No tak ten moj krizenec ma tvar TB a vnutri je pat kristalov, ale podla nejakeho obrazku co som tu nasiel som zistil ze to ma byt odliate opacne, teda hrotom kristalu hore ale mensim priemerom smerom nadol.
Teraz sa chystam spravit HHG aspon si myslim ze je to ono, tvar kuzela, jeden dvojhroty kristal kladnym polom hore (vdaka bohu ze ma obdaroval schopnostou zmerat si polaritu kristalu) a styrmi kristalmi ulozenimi podla svetovych stran, kladnym polom von(nie kazdy kristal podla mojich merani ma na hrote kladny pol).Spony miesam, do hrotu sa chystam dat medene,potom mosadzne a tak ocelove, vsetko su male lupienky, ziadne vrtulky a pod.
Neviem ci je to to prave HHG ,ale ja som si ho tak nazval, a preto aj bude

Dalsie kamene nepridavam, lebo nepoznam spravnu kombinaciu, tak aby som si to nejako nepokazil.
Chcem sa opytat, niekto tu pisal ze pouziva priskiricu zo stromou, mna by zaujimalo co donej dava aby mu to potom ztvrdlo.Ja pouzivam prvu priskiricu na ktoru som natrafil, je zarucene dobra akurat draha
Tak este raz vdaka za podporu a privitam nejake dotazi k a rady k mojej dalsej stavbe.
Dakujem.