aktivní zařízení Mobius Coil (Mobiova cívka)
Re: aktivní zařízení Mobius Coil (Mobiova cívka)
Dobrý den, nejprve bych Vás chtěl ujistit, že o výzkum v této oblasti mám velký a dlouholetý zájem. Proto mě příjemně překvapilo, že jsem čistě náhodou objevil tyto stránky o nichž jsem neměl sebemenší tušení. Pracuji na tomto výzkumu dost dlouho a proto rozumím Vaší nedůvěře-úšklebky,ironické poznámky i ťukání si na čelo-to vše znám a přivedlo mi to spíše k samotářské práci.
Neberte proto moje připomínky osobně a omluvte způsob mého vyjadřování,jsem už prostě takový, a věřte, i když to tak může vyznít, že to tak není myšleno.Nesouhlasný názor říkám bezohledně přímo, bez ironie,výsměchu či uštěpačnosti. Jen tak může probíhat smysluplná diskuze.
Co se týká těch vrátek- myšleno podívat se za hranice své činnosti. Víte, (příklad) používám dlouho kovový materiál ale nikdy mě nenapadlo zalévat ho pryskyřicí. V takovém případě jsou piliny utěsněny a já si myslím, že by měly mít možnost určitého pohybu.Koneckonců je orgonit odvozen od kohereru kde byl pohyb pilin naopak žádoucí a věře, že mi to funguje.Ale nebrání mě to v tom abych vyzkoušel i tuto variantu. To jenom tak na okraj,no, já se tady zatím jen rozkoukávám, nevím jěště ani jak se na tyto stránky vkládají obrázky a už se po mě chce kompletní dokumentace.
Ach jo, už je tady práce. Musím běžet tak někdy příště...
Neberte proto moje připomínky osobně a omluvte způsob mého vyjadřování,jsem už prostě takový, a věřte, i když to tak může vyznít, že to tak není myšleno.Nesouhlasný názor říkám bezohledně přímo, bez ironie,výsměchu či uštěpačnosti. Jen tak může probíhat smysluplná diskuze.
Co se týká těch vrátek- myšleno podívat se za hranice své činnosti. Víte, (příklad) používám dlouho kovový materiál ale nikdy mě nenapadlo zalévat ho pryskyřicí. V takovém případě jsou piliny utěsněny a já si myslím, že by měly mít možnost určitého pohybu.Koneckonců je orgonit odvozen od kohereru kde byl pohyb pilin naopak žádoucí a věře, že mi to funguje.Ale nebrání mě to v tom abych vyzkoušel i tuto variantu. To jenom tak na okraj,no, já se tady zatím jen rozkoukávám, nevím jěště ani jak se na tyto stránky vkládají obrázky a už se po mě chce kompletní dokumentace.
Ach jo, už je tady práce. Musím běžet tak někdy příště...
-to jsme na tom podobněvladimira píše: Neberte proto moje připomínky osobně a omluvte způsob mého vyjadřování,jsem už prostě takový, a věřte, i když to tak může vyznít, že to tak není myšleno.Nesouhlasný názor říkám bezohledně přímo, bez ironie,výsměchu či uštěpačnosti. Jen tak může probíhat smysluplná diskuze.

Co má koherer společnýho s orgonitem?? Neplést prosím EM radiaci a DOR.
děláte si legraci?
tady se špatně diskutuje, já hledám odpovědi a nikde nic, když něco odešlu tak to někam zmizí.vladimira píše:děláte si legraci?
tady se špatně diskutuje, já hledám odpovědi a nikde nic, když něco odešlu tak to někam zmizí. Nebo to ještě neumím?Ondřej píše:-to jsme na tom podobněvladimira píše: Neberte proto moje připomínky osobně a omluvte způsob mého vyjadřování,jsem už prostě takový, a věřte, i když to tak může vyznít, že to tak není myšleno.Nesouhlasný názor říkám bezohledně přímo, bez ironie,výsměchu či uštěpačnosti. Jen tak může probíhat smysluplná diskuze.![]()
Co má koherer společnýho s orgonitem?? Neplést prosím EM radiaci a DOR.
nedělám si legraci.
neklikl jsi na Náhled místo Odeslat?
neklikl jsi na Náhled místo Odeslat?
Jo, mě to umístění "vodiče" do plexiskla připomíná výrobu vyvíječů vodíku např. na energie.upramene.cz
Hm, Loohan... Doporučuji si pročíst jeho přestřelku s Rifatem. Pak zkouknout směr proudění energie u SBB coil (úplně obráceně). To jsou jedny z věcí co si ještě pamatuju. Jo, ještě mi psal (2006) že Welz je satanista a do orgonitu přidává lidskou krev... Podle mě je to pošuk a má na webu hromadu blbostí.
junak: a opět jsi off-topic...
junak: a opět jsi off-topic...
Tak teda dakujem za nazor aspon niekto.
Samozrejme som netvrdil ze co tam ma je dobre.Rad uvitam nazor skusenejsieho pretoze ja s orgonitom atd. iba zacinam a aspon sa dozviem viac.Ved prave od toho je to tu aby
sa clovek niecomu priucil.

Samozrejme som netvrdil ze co tam ma je dobre.Rad uvitam nazor skusenejsieho pretoze ja s orgonitom atd. iba zacinam a aspon sa dozviem viac.Ved prave od toho je to tu aby
sa clovek niecomu priucil.

Zdravim,
nekde na netu jsem kdysi videl navod na jednotrubkovy CB elektricky buzeny, ted to nemuzu najit, nemate nekdo odkaz?
Dekuju Dan
nekde na netu jsem kdysi videl navod na jednotrubkovy CB elektricky buzeny, ted to nemuzu najit, nemate nekdo odkaz?
Dekuju Dan
nemyslíš tohle video, co je v tomto vláknu hned na začátku?
http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=88#p402
nebo tohle?

nebo tohle?
Ten člověk z toho videa si koleduje o vrtulník...
(podle mně je "aktivní CB" jakýkoli CB (x-trubkový), kde je krystal nebo celý hotový CB omotán napájenou Mobiovou cívkou)

(podle mně je "aktivní CB" jakýkoli CB (x-trubkový), kde je krystal nebo celý hotový CB omotán napájenou Mobiovou cívkou)
Chystám se v nejbližší době na své první aktivní zařízení. V podstatě budu kombinovat info z těchto dvou stránek.
http://duchovno.sweb.cz/pwgen_powerwand_generator.htm
http://orgoneblues.tripod.com/outils/minicb/index.htm
máte nějaké doporučení ohledně mobiovy cívky? Síla drátu, délka drátu, počet závitů, celkový odpor cívky a podobně. Rád bych aby učinnost byla co nejlepší. Díky.
http://duchovno.sweb.cz/pwgen_powerwand_generator.htm
http://orgoneblues.tripod.com/outils/minicb/index.htm
máte nějaké doporučení ohledně mobiovy cívky? Síla drátu, délka drátu, počet závitů, celkový odpor cívky a podobně. Rád bych aby učinnost byla co nejlepší. Díky.
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí