No jéje, toho másla je tam fakt hodně ...
 Ale - dneska jsem našel fakt hezkou úvahu, která byla asi inspirována tím duhobarevným trumberou. Tentokrát jde o pohádky. Dovolím si citovat: ... když korektnost, tak úplná.
 Ale - dneska jsem našel fakt hezkou úvahu, která byla asi inspirována tím duhobarevným trumberou. Tentokrát jde o pohádky. Dovolím si citovat: ... když korektnost, tak úplná.A tak tedy by vedle Prince a prince měly být další pohádky. Dovolím si navrhnout pár názvů. Princ a kobylka, Princ a malá princeznička, Dva princové a princezna, tři princové a dvě princezny, Princ a jeho věrná pravá ruka anebo princ a mrtvá princezna.

Tady je to celé http://1url.cz/UiL6
  Tady je to celé http://1url.cz/UiL6  

...sorry za môj názor...
 ...sorry za môj názor...

Takže za 1) - všichni víme, na co jsou takový seznamy dobrý, stačí se podívat do nedávné historie ... A za 2) - Lenka Petrášová napsala rasistickej článek, bo uráží cikány a to by jí mohl kde kdo popotahovat. (Nevím, jestli to ještě dělá Kocáb). Cituji z článku:  Pro českého pacienta prakticky není možné najít dárce mezi černochy nebo Romy (ti pocházejí z oblasti přední Indie) a zase obráceně.Jak to, celá řada cikánů má českou národnost, stačí si projít sčítání obyvatel. Takže to není korektní. Ale co byste taky od pseudonovinářů z IDNESu čekali, že?
  Takže za 1) - všichni víme, na co jsou takový seznamy dobrý, stačí se podívat do nedávné historie ... A za 2) - Lenka Petrášová napsala rasistickej článek, bo uráží cikány a to by jí mohl kde kdo popotahovat. (Nevím, jestli to ještě dělá Kocáb). Cituji z článku:  Pro českého pacienta prakticky není možné najít dárce mezi černochy nebo Romy (ti pocházejí z oblasti přední Indie) a zase obráceně.Jak to, celá řada cikánů má českou národnost, stačí si projít sčítání obyvatel. Takže to není korektní. Ale co byste taky od pseudonovinářů z IDNESu čekali, že?   Rasistycký články má na triku Vandas a jeho banda magorů, holt lidi se musej nasírat denně, a krz židy to jde docela snadno. Nebo se zkouší, co ještě v médiích projde?  Těžko říct, každopádně zde na blogu
  Rasistycký články má na triku Vandas a jeho banda magorů, holt lidi se musej nasírat denně, a krz židy to jde docela snadno. Nebo se zkouší, co ještě v médiích projde?  Těžko říct, každopádně zde na blogu  

REBELANTI VŠECH ZEMÍ ...
 REBELANTI VŠECH ZEMÍ ...   Furt se něco děje, ani Anonymous nespí a zasejc se někde štourali. Teda jestli to nebyl někdo jinej, ale v zásadě to je jedno a výsledek vypadá takto :
 Furt se něco děje, ani Anonymous nespí a zasejc se někde štourali. Teda jestli to nebyl někdo jinej, ale v zásadě to je jedno a výsledek vypadá takto :  Informace najdete zde
Informace najdete zde  
  U nás ve vlasti nic nepadá desítky, stovky let, ale tady? Že oni zas optimalizovali náklady, jak  v tý Praze, že jo ? Šak oni si s tím gojímové na radnici poraděj, vod čeho je tam máme, no ne? Příjdou zejtra ke mně do kšeftu, mám pro ně košér nabídku, pojedem do Prahy za Mirdou Kalouskem, má pro nás echtovej kauf, tak  ať ráno nezaspěj, poroučím se ...
 U nás ve vlasti nic nepadá desítky, stovky let, ale tady? Že oni zas optimalizovali náklady, jak  v tý Praze, že jo ? Šak oni si s tím gojímové na radnici poraděj, vod čeho je tam máme, no ne? Příjdou zejtra ke mně do kšeftu, mám pro ně košér nabídku, pojedem do Prahy za Mirdou Kalouskem, má pro nás echtovej kauf, tak  ať ráno nezaspěj, poroučím se ...