Příspěvek
od elekta » 17 říj 2009 16:21
Zenko, vnímám tě jako člověka se srdcem na dlani (pro mne velmi důležité) nenech se vyvést z míry nějakým "šťouchancem". Buď takový, jaký skutečně jsi. Já také všechny tvé odkazy z časových důvodů nečtu. Vybírám intuitivně. Někteří ti sdělilli svůj názor jistým způsobem ( s chi chi smajlíky) , tak to přijmi a dále konej podle sebe.
Scházíme se zde ne proto, abychom se rozdělilli, ale proto, abychom se spojili. Jsou zde projevy našeho Ega i našeho Srdce, a tak je to dobře. Nejsme dokonalí, snažíme se k dokonalosti dospět a to dynamický vývoj.
Citace Aerosmith : "Všimli jste si, že jsme se nějak přestali zajímat o orgonit a jeho testování apod. A sklouzli jsme v debatách ke globálním problémům? Je mně jasné, že testovat mohou jen ti, co maj dáno od boha. Ale jinak: to už je nám všechno jsané ?"
Mám za to, že pokud bychom debatili jen o orgonitech, brzy by se téma vyčerpalo. Rčení "všechno souvisí se vším" zní jako fráze, ale já to tak vnímám. Uvedu jededen příklad. Začla jsem zkoumáním orgonu a testováním orgonitů,ale...tato zkušenost mě zavedla hluboko do svého nitra...a určila mi prioritu - sebe. Řekla jsem si, že bych se chtěla podílet na nových poznatcích, je-li mi dáno. Abych však mohla zodpovědně předávat druhým, je nutné zodpovědně předat nejdříve sobě. Takhle to funguje obecně. Chceš-li milovat druhé, musíš milovat nejdříve sám sebe. Chceš-li pomoci druhým, musíš nejdříve pomoci sobě. Pokud ti vadí zlo kolem tebe, vyřeš si zlo uvnitř sebe. atd., atd. - doplňte si co chcete. Pokud to děláte opačně, vytváříte si disharmonii, která vás dál nepustí.
Globální problémy se nás týkají, souvisí s námi všemi, kolektivně. Kvůli nim jsme začaly "orgonovat a orgonitovat".
A testovat můžeš i ty, Aerostmithe, také je ti dáno od boha. Jen si to zatím nepřipouštíš. Málokomu, kdo nějak pracuje s energiemi, to spadlo jen tak z nebe.