Zahlcený Orgonit (2xHHG) GPZ+vysílače&zesilovače mob.sítí

Máte otázku nebo odpověď?
Odpovědět
Galliano
Kontaktovat uživatele:

Zahlcený Orgonit (2xHHG) GPZ+vysílače&zesilovače mob.sítí

Příspěvek od Galliano » 08 zář 2009 21:33

Potřeboval bych poradit, jak vyčistit cca 2 roky starý orgonit (HHG). Je vyrobený z jemných mosazných pilin. Myslím, že je zahlcený DOR protože už z něj necítím, to co dříve (jemné brnění, pročíštění energií).
Nutno dodat, že bydlím v 11. patře 12ti patrového věžáku. Tzn. přímo pod střechou, na které jsou , jako na nejvyšším místě v okolí nainstalovány všemožné zesilovače a vysílače mobilních sítí.
Další věcí jsou GPZ procházející celou jednou stěnou domu. 1 HHG mám na začátku GPZ a 2. na konci. Předpokládám, že DOR zeshora a zezdola ty dva malý chudáky docela zmasakroval a rád bych věděl, zda je s tím možné ještě něco dělat. Lze je ještě zachránit? Např. nechat nabít na slunci, zakopat do země, vložit do tekoucí vody... podobně jako se čistí krystaly.
Mám v plánu vyrobit nějaké TB na pomoc, ale rád bych zachránil ty staré. Byly mé první a mám je rád ;) Co třeba nějaká meditační hudba na vyladění čaker, zvuky přírody... Napadá vás něco? Neznám nikoho, kdo má CB, takže to taky nehrozí.
Díky za pomoc
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Michael

Re: Zahlcený Orgonit (2xHHG) GPZ+vysílače&zesilovače mob.sítí

Příspěvek od Michael » 08 zář 2009 22:30

Promluv si s nimi ;)
Dal bych je na slunce někam dál, kde je míň DOR na pár dní.

Chtělo by to aspoň malé CB na rušení toho co máš na střeše.

orwa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od orwa » 08 zář 2009 23:04

Vyvez je ven, do přírody. Nechej je minimálně 2 hoďky okoupat v tekoucí vodě a pak je cca na 5 - 7 dní zakopej u nějakýho velkýho stromu. On ti je už dočistí a znovu nabije. Až je vrátíš do bytu, tak je v žádném případě neumisťuj do přímky GPZ. V takovém usazení ti nejsou nic platné. GPZ je zjednodušeně" energeticky rozpůlí" a nedovolí jím absorbovat negat. energie (to je zjednodušené vysvětlení). Orgonit stačí umístit i ve vzdálenosti 1m a v úhlu cca 90 ° k přímce GPZ. Pracuje v kruzích, případně ve spirálach o průměru až několika desítek metrů, záleží na složení, naprogramování atd. Výsečík tohoto kruhu (spirály) spolehlivě rozruší přímku geopatogenního záření. Je nutno také si uvědomit, že žádný orgonitový prostředek nedokáže GPZ zrušit, ale v pohodě dokáže toto záření rozrušit a potlačit a samozřejmě takto rozrušené pole vstřebat a transformovat na plusové energie. GPZ se dají docela spolehlivě odrušit běžnými prostředky, pro rušení GPZ (různé folie atd.) Gpz můžou zmizet i samovolně, když dojde k posuvu tektonických desek v zemské kůře . Ale i tímto způsobem se mohou vyskytnout na místech, které byly dlouhá léta "čisté". Takže pokud budeš chtít mít "čisté" obydlí, tak je nutno mít ho osázeno min. dvěma adekvátně účinnýma orgonitama (u GPZ procházející v přímce) a čtyřmi orgonity, pokud se GPZ v tvém obydlí kříží. Opět umístit bokem od GPZ.
Doufám, že jsi tomu porozuměl, nějak se mi to špatně vysvětluje písemnou formou.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz

cardej

Příspěvek od cardej » 08 zář 2009 23:30

ORWO dobře pravíš.Stejná zkušenost. ORGONIT GPZ stáčí do energetických spirál, nebo kruhů .
Ostatní také souhlasím. je však pravda že TB reaguje na lidský faktor. na bioenergii.
JInak jeden krátkodobý odrušovač GPZ je, vejít s GPZ do souladu...

Galliano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galliano » 09 zář 2009 20:33

Michael píše:Promluv si s nimi ;)
Dal bych je na slunce někam dál, kde je míň DOR na pár dní.

Chtělo by to aspoň malé CB na rušení toho co máš na střeše.
Malé CB mě už taky napadlo! Rozhodně tenhle nápad neskončí v koši... Díky za konfirmaci!
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Galliano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galliano » 09 zář 2009 20:36

Orwo...
Díky moc...
Mám už vyhlídlej jeden potok, i když se o něm tvrdí, že je trošku toxickej... pár hodin to tam nechám
Mám vyhlídlej i jeden ořech, takže to zakopu k němu na pár dní. Mám k tomu zakopání otázku. Můžu orgonity zabalit do samostahovací folie nebo musí být v přímým kontaktu s půdou?
Po očištění se zaměřím na správné usazení v místnosti.
Díky moc za rady chlapci!
;)
probuzeni.blogspot.com

Michael

Příspěvek od Michael » 09 zář 2009 20:41

určitě bez folie jen tak, pak ho opláchneš od hlíny

Odpovědět