Jak na výrobu Orgonitu
Re: Jak na výrobu Orgonitu
Havel má zasúpenie aj na Slovensku , Dunajská streda, p. Koháriková
monika,vies dat nejaky link,alebo poradit kde si to kupila?monikag píše:Pyramidu som zohnala v obchode pre cukrárov, nerezová forma na puding aj s podstavcom za 15 ,- €
http://www.enizon.com/cukrarske-potreby ... mida-nerez
Tu si mozes aj vybrat aku velkost chces. (Najvacsia bude asi najpraktickejsia, pretoze v nej "upecies" aj male aj valke.
Orgonitom zdar
Tu si mozes aj vybrat aku velkost chces. (Najvacsia bude asi najpraktickejsia, pretoze v nej "upecies" aj male aj valke.

Orgonitom zdar
Fuuu...tak tam teda maju sortiment....asi idem opat nakupovat formickyhilam píše:http://www.enizon.com/cukrarske-potreby ... mida-nerez
Orgonitom zdar

Aj ja ďakujem za tip...tá veľká je fakt super!!! Ja so to kúpila v predajni v PD.
ako pozeram, tak tie pyramidove formy su v cechach o polovicu lacnejsie. Najlacnejsiu vidim u nas za 17 eur.
Pyramidy jsou krásné, jen jsem nekde vyčetl, že jsou učinejší, když nemají vrchní špici, ale naopak nahoře je malá plošina.

jeste je porad krasna

jeste je porad krasna

Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Zajímavé video .
http://www.youtube.com/watch?v=zhwnKLBe6QU
zdroj :CEZ OKNO.sk
Zde zajímavě ukazují jak působí pyramidy.
http://www.youtube.com/watch?v=zhwnKLBe6QU
zdroj :CEZ OKNO.sk
Zde zajímavě ukazují jak působí pyramidy.
Tak jsem vyrobil další várku orgonitů.
Použil jsem malé formičky různých tvarů, nevypadá to špatně.
Jen jsem se chtěl zeptat, čím zabrušujete hrany orgonitů a
jak se dají tyto plošky vyleštit?
Děkuji za vaše rady.
Použil jsem malé formičky různých tvarů, nevypadá to špatně.
Jen jsem se chtěl zeptat, čím zabrušujete hrany orgonitů a
jak se dají tyto plošky vyleštit?
Děkuji za vaše rady.

Zabrousis na hrubsim brusnym papiru, potom to prejedes jemnejsim, když to udelas nakonec s 1200kou pod vodou, tak to vylestis. Potom treba pastu na lesteni a je to famozni 
1200 neposkrabe ani lak na aute(po vodou), použiva se na rozlesteni....jen zustane povrch matny...pridas lestici pastu a musis nasadit slunecni bryle, jaky to je lesk
At se dari

1200 neposkrabe ani lak na aute(po vodou), použiva se na rozlesteni....jen zustane povrch matny...pridas lestici pastu a musis nasadit slunecni bryle, jaky to je lesk

At se dari

Moc děkuji za radu.
Ta leštící pasta je jaká? Nějaká univerzální nebo tak něco?
Se v tom moc neorientuji.
Ta leštící pasta je jaká? Nějaká univerzální nebo tak něco?
Se v tom moc neorientuji.
Ahoj, zkus třeba pastu tempo. To mají v drogerii:)
Ahoj, zdravím všechny zdejší nadšence! Už asi týden pročítám toto fórum, jelikož nějaké kupované orgonity vlastním a jsem z nich nadšená, rozhodla jsem se, že si vyrobím nějaké svoje
Dočetla jsem se zde, že si chválíte pryskyřici od Havla, tak si ji chci objednat. Konkrétně mě dle vašich zkušeností přesvědřila Havelpol H-834, jenže když jsem otevřela ty stránky, zjistila jsem, že tam těch pryskyřic je několik ( 834 REA-30, 834 REA-30c ... ). Mohl by mi někdo prosím vysvětlit, jaký je mezi nimi rozdíl? Děkuji 

Pro začátek asi nejlepší řešení je Havepol 1 a k tomu si objednek Tvrdidlo, například Peroxid K1. Asi tak v poměru 1-2%.
Děkuji za radu, ale trochu mě odpuzuje ten udávaný puch. Jelikož to budu míchat vzhledem k ročnímu období ve sklepě, kde sice okna mám, ale přece :-/ Ten Havelpol 834 je v něčem zákeřnější a vyžaduje si předešlé zkušenosti? Pokud ano, tak samozřejmě -puch nepuch- vyzkouším raději ten Havelpol1