co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
mozna kdyby byla zasitovana cela cr....obdobnym stylem jako jsou bunkry v lesich.. ze vidi jeden na druhyho...
"život je jako jedna velká LAN párty"
by me...

ještě dnešní ráno v obrázcích
tohle jsou přece typické letové trasy, že

tohle jsou přece typické letové trasy, že

no jasne:-D a uplne normalni kondenzacni cary:-D
by me...

co me zarazi je, ze se to deje ve stejnych oblastech jiz treti den, a oblacnost sem tam nejak nezpozoroval... ale nemocnych lidi pozuruju stale vic.. si myslim ze tohle nebude mit za hlavni ucel vytvoreni oblacnosti
to přece ví každé malé dítě, co věří že exituje chemtrails, že to není na oblačnostercecko píše:co me zarazi je, ze se to deje ve stejnych oblastech jiz treti den, a oblacnost sem tam nejak nezpozoroval... ale nemocnych lidi pozuruju stale vic.. si myslim ze tohle nebude mit za hlavni ucel vytvoreni oblacnosti

- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak si říkám, když se koukám na lidi kolem sebe, že to už ku*va není možný!!! S plánovaným podnikovým očkováním zdarma v měsíci říjnu odchází čím dál víc lidí na neschopenky kvůli chřipce. Ten zbytek ji přechází v práci. To je taková hajzlárna, mně snad z toho praskne hlava.
Už teď je mi úplně jasný, že "očkování zdarma" se bude účastnit minimálně 70% zaměstnanců našeho podniku (což dělá asi 600 lidí).
Nevidíte tu spojitost? Potřebujeme, aby se nechalo očkovat co nejvíc lidí, tak jim to tam nasypem ať polehají a nechají se opíchat! Je vidět, jak se specializují na naši republiku.
Bože, já jsem se zase vytočil!!!
Možná jsem paranoidní, ale možná ne a myslím si, že v blízké době proběhne celorepubliková mediální kampaň "Jdi příkladem, nech se očkovat a zabraň šíření pandémie!"
Už teď je mi úplně jasný, že "očkování zdarma" se bude účastnit minimálně 70% zaměstnanců našeho podniku (což dělá asi 600 lidí).
Nevidíte tu spojitost? Potřebujeme, aby se nechalo očkovat co nejvíc lidí, tak jim to tam nasypem ať polehají a nechají se opíchat! Je vidět, jak se specializují na naši republiku.
Bože, já jsem se zase vytočil!!!
Možná jsem paranoidní, ale možná ne a myslím si, že v blízké době proběhne celorepubliková mediální kampaň "Jdi příkladem, nech se očkovat a zabraň šíření pandémie!"
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ty fotky jsou masakr... dobře že to zaznamenáváte! Já zatím jenom koukám s otevřenou pusou...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
sophia neco pro tebe
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/Vrtulnicek#
čas:8:00
rychlost: letel jak splasenej,fakt hodne rychle!
barva:cerna
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/Vrtulnicek#
čas:8:00
rychlost: letel jak splasenej,fakt hodne rychle!
barva:cerna

Dnes ráno - zas jiné časy a jiné trasy.
Hezký den !
Ano, to je podobný jak teď u nás na jihu Brna.slurm píše:10:00 brno
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/Hnus#
Tak aspon neco trochu pozitivního průhonice krasny azuro se smogovým oparem na obzoru u prahy:-D
by me...

Dnes ráno a dopoledne

07.39 hod.

08.14 hod.

09.04 hod.

09.05 hod.

07.39 hod.

08.14 hod.

09.04 hod.

09.05 hod.
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
NO tak přesně takhle to dneska ráno vypadalo u nás... Když to fotím, tak jsem za debila a když se zeptám jestli si myslí, že to je normální, tak prej jo.
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com