Změna zájmu?
Změna zájmu?
Všimli jste si, že jsme se nějak přestali zajímat o orgonit a jeho testování apod. A sklouzli jsme v debatách ke globálním problémům? Je mně jasné, že testovat mohou jen ti, co maj dáno od boha. Ale jinak: to už je nám všechno jsané ? 

-
Re: Změna zájmu?
Ahoj jo určitá změna zde je ale info jsou to také duležité. mám zde zase jedno, minulí rok jsem koukal na jeden film, OKO DRAVCE , http://www.csfd.cz/film/31648-oko-dravc ... ext=122564 , a dnes jsem našel zase zajímavý článek? že by se filmová tvorba začínala stávat skutečností? http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail ... ury-nsa-1/ , no každý at si to přebere sám? film je zajímavý koukněte na to.
Ahoj.Také jsem se trochu "zasek" ne že by změna zájmu, ale narazil jsme v tom vývoji na tvar průniku dvou pyramid
jakoby Davidova hvězda, ale se základnou čtverec . a jako když pronikají do sebe a jsou pootočené o devadesát stupnů na společné ose a tím vytváří další trojúhelníkové tvary tělesa Hledám to v posvátné geometrii i obyčejné geometrii , i na netu, ale nic pořádně nemohu najít.
byl by to zajímavý tvar orgonitu...
Jinak se vnitřně bráním velkému bysnysu a asi i ostatní - "rozjet výrobu orgonitů , průmyslově..???
jakoby Davidova hvězda, ale se základnou čtverec . a jako když pronikají do sebe a jsou pootočené o devadesát stupnů na společné ose a tím vytváří další trojúhelníkové tvary tělesa Hledám to v posvátné geometrii i obyčejné geometrii , i na netu, ale nic pořádně nemohu najít.
byl by to zajímavý tvar orgonitu...
Jinak se vnitřně bráním velkému bysnysu a asi i ostatní - "rozjet výrobu orgonitů , průmyslově..???
Ja sem ted z orgonitem taky trochu zaseklej hlavne kvuli tomu že zrovna nemam vhodny piliny a mam nejak rozhašny vnimani a nefunguje mi kavadlo.
K te vyrobě prumyslově určite ne do každyho orgonitu musim dat kousek sebe neni to jen o zplacani komponentu dohormady vposldeni dobe zjištuju že to naprogramovani ma fakt obrovsekej vyznam ale bez toho kyvdla se moc dal neposunu ztimje problem v tom že se zda že program postupne slabne.
K te vyrobě prumyslově určite ne do každyho orgonitu musim dat kousek sebe neni to jen o zplacani komponentu dohormady vposldeni dobe zjištuju že to naprogramovani ma fakt obrovsekej vyznam ale bez toho kyvdla se moc dal neposunu ztimje problem v tom že se zda že program postupne slabne.
Help! I'm a multidimensional being trapped in a linear time-space continuum! 

ATA- tak ma napadlo ze ked ti nefunguje kivadlo ...mozno ti to chce povedat ze sa na kivadlo nemas spoliehat , ze ho mas menej pouzivat , mozno si mas najst iny sposob hladania informacii, mozno mas viac pocuvat seba , svoju intuiciu , svoj cit ...

- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Heh, vyrábět Orgonit na prodej mě taky napadlo ale... vždycky, když jsem to chtěl začít řešit, tak mi do toho "něco" přišlo... pochopil jsem, že tudy moje cesta nevede a v tom okamžiku se mi kolem žaludku rozlilo teplo uspokojení... zvláštní.
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
už jsem na to přišel, Zenko je spamovací agent placenej NWO aby to tady zahltil a odváděl pozornost od orgonu a Galliano je jeho jednovaječné dvojče

- Sunny:-)
- Kontaktovat uživatele:
Je to zvláštní, ale v několika posledních dnech jsem to vnímal podobně.. Jako kdyby najednou neměl až tak velký význam. Myšleno pro tuto chvíli.
Přisuzuju to ale tomu, že se člověk nyní vylaďuje čím dál tím více a bylo teď jednoduše třeba vícero vnímat věci okolo a zpracovávat uvnitř. Orgonit je koneckonců skvělý a moc fajn, ale přesto jen jakýsi vnější pomocník a největší práci musíme beztak odvést uvnitř nás samých a posunout se poté dál. 

S úsměvem jde všechno líp. 

-
Ahoj tak to se určitě pletete. Ani pořádně nevím jak se ten spam dělá? Jsem na pc začátečník a tak sory že tady dávám ty odkazy.sophia píše:už jsem na to přišel, Zenko je spamovací agent placenej NWO aby to tady zahltil a odváděl pozornost od orgonu a Galliano je jeho jednovaječné dvojče![]()
![]()

som si ista ze ta nikto nechcel urazit
...myslim ze to malo byt len zo zartu. a tie okazy su v pohode, teda aspon mne to nevadi,...prave naopak rada si pozriem a precitam ked tu niekto nieco da . aj ked nie vzdy mam na to cas 

sak to byla sranda nikdo tu nikoho nechce napadatZenko.Idane píše: Ahoj tak to se určitě pletete. Ani pořádně nevím jak se ten spam dělá? Jsem na pc začátečník a tak sory že tady dávám ty odkazy.ale jiní je tady dávají taky.

-
už nevím jak je to dlouho co jsem zde napsal že si chci udělat svuj orgonit? ale nějak se mě to pořád nedaří nemůžu se stále nějak rozhodnout jak a kdy to udělat? a z těma odkazama si myslím že nedávám nějaké špatné ? tak zatím ahoj. 

4 Zenko. Jasně , to byla jen legrace. I ty odkazy vždy někomu něco dají. A zdá se, že si tady všichni zaregistrovaní rozumíme...
já už orgonit nedělám, protože mi to pan farář zakázal.
Furt si s něčím hraju, ale nějak nemám nutkání to popisovat. Dokud nevynaleznu něco cool.

Furt si s něčím hraju, ale nějak nemám nutkání to popisovat. Dokud nevynaleznu něco cool.