slurm: no a to si vem ze na tech snimcich jsou videt jen ty nejmohutnejsi cary, dalsi tisice tam vidis jen jako mlhovinu
sophia: taky myslim, dnes jsem na to koukal z okna jak vzdycky letel a bylo jasne videt jak ma dve stopy, ale drzelo to spis jen na obzoru (jakoby ve velkem kruhu se to rozpoustelo a co se do nej dostalo tak sylfovalo

) no a odpoledne uz nedrzelo nic,vse jakoby zmizelo (i na snimcich to tak vypada ze toho moc nestihli odtahnout pryc nez se jim to rozpustilo) litali, snazili se, ale marne.. drzi jim to nejlip kdyz nad nas pritahnou uz poradnou chemickou deku a do ni dal pristrikuji, jinak s tim maji problem a to je dobre
a co me dal udivuje, jak je u nas uz tak dlouho pekne teploucko, jdou k nam jen proudy z jihu a zapadu, ze severu a vychodu sem nepripluje ani mracek, vse jde tam a na snimku jde dobre videt, ze tam toho je opravdu hoooodne uz dlouhou dobu takze se asi mame v prosinci na co tesit..
Jo a trochu mimo tema: potrebuju sehnat tvrdidlo co uz mi doslo, ale nechce se mi kupovat od havla.. ptal sem se v barvach lakach, ale maji jen mini lahvicky cehosi a dost drahe.. tak poradte,dik potrebuju totiz vyrobit nekolik mini cb a rozdat je ted na zimu jeste po okoli at mame hezkou zimu