít. Držíme palce:-)
A jeste je možné, že se jednalo o oblačnost, která nebyla vytvořena umelou cestou ???calleb píše:Tak jak vam funguje tw ?
tw sem zhotovil presne podle navodu a zakopal do zemne ne moc hluboko asi tak 5cm pod hlinou a cerstve nastrikany chemikalie este poznam urcite to nebyla prirozena oblacnost ale tw nejevi zadne znamky funkcnosti natoz nejakou diru do nebe jak se tu uvadelo ve starcich prispevcich,.,.
A máš ogiftované dobře vysilače v okolí, taky veže, ktere např. vypadají takto:calleb píše:tw sem zhotovil presne podle navodu a zakopal do zemne ne moc hluboko asi tak 5cm pod hlinou a cerstve nastrikany chemikalie este poznam urcite to nebyla prirozena oblacnost ale tw nejevi zadne znamky funkcnosti natoz nejakou diru do nebe jak se tu uvadelo ve starcich prispevcich,.,.
To potom ztrácí výkon
Sysel,ako si to myslel ze to straca vykon? ze TW nema az taky vikon,ked su ogiftovane veze? alebo naopak?
Si všimni,že neogiftovany vysílač má takový projev, že se nad ním trhá oblačnost. Takže to výkonu ubírá. Něco nevede věž a to je pro okolí asi škoda:-)
No veze by podla teorie mali produkovat negativnu energiu. Teda TW ma o to tazsiu poziciu, ked ma svojim vyzarovanim PORu riedit existujucu DOR. Ak je veza ogiftovana, tak je v okoli menej DOR. 

V pripade, ze je veza prilis daleko na dohodenie, tak vynaliezavci v zahranici pouzivaju tzv. "spud gun". Tym vlastne tie TBcka vystreluju. Cital som take humorne upozornenie, ze treba TB strielat okolo veze a nie do toho bubna na vezi, ako sa niektorym stalo. TB prerazilo bubon a padlo dnu.
Si predstavte tu srandu, ked pridu servisovat vezu a v tom bubne je strelene TB hehe
.
Si predstavte tu srandu, ked pridu servisovat vezu a v tom bubne je strelene TB hehe