Naso píše:
..ahá..ty máš zasvetenie do reiki???
tak to používať nesmiem..nič o reiki neviem...ja tak SBB na usmernenie energie a keltskú spirálu....
ale díky za vysvetlenie....[/quote]
ano jsem zasvěcen do reiki 1,2.3stupně a karuna-ki reiki 1-2 stupeň. Uvažuji i o 4 učitelském stupni, mám už vyhlídnutégo učitele, který by to provedl a je to můj známý. Ale to je jedno, reiki je dostupné pro všechny kteří jej chtějí, znaky můžeš taky používat, ale je vhodnější si nato zvyknout. Já vnímám energie od mala. jinak všechny orgonity, které jsem vyrobil se znakem cho-ku-rei, tak vnímám zesílenou hutnou energii, která silně očištuje prostor. On ten znak má vpodstatě původ v keltské spirále jen jde o to že ta další část jakoby znázorňuje jestli energie je vedena z vesmíru, nebo je to zemská energie. A tento znak má pak spousty dalších významů. Ale člověk se toho nemusí bát

[/quote]
Je skvele,kdyz nekdo umi pracovat s energiemi. Jen me trochu u reiki nesedi, to ze je to pro kazdeho a kdyz si clovek zaplati....ano toto se kupuje za nemale penize.....tak se muze v tomto oboru zdokonalit. A kdyz si uz clovek zaplatil a stale mu to nejde...dostane na pomoc symboly. A tema to uz nejak vypáčí:-) . Kdyz slysim symboly trochu se desim.
Urcite velice moc zalezi na mistrovi. Znam lidi kteri si zahravanim s timto zaneradili skoro vsechno. Neodbornym pouzivanim tohoto uceni si clovek muze jen ublizit. Muze se mu na jatrech usadit i dokonce nejaky červ, a cloveku potom nepomuze nikdo.
Verim, ze vis co delas a ze ti to bude ke prospechu, zvlaste z pohledu ostatnich.
Pekny den preji

Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.