lzidedek levashov, vedy a new age

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od kolosjackos » 20 lis 2011 20:01

neznici nas illusi ale nase ignorance,vim, ze vetsina se s tim nejspis nikdy nebude chtit smirit a zbytek to nebude chtit cist kvuli delky (zejo ondrej :lol: ), jenze to tema je dost zavazne a neda se to sesmolit do par radku.
tady nejdriv par lzi levasova:
zdroj: hoxuv leva-net http://leva-net.webnode.cz/products/sil ... do-je-to-/

v roce 1989, obnovil normální stav ozónové vrstvy, eliminujíc díry na pólech

ozon (o3) vznika rostepin o2 na samotne atomy kysliku skrz slunecni zareni, atomy se chvilkove spoji na o3 (gordon dobson 1956).
na polech pocas 6 mesicu neni slunecni zareni co zavinuje sklon osi zeme ke slunci (polarni zima, 6 mesicu tmy). vychilovani ozonove vrstvy je naprosto prirozeny proces (+/- 15%), samozrejme, ze haarp a podobne hracky dokazou kratkodobe udelat ozoneve diry.
pojem "ozonova dira" a jejich udajne objeveni roku 1985 vznikl narizenim firmy dupont (dupont jedna z hlavnich illuminatckych rodin viz fritz springmeier illuminati bloodlines). firme dupont 1990 vyprsel patent na fckw (fckw je 4x tezsi nez vzduch :!: ), proto se postarali o kiminalizaci fckw. kyoto protokol vznikl na zaklade tehle pohadky.

na sklonku roku 2002 změnil trajektorii neutronové hvězdy (tzv. planeta X, Nemesis, Nibiru, atd...), pro by jinak v průběhu roku 2003 způsobila katastrofické scénáře v celé sluneční soustavě. Trajektorie byla odkloněna o 90 stupňů, takže neutronová hvězda opustila sluneční soustavu aby se již nikdy nevrátila. (O tomto více v článku Alexandra Prokhanova - "Kouzelník?" )

planeta x je zednarsky vymysl, a dle NASA stale strasi a ma kurz k nam spolu s ELEninem. (viz niburu final update.pdf)

dale levasov jeho autobiografii tvrdi ze on rozbil komunismus znicenim psi generatoru je to asi jeho z jedna neopovazlivejsich lzi. http://casodej.cz/analyza17.htm

levasov si privlastnuje myslenky a vedomosti druhych aniz by je nekde spomenul, de hlavne o jeho "objevy" v kvantove fyzice (viz michael talbot the holographic universe (1992)).

myslim si neni nutne rozebirat jeho dalsi pohadky, diky tesla technologie sou vsechny "prirodni" katastrofy od roku 1960 delane lidskou rukou. uz zanedavno nam bude receno ze armada ma moznosti na manipulaci pocasi, aby mohli zabranit "prirodnim" katastrofam ktere vznikaji kvuli globalniho otepleni. (viz. owning the weather in 2025)

(hoxovi sem tyhle fakta zdelil uz pred mesici, tehdy sem este ale nevedel ze i vedy sou blud. snad se vyjadri a vysvetli proc ty lzi levasova z jeho stranek neodstranil.)


co se tyka slovansko arijskych ved, tak to je uz jine kafe:

doporucuji si precist knihy Anatoly Fomenko : History, Fiction or Science? anebo v nemcine Christoph Pfister Die Matrix der alten Geschichte.

fomenko dokazuje, ze cela historie byla vymyslena. vztahuje se na horoskopy (serazeni planet, slunce, mesice v relevanci k zverokruhum a misto sledovani). pocitacem se da vypocitat presny datum sestav nebeskych teles.
bible obsahuje take jeden horoskop a to v zjeveni janovho, pise se tam (prelozeno z nemciny): [1,9] ja jan ..., sem byl na ostrove, ktery se menoval Patmos; (misto pozorovani)[6,2] A hle, bílý kůň, a na něm jezdec s lukem, byla mu dana koruna... (bily kun je planeta jupiter, nejvyssi vsech planet, proto koruna, jezdec ma luk a symbolizuje zverokruh strelce, takze jupiter se nachazi v souhvezdi strelce) [6,5] A hle, kůň černý, a jezdec měl v ruce váhy (cerny kun je nejtvmavsi z tehdy znamych planet, merkur a nachazi se v souhvezdi vahy) [12,1] A ukázalo se veliké znamení na nebi: Žena oděná sluncem, s měsícem pod nohama a s korunou dvanácti hvězd kolem hlavy. (zena je souhvezdi panna a nachazi se vni slunce a pod ni mesic, koruna je souhvezdi coma berenices)

zjeveni jana bylo psane 1.10.1486. ktomu sedi ze pry 1492 juan colom alias christopher kolumbus objevil ameriku a ze 1492 pry spanelska koruna vyhnala vsechny zidy z kralostvi coz symbolizuje exodus.

cela historie blizkeho vychodu je pouhy astrologicky vymysl a tim padem i vedy. 12 hebrejskych kmenu sou pouze souhvezdi.

v egypte maji skoro vsechny hrobky vladcu take horoskopy. par prikladu:
chram dendera - 22.-26.4. 1168
hrobka Ramses VII - 5.-8.9. 1182
chram athribis - 15.-16.5. 1230
hrobka ramses VI - 4.-5.2. 1289 anebo 20.-21.2 1586
chram esna - 31.3.-1.4. 1394
chrobka petosiris - 1.4.1714

egyptologove skutecnost existence horoskopu utajuji. zednarske sprisahani vzniklo v egypte a casem se lodstvim dostalo do evropy. hexagram sou dva spojene trojuhelniky a znamenaji jak na neby videno tak na zemi uskutecneno. ve vsech vetsich mestech se nachazi obelisk coz je phalus osirise nebot tri krali, opasek orionu.
zednari vedi ze lidstvo nikdy dobrovolne nebude chtit podrobit se jejim nahalucinovanym planu, o kterych si mysli, ze jim je napsal buch do hvezd. aby vsechno hned neprosvihlo byl vymyslen talmud a kabala a zide dostali do ruk cerneho petra a vsechny stopy vedu k nim, coz oddava pozornost od zednaru a dokonce i ja sam se si dlouho myslel ze zednari sou loutkou zidu. (barvy zednarskych stupnu souvisi s barvami halucinogenich hribu)

eugen gabowitsch dokonce tvrdi ze cinska zed byla zvetsiny stavena az v po roce 1950, krome toho je absurdni si myslet ze by takova zed zabranila koncentrovanemu navalu nepritele. (jaroslav kessler & igor davidenko book of civilization)

platon, otec socialismu, pry zil v 428 - 347 pred kristem, po jeho smrti zmizli i jeho skrypty s jeho ucenim ohledne socialniho statu.
znovuozivene bylo jeho uceni az za nekolik storoci neoplatonikem plotin roku 205 - 270 a zase spolu snim zmizlo i jeho uceni.
v roce 1380 - 1450 se vynoril urcity germisto pleton, ktery "nasel" (spise napsal) i originalni spisy platona (latinsky germinus znamena dvojce nebo kopie). pleton zil ve florencii mesto ovladane strozzi & medici, ktery byli zednari. najimali spisovatele na vymysleni dejin.

noc svaroga samozrejme jen ciste nahodou konci presne 21.12.2012. new age je vse, kde se clovek muze spolehat na vnejsi zasahovani a odezdava zodpovednost za svuj zivot a tim padem i zivot jinych do cizych ruk.

v kabale je devata taro karta vez. aby vznikl novy poradek musi byt zniceny sloupy stareho, coz symbolicky byl pad dvojicek. neni nahodou ze zazivame apokalypsu popsanou bibli nebo koranem, zednari slovo nahoda neznaji.

cela historie obsahuje nekonecny boj o moc a valky a ma nam vsugerovat ze sme uz odjakziva jen inteligetni zver.

zajimave ze tak vyspela civilizace jako meli byt slovano arijci nemeli moznost nahravani hudby a ani neznali noty. stary reci sice meli divadlo a inscenace ale zadne symfonie. prvni symfonie vznikli az potom coz vynasli noty.

asi nejzakladnejsi argument ze vedy pochazeji ze stejneho pera jako talmud ci jine pohadky, je fakt, ze prvni presne mapy vznikli a v 18. storoci.
sextant, pristroj bez ktereho se kartografie neda uskutecnit vynasel newton az 1699. mapy z 15. storoci pripominaji spis detske cmaranice.
bez poradnych map neni mozny obchod ani zasobovani a uz vubec ne provadeni valek anebo existence velkych risi. prvni valky se konali az po vzniku vetsich civilizaci asi v 16. storoci a slouzili zednarum jako lidske obeti jejim bohu.

vse co navazuje na datum 21.12.2012 je new age, zednari nas donuti jejich novy svetovy poradek dobrovolne prijmout pokud se nebude rozsirovat pravda. jedine spravne informovany clovek dokaze delat spravne rozhodnuti. media patri rothschildum (illuminati), takze od tech se nic dobreho nedockame.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

kozma
Příspěvky: 383
Registrován: 27 dub 2010 19:17
Kontaktovat uživatele:

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od kozma » 20 lis 2011 23:08

Bravo !
Mno v každém případě jsem rád že tu má někdo otevřený oči a nežere hned každej pseudo duchovní trash. Jo, Levashov je lžidědek a to ostatní je už komplikovanější žeano, zvláště ohledně map.... ono totiž v okamžiku kdy se podařilo lidi přesvědčit, že země je kulatá... to začalo všechno být komplikovanější. Ale to zas nakusuju kontroverzní témata žeano tak radši mlčim ;)

anton2
Příspěvky: 320
Registrován: 30 říj 2011 19:00

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od anton2 » 21 lis 2011 00:40

Si si isty, ze deviata tarotova karta je veza? :)

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od kolosjackos » 21 lis 2011 01:24

dik, chyba je to 16.
Obrázek
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

anton2
Příspěvky: 320
Registrován: 30 říj 2011 19:00

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od anton2 » 21 lis 2011 01:38

Nemas za co. Snazim sa len mat vseobecny rozhlad. Teda taky normalny rozhlad. Pises, ze v kabale je tarotova karta. Na zaklade mojho vseobecneho rozhladu si myslim, ze tam tarotove karty nie su. To len niekto neskor dopasoval konstrukciu. Kabala rozobera prvych 5 knih stareho zakona. Aspon pokial mam vseobecny rozhlad. ;)

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od kolosjackos » 21 kvě 2012 15:50

este neco k vedam:
za poslednich 165 let ubralo magneticke pole zeme konstantne 15%. kdyz se to prepocita spet vyde stari zeme na max. 30.000 let a za ca. 2.000 roku dosahne 0%.

urcovani stari technologii rozkladu c14 isotopu a dendrochronologie (neoddelitelna od c14) je velice nepresne. v magazine science #224 z roku 1984 byl popsan pokus v kterem se pokouseli urcit stari dvou slimaku metodou c14. stari jednoho bylo datovano na 6.000 let a stari druheho na 18.000 let. problem byl ze oba byli este na zivu :lol:
co2 ve vzduchu se neustale meni, proto je tanhle metoda absolutne k nicemu.

to znamena ze vedy sou stejny hoax jako darwinova evoluce. (rozdeluj a vladni)
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

iko
Příspěvky: 20
Registrován: 20 zář 2010 17:11

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od iko » 14 čer 2012 17:17

levashov je mrtvy

kolosjackos
Příspěvky: 415
Registrován: 15 říj 2010 06:36

Re: lzidedek levashov, vedy a new age

Příspěvek od kolosjackos » 30 říj 2012 14:36

to ze je levashov mrtvy je mi lito, ale nic to nemeni na tom co si o nem myslim.

este dodatek k symbolice "swastiky"

wilhelm reich v masove psychologii fasismu to popisuje asi takhle:

je to symbol nejen slunce a pod., ale hlavne genitalniho spojeni dvou lidi. je to sexualni symbol ktery vyvolava na organizmus vysoke drazdeni a cim je clovek nespokejenejsi, tim vetsi ucinek ma.
ucinek symbolu se da stupnovat pokud se s tim symbolem spojeny obraz pocesnosti a vernosti.

zdroj: http://www.comlink.de/cl-hh/m.blumentritt/agr350.htm
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!

Odpovědět