...Chcem sa podeliť o skúsenosť....
...často som diskutovala na tému hematit v orgonite,.... aj tu na fóre, neviem tie príspevky nájsť, ale nevadí....
...pred pár dňami som vyrobila 2 skúšobné orgonity v tvare pologule cca 4 cm a dala som tam niekoľko hematitov a hrot krištáľu...
....čítala som všade , že hematit anuluje, vybíja ostatné kamene, teda aj krištáľ, tak som ho nikdy na výrobu nepoužila...
...mám ale kamarátku, ktorá je vyložene "hematitová kráľovná"...miluje hematit a keď ho nemá - nie je v pohode....
...tak som vyrobila ten orgonit pre ňu a ešte jeden náhradný...na premeranie niekým iným...
...ona dosť cíti energie rukou a povedala mi , že silu má...
..to mi ale nestačilo, myslela som , že je to tým, že všeobecne má rada ten kameň a tak nie je objektívne posúdený...
...dala som ho premerať pánovi, ktorý i už meral moje orgonity minulý rok a výsledok ma prekvapil....
....v skratke...pracuje so stupnicou od - 10 do + 10 ...kd e - 10 sú veci spôsobujúce až rakovinu a + 10 pozitívna energia ..nepamätám si presne rozsah...dosah....
...malý osobný orgonit s hematitmi a krištáľom sa vyšplhal na stupnici na + 7....
..skúste zareagovať..ako je to možné...nevybíja teda hematit krištáľ??? alebo ho vybije a bola to len sila hematitov??
ale to by predsa nemalo silu orgonitu....
...ďakujem za konštruktívnu debatu....