Čo s nepoznanými pocitmi?
Čo s nepoznanými pocitmi?
Chcem sa opýtať všetkých "citlivých"....
Ako prijímať tieto zmeny, ktoré sa dejú, aby to s človekom tak strašne nezamávalo?
Nepripúšťať si, že sa to deje?
Ignorovať to?
Alebo tomu dať voľný priebeh a všetko to prijímať, aj keď človek stráca zdravý úsudok?
Ďakujem a pekný večer všetkým....
Sorry....ty vieš....
Ako prijímať tieto zmeny, ktoré sa dejú, aby to s človekom tak strašne nezamávalo?
Nepripúšťať si, že sa to deje?
Ignorovať to?
Alebo tomu dať voľný priebeh a všetko to prijímať, aj keď človek stráca zdravý úsudok?
Ďakujem a pekný večer všetkým....
Sorry....ty vieš....
-
Re: Čo s nepoznanými pocitmi?
monikag
Když jsou ty vánoce ...
http://www.181.fm/playing.php?station=1 ... ed&embed=1
Když jsou ty vánoce ...

http://www.181.fm/playing.php?station=1 ... ed&embed=1

juhele...keď vidím tvoje meno pri mojom príspevku....chytá ma hrôza.....
naše názory na svet a život sú akosi na opačných stranách,
...ale pieseň je pekná....díky
naše názory na svet a život sú akosi na opačných stranách,
...ale pieseň je pekná....díky
Ahoj Monika,
ja sice nie som az tak senzibilne obdareny ako niektori ini clenovia fora, ale myslim si, ze by si sa mala zaoberat, tym, co sa okolo Teba a v Tebe deje, pretoze Ty tomu sama svojou volou a rozumom davas smer.
Mozno mas skor predstavu, ze sa to deje iba z dovodu vplyvu DOR, ale vsetko ma svoju pricinu a predpokladam, ze aj Ty mas v zivote nejake ocakavania, sny, potreby a premyslas o nich a je dost mozne, ze za pomoci DOR v Tvojom okoli, produkovanej Tvojimi vlastnymi orgonitmi a snad aj ich afirmaciou (mentalnym naprogramovanim), ktore im davas, sa v Tvojom zivote a Tvojom okoli deju veci, ktore v Tebe vyvolavaju nepoznane pocity na zaklade novych prezitkov, respektive noveho prezivania, novej kvality prezivania urcitych udalosti v Tvojom zivote, ktorym nerozumis. Tieto pocity Ta z dovodu nepoznania mozu aj strasit, ale to samozrejme nie je ucel, ale iba program, reakcia Tvojho podvedomia a naslednej reakcie vedomia, vnimania toho pocitu. Moze to byt samozrejme aj naopak, to znamena, ze prezivas pozitivne pocity, ale dolezite je, aby si si ich uvedomovala a davala svojmu povedomiu spatnu vazbu a usmernovala tak svoj duchovny vyvoj, pripadne zmeny, ktore sa v Tvojom podvedomi deju.
Neviem, ci je to co vyssie pisem dostatocne zrozumitelne. Urcite neprijmaj vsetko bez zdraveho usudku, rozmyslaj o veciach, preco v Tebe vyvolavaju dane pocity, patraj po pricine, samozrejme v ramci zdraveho zaujmu, nie za kazdu cenu. Urcite pomoze aj koncentracna meditacia, kedy budes premyslat o danom pocite a co vsetko ho moze zapricinit, bez cieleneho hladania tej pravej priciny. Tvoje podvedomie si tym uvedomi, ze Ti osobne zalezi na danych pocitoch a bude ich prisposobovat Tvojmu rozumu, aby si ich v buducnosti nepovazovala za nepoznane, ale aby si chapala ich vyznam a bud ich zo svojho zivota odstranila, ak su neprijemne, alebo ich naopak podporila, ak ich povazujes za prijemne a uzitocne, pricom samozrejme by nemali vytvarat akekolvek typy konania, ktore by odporovali jednoduchemu a znamemu "Co nechces aby robili ostatni Tebe, nerob nikdy Ty im!!!"a naopak.
Urcite s pocitmi pracuj, samozrejme v ramci moznosti a sil.
Prajem Ti pokoj v dusi a usmev na Tvari.
ja sice nie som az tak senzibilne obdareny ako niektori ini clenovia fora, ale myslim si, ze by si sa mala zaoberat, tym, co sa okolo Teba a v Tebe deje, pretoze Ty tomu sama svojou volou a rozumom davas smer.
Mozno mas skor predstavu, ze sa to deje iba z dovodu vplyvu DOR, ale vsetko ma svoju pricinu a predpokladam, ze aj Ty mas v zivote nejake ocakavania, sny, potreby a premyslas o nich a je dost mozne, ze za pomoci DOR v Tvojom okoli, produkovanej Tvojimi vlastnymi orgonitmi a snad aj ich afirmaciou (mentalnym naprogramovanim), ktore im davas, sa v Tvojom zivote a Tvojom okoli deju veci, ktore v Tebe vyvolavaju nepoznane pocity na zaklade novych prezitkov, respektive noveho prezivania, novej kvality prezivania urcitych udalosti v Tvojom zivote, ktorym nerozumis. Tieto pocity Ta z dovodu nepoznania mozu aj strasit, ale to samozrejme nie je ucel, ale iba program, reakcia Tvojho podvedomia a naslednej reakcie vedomia, vnimania toho pocitu. Moze to byt samozrejme aj naopak, to znamena, ze prezivas pozitivne pocity, ale dolezite je, aby si si ich uvedomovala a davala svojmu povedomiu spatnu vazbu a usmernovala tak svoj duchovny vyvoj, pripadne zmeny, ktore sa v Tvojom podvedomi deju.
Neviem, ci je to co vyssie pisem dostatocne zrozumitelne. Urcite neprijmaj vsetko bez zdraveho usudku, rozmyslaj o veciach, preco v Tebe vyvolavaju dane pocity, patraj po pricine, samozrejme v ramci zdraveho zaujmu, nie za kazdu cenu. Urcite pomoze aj koncentracna meditacia, kedy budes premyslat o danom pocite a co vsetko ho moze zapricinit, bez cieleneho hladania tej pravej priciny. Tvoje podvedomie si tym uvedomi, ze Ti osobne zalezi na danych pocitoch a bude ich prisposobovat Tvojmu rozumu, aby si ich v buducnosti nepovazovala za nepoznane, ale aby si chapala ich vyznam a bud ich zo svojho zivota odstranila, ak su neprijemne, alebo ich naopak podporila, ak ich povazujes za prijemne a uzitocne, pricom samozrejme by nemali vytvarat akekolvek typy konania, ktore by odporovali jednoduchemu a znamemu "Co nechces aby robili ostatni Tebe, nerob nikdy Ty im!!!"a naopak.
Urcite s pocitmi pracuj, samozrejme v ramci moznosti a sil.
Prajem Ti pokoj v dusi a usmev na Tvari.
hilam....ďakujem veľmi pekne za pekný komentár.....dejú sa mi nezvyčajné veci...rozhodne nie zlé...niečo nové....krásne, ale neuveriteľné..začalo to narodením mojej dcéry...(krištáľové dieťa)
..viem, musím sa len naučiť s tým pracovať....ďakujem veľmi pekne....
..viem, musím sa len naučiť s tým pracovať....ďakujem veľmi pekne....
k dítěti gratuluju, ať jste soma všichni zdraví! 
nevím, co PŘESNĚ máš na mysli, a myslím, že to není podstatné - každý žijeme svůj vlastní příběh. vím ale nejen od jiných, že nejpodstatnější, co je třeba dělat, když se začnou dít nepoznané, neočekávané věci, je nedělat vůbec nic
hlavně ne pak snažit se něco měnit, tím méně násilím apod., často takové věci ani chápat nejde, znám to z vlastní zkušenosti. takže hlavně nechat vše projít, vnímat to, ale nehodnotit, neřešit - on si to život často srovná nejlíp sám.
klíčové je tedy být v klidu, míru, v uzemnění s matkou Zemí.
příroda je lék

nevím, co PŘESNĚ máš na mysli, a myslím, že to není podstatné - každý žijeme svůj vlastní příběh. vím ale nejen od jiných, že nejpodstatnější, co je třeba dělat, když se začnou dít nepoznané, neočekávané věci, je nedělat vůbec nic

hlavně ne pak snažit se něco měnit, tím méně násilím apod., často takové věci ani chápat nejde, znám to z vlastní zkušenosti. takže hlavně nechat vše projít, vnímat to, ale nehodnotit, neřešit - on si to život často srovná nejlíp sám.
klíčové je tedy být v klidu, míru, v uzemnění s matkou Zemí.
příroda je lék

Ahoj kocoure,zdravim...dakujem za krasny komentar...mam zimomriavky...aj tebe vsetko dobre...slniecko v dusi...chystam sa na Okor,len je to poriadne daleko...moje nove pocity suvisia s tretim okom...uz som to spracovala,ale bola to sila...rozhodne nic nesilim,len som nevedela,co sa deje...este ze mame ten internet...
Ahoj, rád bych poradil, ale musím se ještě moc učit, takže asi nebudu ten pravý:-). Já mám stavy, že se těžko koncentruji a možná ani nechci. Vše je otázka toho co si dovolíme sami sobě:-). Možná je to vše trochu o světě který máme i trochu v sobě. Rozhodně se uč od křišťálové čistoty. Jsou zde pro nás..

Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
-
Asi takhle,pratele, je potreba dodrzovat pitny rezim ... 

.....díky sysle, ty už si poradil.....bez slov.....
...juhele....díky moc aj tebe...presne toto som nevedela...fakt si zlatý....bez tvojich rád sme tu všetci stratení....

...juhele....díky moc aj tebe...presne toto som nevedela...fakt si zlatý....bez tvojich rád sme tu všetci stratení....

-
Nyní bude příspěvěk "korektní"
a k věci, bo posledně jsem ho psal na Androidu, kde je všechno jinak. (Pozor - nepořizujte si tablety nebo notasy s Androidem, je to běs
)Jen krátce k těm pocitům - ano, i já se potýkám s nepoznanýmy pocity - např. skok s padákem, chytit 1. ve sportce, v klidu se vyspat alespon 1x týdně
a pod. Ovšem máte-li někdo zájem o zážitky typu - sjezd dravé řeky, stryptýz, návštěva bordelu, nocování v divočině, jak hrát v kasínu, atd., klidně se ptejte, rád odpovím na případné dotazy ...
Po menší vizitě tady na webu jsem objevil dvě zajímavé stránky, někomu by se to mohlo líbit, tak se tam mrkněte : http://www.nasehobby.cz/ http://1url.cz/gufm