CB je nutné jej vyklopit z formy?
-
- Kontaktovat uživatele:
CB je nutné jej vyklopit z formy?
udělal jsem menší CB do plechovky od barvy- vyčištěné-a nevím jestli nějak nesnižuje účinnost pokud to z ní nevyndám, musel bych tu pixlu rozřezat a nechci poškodit povrch.jinak 2,5 litru pryskyřice a 3 al trubky z mopu 40 cm dlouhé a spoustu kamenů.ještě ani nestačilo ztvrdnout a už bylo trochu vidět díru v inverzi i přestože už bylo dost tma,takže jsem nemohl vyfotit ty sylfy ale jinak by to bylo asi kino.původně jsem chtěl tu pixlu nechat zrezavět a nechat rozpadnout a jinak jsem zvědavý co to udělá až ten antipušifuk vyndám ven . A taky vzdáleně okolo něco proletělo ale nebylo to slyšet ale blikalo to červenobíle a nakonec to zmizelo co si o tom myslíte????
-
Re: CB je nutné jej vyklopit z formy?
... původně jsem chtěl tu pixlu nechat zrezavět a nechat rozpadnout Hele, anděli, opravdu chceš znát můj názor?
Juhele, žvásty hodnoty nula ti dělají dobře?
Plechovku bych na tom nechal. Solným roztokem by odstranit taky šla.
"blikalo to červenobíle" -o tom si myslíme, že to bylo standardní letadlo. Díval ses teď na oblohu prvně nebo si děláš šoufky??
Plechovku bych na tom nechal. Solným roztokem by odstranit taky šla.
"blikalo to červenobíle" -o tom si myslíme, že to bylo standardní letadlo. Díval ses teď na oblohu prvně nebo si děláš šoufky??
-
Až se mu piksla rozpadne, tak to by čekal anděl hodně dlouho, si myslím. Ale možná by se mohl vrátit tzv. "ke kořenům" orgonetácké víry, není-liž pravda? Aby se vám to tady nezvrhlo do kroužku mladejch "umělců" .
-
- Kontaktovat uživatele:
kozma napsal:
Naši budou naříkat. Synáček se zbláznil. Plete nesmyslný věci z drátů, pobíhá po kopcích s pukama a pořád pozoruje
nebe a nadává na nevinný tryskáče
A toto si o mně myslí někteří lidi taky. i když spirály nemotám ,puky zatím vyrábím abych měl čím zapukovat okolí a to ostatní už delší dobu. A jinak se o puky a vše s tím spojené zajímám jen půl roku,takže mne může někdo z fóra považovat za šíleného-ale kdo nehledá ten nic neobjeví... A nějaké puky rozdám ještě letos -vždyť jsou Vánoce tak dám nejen lidem ale dostanou i blízké vodní plochy-vše zmrzlo takže nelze kopat...
Naši budou naříkat. Synáček se zbláznil. Plete nesmyslný věci z drátů, pobíhá po kopcích s pukama a pořád pozoruje
nebe a nadává na nevinný tryskáče
A toto si o mně myslí někteří lidi taky. i když spirály nemotám ,puky zatím vyrábím abych měl čím zapukovat okolí a to ostatní už delší dobu. A jinak se o puky a vše s tím spojené zajímám jen půl roku,takže mne může někdo z fóra považovat za šíleného-ale kdo nehledá ten nic neobjeví... A nějaké puky rozdám ještě letos -vždyť jsou Vánoce tak dám nejen lidem ale dostanou i blízké vodní plochy-vše zmrzlo takže nelze kopat...