Tak dneska jsem zatím vyráběl svoji největší várku (24 TB) a už od rána to bylo nějaké podivné.
Napřed se okolo pohybovala opět helikoptéra (teď ji vidím denně a přitom jsem už asi 10 dní nevyráběl) a po nějaké chvíli zmizela a už to vypadalo, že všechno půjde jako obvykle. Připravil jsem si kameny, obloha celkem čistá.. Začnu odlévat první TB (dělal jsem to po 2x po 12 - mám menší nadobu na pryskyřici) a všechno jde jako po másle, ale akorát potom, co jsem dokončil první dvanáctku a začal se pouštět do druhé.. z minuty na minutu udělali z pěkné čisté modré oblohy sem tam s bílým mráčkem, šedivé temno a bouřka, která se okamžitě spustila přímo nade mnou. Do té doby bylo od obzoru k obzoru celkem čistá obloha, rozhodně žádné kompaktní šedivo nebo temnější mraky.. jednoduše pěkné azurko, bílé mráčky.. odleju první půlku a najednou jak šmik a buřina.
Tak jsem si říkal, že to mám teda radost, protože vím o případech, kdy když nebyly orgonity dobře uzemněné, přitahovaly blesky.. ale zas jsem se nenechal zastrašit a vesele jsem si dál odléval. Bouchalo to přímo nade mnou (i to začalo bouchat přímo nade mnou; žádné že by byla na obzoru a teprve pozvolna.. hezky vteřina azuro, vteřina buřina) a já si do toho burácel svůj pozitivní program

Raději jsem požádal o pomoc ještě vyšší bytosti a dál programoval. Orgonit nabral sílu a začal pořádně čistit, takže deštík už byl orgonitový (takový jemný, očišťující.. jde to poznat) jen ty hromy a blesky umělé.
Zajímavé bylo, že tomu nepředcházelo vůbec nic a udeřilo to přímo nade mnou a přímo poté, co jsem začal odlévat. Dokonce jak si v poslední době vyhrávají i s barvami (temné odstíny, různé barvy..dlouho dopředu), tak tentokrát nic.. "jen" z azura naprosté šedivo a okamžité údery. Popravdě nepřišlo mi to ani trochu "normální", spuštěné přímo nade mnou přímo když odlévám, potulující se vrtulníky poslední dva tři dny..
Dokonce ikdyž jsem poté programoval, tak se objevil i takový malý hodně divný mráček, vzduch se ani nehnul, mraky nahoře také ne.. přesto letěl pořádně rychle, přišlo mi to jak, když někdo vyfotí a jen posouvá po nebi (okraje měl "roztřepené", že by se měly neustále měnit, ale nic.. naprosto beze změny). Letěl přímo na mě, jako kdyby mě chtěl sledovat. Kdyby se v průběhu změnil na nějaké letající plavidlo, ani v nejmenším by mě to nepřekvapilo, protože to doslova působilo spíše jako maskování než jako mrak (a to jsem zatím nějak více na vědomí UFO ve svém životě nebral). Nahrál jsem ho i na video, protože pozoruju oblohu a mraky už dlouho, ale tohle jsem ještě neviděl, ne takhle.
Nakonec orgonit brzy veškeré mraky opět vybral, vyčistil kompletně oblohu a já mohl vše v pohodě dokončit. Odpoledne po giftingu (v průběhu vždy po ogiftování vysílače spuštění očišťujícího deštíku) opět pozorování tmavé cesny a poté i vrtulníčku v místech ogiftování, co více si na jeden den přát.
P.S. Ty barevné plastové hrnečky, jak někde doporučoval bionflow, jsou naprosto super.. žádné vymazávání, dokonale jde vše ven.
> tyto < Díky za tip