[quote="monikag"]Ahoj Geronimo....
...je to SBB spirála, ktorá usmerňuje energiu...čiže tento orgonit nešíri energie tak zoširoka, ale skôr smerom nahor...vhodné napr. pod posteľ...
tak to je zaujmave ,

to ze nesiri do siroka znamena ze nie je vhodny na eliminovanie posobenia geopatogennych zon takyto orgonit so spiralou ?
Dobre si ju pozri....začiatok je v strede...zohneš drôt napoly a točíš naraz 2 drôty...konce odstrihneš oproti sebe...a konce pri pohľade zospodu smerujú doľava, teda ked orgonit stojí, pri pohľade zhora, konce špirály smerujú doprava...pozri na nete , aj tu na fóre SBB spirála
Spiraly som si hravo davno vyrobil , dakujem za navod Monika , len mi nie je jasne to ze konce spiraly sa tocia do prava pri pohlade z hora ako pises ... podla mna jeden koniec ide dolava a druhy doprava , alebo niekde viazne terminologia a pochopenie z mojej strany napriklad

, jedine ze by som to bral ten pohlad nie ako pohlad do stredu spiraly a kukol kam smeruju konce , lebo to nedava vyznam , takze takto sa na to asi nemozem pozerat .....ale ze by som siel od stredu spiraly pekne po drate a na konci by sa mi zahol von zo spiraly a to by urcovalo smer bud dolava alebo doprava to zahnutie , ..no skus este raz naznacit ze ako to Ty mislis ...zober si vacsiu lopatu a skus prosim Ta
ale to je jedno , uz som do asi 30 HGG osadil spiraly tak ako uvadzate vy , myslim smerovanie ,presne tak ako je na tej fotke vyfoteny ten zeleny orgonit , takze som rad ze to mam tak a nie naopak ak samozrejme je foteny spodok orgonitu .....
Takze dakujem za rychlu odpoved aj tebe Monika aj Strangerovi.....