viz: http://www.orgo.cz/faq.php#f3r3
Nic nepos*als, tady v okolí jsou tisíce TB a několik CB a stejně někdy jsou čáry (postupně mizející)... Pravděpodobně tam kde bydlíš je moc DOR zdrojů a pár TB to nezachrání.vali píše: Musím však povedať, že aj keď som ich mal pokope a lietadlá striekali a to priamo nad mojou hlavou, nič
zvláštne som nespozoroval, žiadne prerušenie chem. pásu, žiadny kruh na do mnou. Myslel som si , že som
niečo asi pos...
Chyba v technice, asi je přepichujou kořenama hóre.Saila píše: jinak na kytky celkove ma velkej vliv nalada cloveka....mam vyzkouseny ze kdyz nejaky brigadnici prepichujou malicky rostliny a delaj to ze musej a s nechuti tak vsechny do jedny pochcipaj po presazeni....
Pred nejakou desiatkou rokov som si urobil malí pokus / dostal som sa k informáciám, ako myšlienkami možnoSaila píše:u me v praci (pestuju rododendrony v pruhonicich) dela hodne jenom to ze se k tem kytkam chovam jako ke svejm miminkum a ono udela hodne uz jenom to kdyz ty kytku zalejvam hadici a zaroven k nim vysilam pozitivni energie.. takze ty se z moji ruky dostanou do hadice a ta voda co ji tece se tim ochuti:-) takze taky pekne rostou:-)