No tak, protože jsem WCB vyráběl já a nápis na něj psal také já, tak tudíž můj Bůh vševědoucí kterého uctívám ví, že píšu jeho jméno a né jiného Boha!:)Takže tolik asi k nápisu:))
Kýbl je samozřejmě poloprázdný,TB doplním, jen jsem všechny teď prodal.Ale myslím že i těch 15 ks tam jede velmi pěkně,Mimo jiné hned vedle stěny kýblu mám své HHG,takže že by bylo orgonitu málo se mi nezdá. Samozřejmě čím více tím líp!
Na žádným konci trubky rozhodně být alobal nesmí!!!To ses asi spletl! Ale i mistr tesař se někdy utne..

Cituji Baligiftera: "My experience is that the pipes don’t need crystals in them but they do need to be closed (against the water) at the bottom and open to the target (the sky) at the top.
They also need to be insulated against direct contact with the water."
Takže trubka by měla být izolována od vody,sáčkem ,páskou , barvou.. Spodek by měl být uzavřen proti vodě!A vršek by měl být otevřený!Ale jsou to spíše doporučení!
Dále píše pokud nechcete aby do trubek pršelo ,zakryjte je plastem nebo dřevem! Ale nikdy ne kovem,ten zařízení vypne!
cituji:"I guess the tops of the pipes can be closed (against rain intrusion) with wood or plastic as neither presents a barrier to EMR but metal caps will immediately disable the device."
a co se týče zasunutí trubek tak je to myslím o vyzkoušení..Někdo tu psal 5-8cm.. někdo to má vražený až na dně a ještě bez izolace..

Tohle je myslím o experimentování..
info o WCB:
http://www.baligifter.org/blog/uncatego ... buster-wcb