co tohle: http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=6&t=208Lugar píše:...Četl jsem že orgonit transformuje DOR na POR, ale to je pro mě neuspokojivé vysvětlení.
nase hracky
Re: nase hracky
orgonit pry nerozhaní vsechny mraky, jen ty umele
a prsi i tam, kde je to uz zasypano rognitem
ale to uz by ti lépe rekli jiní
s tou diamantovou vodou je to dobry primer, taky se to spouste lidi libilo jako se ted treba libi orgonity
ale zavisi to spise na cistote umyslů, na uprimnosti, na víře, na snaze o vnitrni cistotu
vyse uvedene muze jednu vec delat uzitecnou ci neuzitecnou
asi treba jako nekdo dela tu samou charitu charitu jako zlodejinu - pracku na spinave penize (rockefelerova nadace),
nekdo jako povolani ci podnikovou prestiz a
a nekdo treba jako skutecnou pomoc (matka tereza)
jake to bylo zarizeni? 31V/600A? to zní jako svarecka. byla v kabelu jen jedna zila nebo víc žil (např. trojfáz)? ss nebo stř proud?
a prsi i tam, kde je to uz zasypano rognitem
ale to uz by ti lépe rekli jiní
s tou diamantovou vodou je to dobry primer, taky se to spouste lidi libilo jako se ted treba libi orgonity
ale zavisi to spise na cistote umyslů, na uprimnosti, na víře, na snaze o vnitrni cistotu
vyse uvedene muze jednu vec delat uzitecnou ci neuzitecnou
asi treba jako nekdo dela tu samou charitu charitu jako zlodejinu - pracku na spinave penize (rockefelerova nadace),
nekdo jako povolani ci podnikovou prestiz a
a nekdo treba jako skutecnou pomoc (matka tereza)
jake to bylo zarizeni? 31V/600A? to zní jako svarecka. byla v kabelu jen jedna zila nebo víc žil (např. trojfáz)? ss nebo stř proud?
Ano svářečka, 600 A ve 3 kablech, ale jen jedna fáze. Jinak Sophia děkuji za ten odkaz, to je jediné ucelené a smysluplné vysvětlení které jsem viděl. 

Ahoj Všem
s Vaší pomocí jsem udělala svou první várku Orgonitů z pryskyřice. Šlo to skvěle, malinko praskaly, tak jsem je zchladila a dopadly takto:

Zvláštní poděkování patří Ondřejovi, za pomoc s programováním a také té osůbce (nemůžu nějak najít jak se jmenuje), která odlévá do barevných kelímků z Ikei (fotečky jsou někde na fóru). Nechala jsem se inspirovat a z těch kelímků to jde fakt skvěle vyklopit.
Pokud je budete chtít někdo přeměřit, budu ráda (jen tak pro potvrzení)

s Vaší pomocí jsem udělala svou první várku Orgonitů z pryskyřice. Šlo to skvěle, malinko praskaly, tak jsem je zchladila a dopadly takto:
Zvláštní poděkování patří Ondřejovi, za pomoc s programováním a také té osůbce (nemůžu nějak najít jak se jmenuje), která odlévá do barevných kelímků z Ikei (fotečky jsou někde na fóru). Nechala jsem se inspirovat a z těch kelímků to jde fakt skvěle vyklopit.
Pokud je budete chtít někdo přeměřit, budu ráda (jen tak pro potvrzení)

prosim:) Vypadají bře.
Nedoporučuji do orgonitu programovat nic od Mikrosoftů.
Nedoporučuji do orgonitu programovat nic od Mikrosoftů.
Myslíš to, že bys nezaručoval alespoň nějakou funkčnost, nebo to že by ti to napadl třeba soused
Modrá smrt by snad
v Tvém případě nehrozila

v Tvém případě nehrozila

prima příště použiju LinuxOndřej píše: Nedoporučuji do orgonitu programovat nic od Mikrosoftů.

Jinak děkuju za názory

I Linux bych nedoporučoval, Mrkvosoft má alespoň všechno v sobě, kdežto na Linux bys musel hledat ještě spoustu věcí, abys to rozchodil 

A taky pro ní mám stojánek k nabíjení na sluníčku
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Pavel Serafin z Nového světa http://serafin.mysteria.cz
Abych nezůstal pozadu (ahoj orwo
) ...

http://aerosmith.rajce.idnes.cz/Orgonit_kapesni/
Jo a ještě stojánek je z čeho? Z pizzy

http://aerosmith.rajce.idnes.cz/Orgonit_kapesni/
Jo a ještě stojánek je z čeho? Z pizzy

Moc pěkné hoši ! A kde jste sehnali formy ? Podělte se prosím se začátečnicí.
Tak za mě , ten vroubkovaný je ze skleněných blinkrů poválečných aut a mororek, slepený ze dvou kusů. Hladký je z formiček na perníková velikonoční vajca. Jsou dělané jako HHG středem větší krystal a v ose kolmé jsou 4 menší. Ještě mám velkou formu asi na 10 cm vajíčko. Prodávají to někde na e-shopu, už ale nevím kde. Myslím že vyhledavač by to někde pod domácími potřebami, či formami na pečení našel.Tož tak.petra píše:Moc pěkné hoši ! A kde jste sehnali formy ? Podělte se prosím se začátečnicí.
Děkuji, Aero.