CHEMTRAILS ::::::::::✈
Re: CHEMTRAILS a vše kolem ::::::::::✈
Ahoj všichni, dnes je to opravdu šílené. Je to krásně vidět na webových kamerách http://portalh.chmi.cz/http://portal.ch ... meteo/kam/
Neodolala jsem a jednu lokalitu - Liberec naskládala do pp, ale je jich tam od rána mnohem víc, který mají podobný průběh - Jizerka, Maruška, Vsetin a další.
Zajímalo by mě, jak by to okomentoval pan Sevák - asi, že je to úplně normální...
www.presssecretary.sweb.cz/CHEM/25.1.2010.pps
Otevírání PowerPointu může chvilku trvat.
Klikněte na PREZENTACE - OD ZAČÁTKU (vlevo nahoře)
Neodolala jsem a jednu lokalitu - Liberec naskládala do pp, ale je jich tam od rána mnohem víc, který mají podobný průběh - Jizerka, Maruška, Vsetin a další.
Zajímalo by mě, jak by to okomentoval pan Sevák - asi, že je to úplně normální...
www.presssecretary.sweb.cz/CHEM/25.1.2010.pps
Otevírání PowerPointu může chvilku trvat.
petro perfektne udelana prezentace, je to tam pekne poznat, z ceho ty mraky asi tak budou..
Pan Setvám nevím, nejspíš by to vysvetlil jako jev vznikající pred frontalni oblacnosti (ty tisice preletu od patku nad nemeckem a nami - nonstop i dnes).

Tak dnes to bolo huste aj u nas
Navyse som videl na dvoch roznych miestach polkruh duhy na oblohe.Velmi zvlastne.Co to mohlo sposobit?Samozrejme sa nejednalo o "klasicku" duhu ktora vychadza spoza obzor ale proste polkruh na oblohe.

vlny ako more na nebi http://portalh.chmi.cz/http://portal.ch ... am=jizerka
od 9:15-15:00
od 9:15-15:00
pro junak Co to mohlo sposobit?Samozrejme sa nejednalo o "klasicku" duhu ktora vychadza spoza obzor ale proste polkruh na oblohe.-
shluk chemických látek, který může odrážet sluneční světlo a přitom vytvářet tyto zdánlivě krásné efekty...
zdroj:http://hledani.gnosis9.net/view.php?cis ... 2010010022
shluk chemických látek, který může odrážet sluneční světlo a přitom vytvářet tyto zdánlivě krásné efekty...
Ještě jednou, pro nové členy, si sem dovoluji dát link na těch svých pár fotek z loňského léta, je to jen zlomek z toho, co jsem téměř denně fotila.
www.presssecretary.sweb.cz/CHEM/NEBE.pps
Případně si pusťte i zvuk, bez něho je to dost zdlouhavé...
www.presssecretary.sweb.cz/CHEM/NEBE.pps
Případně si pusťte i zvuk, bez něho je to dost zdlouhavé...
Hm hezky i ten Jarre. Asi to pošlu pár zabedněncům... Jo a koukám máš hezkou terasu, pro CB jako dělanou 

Je to velmi pravdepodobne.... Ale ja mam iny pocit...Som skoro presvedceny ze za to moze orgonit v spolupraci so slnecnym svetlom atmosferou a pravdepodobne aj tym shlukom chemickych latok...Je podstatne ze to bolo presne take iste na roznych miestach rozlicneho casu "asi 3 hodiny" ten isty ukaz polkruh skor na modrastej oblohe vnutro modra obloha.. V obydvoch pripadoch tam boli orgonity..slurm píše:pro junak Co to mohlo sposobit?Samozrejme sa nejednalo o "klasicku" duhu ktora vychadza spoza obzor ale proste polkruh na oblohe.-
Pořád mi to leží v hlavě, snad se tu najde pamětník, který si třeba také vzpomene... Po pátrání ohledně pravosti chemtrails jsem si vzpomněl na jednu věc, pořád se mi to vrací ale nedokáži si vzpomenout na víc, bohužel.
Je to už hodně let (10-15?), kdy jsem na některé z českých televizí (ČT nebo Prima) zachytil konec nějakého dokumentu. Nejsem si jist, jestli to bylo s titulky nebo nadabované, ale točilo se to kolem vojenských pilotů. Byl tam s jedním rozhovor a říkal, že mají povinnost vypouštět ODPAD Z CHEMICKÉHO PRŮMYSLU při letu. Ne soustavně, nýbrž jen nad cizím státem (nepamatuji, jestli nad cizím státem myšleny jednotlivé státy USA nebo světa). Právě jako levná varianta (a geniální nápad) jak se zbavit odpadu. Každopádně pilot prohlásil, že zkoušeli odmítnout, ale bylo jim řečeno, že se toho zbavit během letu MUSÍ, jakmile by s tím přistáli, přišli by o práci...
Víc si nevzpomenu, za uvedeným si ale stojím. Pokud se tu náhodou najde někdo, kdo to také viděl a vybaví si něco víc budu moc rád.
Je to už hodně let (10-15?), kdy jsem na některé z českých televizí (ČT nebo Prima) zachytil konec nějakého dokumentu. Nejsem si jist, jestli to bylo s titulky nebo nadabované, ale točilo se to kolem vojenských pilotů. Byl tam s jedním rozhovor a říkal, že mají povinnost vypouštět ODPAD Z CHEMICKÉHO PRŮMYSLU při letu. Ne soustavně, nýbrž jen nad cizím státem (nepamatuji, jestli nad cizím státem myšleny jednotlivé státy USA nebo světa). Právě jako levná varianta (a geniální nápad) jak se zbavit odpadu. Každopádně pilot prohlásil, že zkoušeli odmítnout, ale bylo jim řečeno, že se toho zbavit během letu MUSÍ, jakmile by s tím přistáli, přišli by o práci...
Víc si nevzpomenu, za uvedeným si ale stojím. Pokud se tu náhodou najde někdo, kdo to také viděl a vybaví si něco víc budu moc rád.
Pokud je to video pravé, tak je to důkaz toho, že to nejsou kondenzační stopy a neřídí to stupeň vzdušné vlhkosti.
myslíš snad, že je to video nepravé? roll: 

Nejsem odborník na posuzování toho, zda to není vykonstruované. Zdá se mi, že by mohlo být autentické, ale vždycky je dobré pochybovat. Pokud ale pravé je, tak si ten pilot asi už nezalítá.
Tedy u původního zaměstnavatele.

"Kropí" od rána - nad náma...

spis uz tak tyden v kuse
fronty se museji podporovat.. nejak mi prijde, ze bez "nich" by se snad poradne srazky ani netvorily.. Ten vcerejsi snih byl hodne zvlastni (celkem lepil i pri -8° a padaly i kulicky, pripominajici polystyren..)
Docela me prekvapilo, ze tady na Zlinsku snezilo jen do vcerejsich ranich hodin a pak doted nic.. CB to hodne rozhani, coz je pro me i skoda, snih mam celkem rad, dest nenavidim (kdyz je ho prilis). Treba zrovna ted znova nad vesnici velka modra dira (vcera jsem ho navstivil a odrhnul z nej snih..)
Myslim ze bude zajimave az sem nazenou po mrazech tropy a vsechen ten snih zacne rychle tat..

Docela me prekvapilo, ze tady na Zlinsku snezilo jen do vcerejsich ranich hodin a pak doted nic.. CB to hodne rozhani, coz je pro me i skoda, snih mam celkem rad, dest nenavidim (kdyz je ho prilis). Treba zrovna ted znova nad vesnici velka modra dira (vcera jsem ho navstivil a odrhnul z nej snih..)
Myslim ze bude zajimave az sem nazenou po mrazech tropy a vsechen ten snih zacne rychle tat..