WCB
Re: WCB
zajimave......Ale do rybnika, potoka to taky nehazim v sáčku. Nevím, možna kdyby byly jen po 1 kuse presne pod každou trubkou, tak to si jeste dokažu predstavit, ale balit vsechno...a co ti, kteří si odlili kus monolitu na dne WCB a taky jim to funguje, ti nemají šanci neco zabalit.sophia píše:baligifter ještě píše, že orgonit ve vodě by měl být taky izolován od vody (v sáčku?)
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Ano, takto se věž muže chovat 
Tak dnes jsem mel čas vse pekne sledovat
WCB se po udržbe pekne zakousl do okolní krajiny 
Oblačnost nemela šanci
, proste pres WCB cely den nepřešla.
pár fotek:
Nad WCB:

V plné síle:

Tak dnes jsem mel čas vse pekne sledovat

Oblačnost nemela šanci

pár fotek:
Nad WCB:

V plné síle:

Mne grilují často 
Na zahrade 3xEP, 2xWCB, 7x TW v zemi
Tak se mi zdá, že se opet vidim na satelitu
, ale dam tomu jeste den 

A je to tam videt i v 17:27.....

Na zahrade 3xEP, 2xWCB, 7x TW v zemi
Tak se mi zdá, že se opet vidim na satelitu

A je to tam videt i v 17:27.....
Chlapci zlatí, Sophio a Sysle, dívat se na vaše dílo je lepší, jak sledovat napínavý film
Paráda!
Dnes jsem Chemb. postavil ven do volného prostoru, ovšem zde okolo Tišnova bylo krásně čisto až do 16.30. Pak se od západu přivalil val chemie i s čerstvými násřiky a nade mno to začalo sylfovat. Byl to nádherný pohled

Paráda!
Dnes jsem Chemb. postavil ven do volného prostoru, ovšem zde okolo Tišnova bylo krásně čisto až do 16.30. Pak se od západu přivalil val chemie i s čerstvými násřiky a nade mno to začalo sylfovat. Byl to nádherný pohled

Jo jo...ja mel skoro jasno ještě, když již byla venku tma, ale ráno nasneženo 
jeden kousek ze vcerejska:

Když jsem se včera vracel z Medicine Wheelu, tak jsem objevil jednu temnou základnu, která ani není na mape.
Je to jakýsi temný kopec, ke kterému vede udržovaná cesta. Tak jsem odhodil nekolik TB.
temná základna:

Asi zde monitorují léčebné účinky okořského kruhu:
http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=12&p=16799#p16799

jeden kousek ze vcerejska:

Když jsem se včera vracel z Medicine Wheelu, tak jsem objevil jednu temnou základnu, která ani není na mape.
Je to jakýsi temný kopec, ke kterému vede udržovaná cesta. Tak jsem odhodil nekolik TB.
temná základna:

Asi zde monitorují léčebné účinky okořského kruhu:
http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=12&p=16799#p16799
Jasné, že to maká...ne vždy je oblačnost na rozpouštěníod Alfa » 08 bře 2012 18:42
Pracuje chembuster
Dopoledne krásně čisto, před západem slunce od západu napochodovaly mraky.

-
sysle
Jestli to není teda tajný, můžeš sem dát souřadnice toho kopce s parabolama? Jinak bud v klidu, žádná technologie na monitorování "léčebných účinků okořského kruhu" neexistuje.
Jestli to není teda tajný, můžeš sem dát souřadnice toho kopce s parabolama? Jinak bud v klidu, žádná technologie na monitorování "léčebných účinků okořského kruhu" neexistuje.
Jeje...to se mi ulevilojuhele2009 píše:sysle

50°11'30.516"N, 14°17'37.852"E
Nedaleko je ješte vysoký stožár a je určitě výš, než tento kopec. Jinak z tohoto kopce je videt opravdu hodne daleko.