Cloudbuster (CB)
Re: CB
Napadlo mě nahradit na CB dřevěné vymezovací kolečko velkým HHG ve tvaru rotačního kuželu, kterým by procházely trubky CBčka. Mohlo by se to taky ještě posílit o zrcadlově slepený s druhým kouskem. Využít by šel velký plast. trychtýř.http://aerosmith.rajce.idnes.cz/Posilen ... CT0234.JPG
Tak mám další záhadu. Asi třikrát během měsíce jsem po deštích vyléval vodu z trubek CBčka. Poprvé jsem si myslel, že to je náhoda. Potřetí to náhoda nemůže být. O co jde? Vždy totiž vytekla voda JEN z jedné trubky. Z ostatních ani kapka. Jsou dole spolehlivě zaslepené, zalité v pryskyřici. Krystaly jsou v silikonu a víčka zvenčí oblepená plast. izolačkou. Trubky jsou největšího prodávaného průměru, tj. 28 mm, délka 190 cm (nemůže mít vliv). Že by orgon nějak usměrňoval pád kapek? Nebo se to uvnitř zahřívá a a odpařuje? Zkusím na špagátu spustit teploměr ke krystalům. Nevím co by to mohlo jinak způsobit.
mate nekdo poneti, jaky je vykonovy ci kvalitativni rozdil mezi 6-ti trubkovým a 1-trubkovým CB?
a jaký je vykonovy ci kvalitativni rozdíl mezi CB a TB se stejným objemem orgonitu
(TB vyrobené v "kýblu" se 7 vetsimi křišťály a křišť.drtí (v podstatě CB bez trubek))
a jestli máte někdo zkušenosti s CB z Ondřejova kovového prášku, nebo jestli se CB dělají jen z pilin
a jaký je vykonovy ci kvalitativni rozdíl mezi CB a TB se stejným objemem orgonitu
(TB vyrobené v "kýblu" se 7 vetsimi křišťály a křišť.drtí (v podstatě CB bez trubek))
a jestli máte někdo zkušenosti s CB z Ondřejova kovového prášku, nebo jestli se CB dělají jen z pilin
Pokud požiješ trubku v součtu se světlostí jako všech šest menších dohromady, budeš mít pořád účinnost pouze kolem poloviny.
kýblové TB je plýtvání materiálem. Jsou lepší menší kusy v obrazci.
prášek je jak dělanej na CB, akorátže to má větší tendeci praskat.
kýblové TB je plýtvání materiálem. Jsou lepší menší kusy v obrazci.
prášek je jak dělanej na CB, akorátže to má větší tendeci praskat.
No, pokud mohu rozdávat rozumy jako trochu poučený laik, tak CB je "naladěno" na určitou výšku nad zemí- průlety letadel, prioritně proti důsledkům chemtrails apod. Ovlivňuje počasí do roviny přírody - přirozeného průběhu. Lokálně na toto působí i sestavy TB v kruzích Xkrát 6 kousků.Ale nevím jak vysoko zasahují. Osobně mám zkušenost, že nízkou oblačnost (umělou) spolehlivě v okruhu několika km likviduje. CB - to jsou desítky (možná stovky) km a možná jiné "vedlejší" efekty, ale vždy ku prospěchu života na Zemi.Tož tak... doplňte mě někdo