Plány NWO?
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Plány NWO?
Jakoby Čína byly Petriho misky a šéfici si tam zkoušeli, co všechno lidi ještě snesou. Nenecháš se, Číňane, sterilizovat? Deš do basy. Nenecháš se, Evropane, očkovat? Deš do basy.
Já nevím, přijde mi to jako nějaká hra... Které vůbec nerozumím... Co s tím?
Já nevím, přijde mi to jako nějaká hra... Které vůbec nerozumím... Co s tím?

Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Napadá mě jediná možnost. Uvědomit si, že jsme mnohem více, než se nám snaží namluvit. Uvědomit si, že naše existence tímhle životem nekončí. A podle toho jednat. Ne zbrkle, za každou cenu, pokud si do něčeho "nalezeme" a necháme se "toto kolo" odstranit, nepomůžeme ani sobě, ani jiným a bude trvat minimálně dalších pár let, než budeme mít šanci opět dospět. Ale s vědomím, že smrt pro mě není hrozba (nebo alespoň ne definitivní) dělat to, co považujeme za správné. Možná je tohle pro někoho zvláštní, ale já to tak cítím.
A ještě něco. Myslím si, že nikdy nebyla doba jednoduchá. Nikdy. A myslím si, že možnosti, jaké máme v dnešní době, myslím tím my jako jedinci, jako lidské bytosti, takové už tady hodně dlouho nebyly.
A ještě něco. Myslím si, že nikdy nebyla doba jednoduchá. Nikdy. A myslím si, že možnosti, jaké máme v dnešní době, myslím tím my jako jedinci, jako lidské bytosti, takové už tady hodně dlouho nebyly.
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Já už fakt nevím, co si o tom mám myslet...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... zidel.html
Blázni blázniví... Ale co, my na ně nějak vyzrajeme...
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerik ... zidel.html
Blázni blázniví... Ale co, my na ně nějak vyzrajeme...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Absolutní souhlas!levi píše:Napadá mě jediná možnost. Uvědomit si, že jsme mnohem více, než se nám snaží namluvit. Uvědomit si, že naše existence tímhle životem nekončí. A podle toho jednat. Ne zbrkle, za každou cenu, pokud si do něčeho "nalezeme" a necháme se "toto kolo" odstranit, nepomůžeme ani sobě, ani jiným a bude trvat minimálně dalších pár let, než budeme mít šanci opět dospět. Ale s vědomím, že smrt pro mě není hrozba (nebo alespoň ne definitivní) dělat to, co považujeme za správné. Možná je tohle pro někoho zvláštní, ale já to tak cítím.
Podstatný je nenechat se naladit na negativní vlnu a svůj život prožít ve štěstí a lásce. To je něco, co nám nikdo nikdy nikdo nemůže vzít.
A víte co? Mám vás rád, za to, kým jste!
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Hmmmmmmmmmmm, to je hezký 

toto by se ti, Levi, mohlo líbit:levi píše:
Napadá mě jediná možnost. Uvědomit si, že jsme mnohem více, než se nám snaží namluvit. Uvědomit si, že naše existence tímhle životem nekončí. ... Ale s vědomím, že smrt pro mě není hrozba (nebo alespoň ne definitivní) dělat to, co považujeme za správné. Možná je tohle pro někoho zvláštní, ale já to tak cítím...
Proč je nežádoucí zlo? (Za zlo je považováno vše, co souvisí s vlastními zájmy bez ohledu na okolí a všeobecné blaho.) Protože omezuje kruh života. Sobecký člověk vidí stále před sebou prchat to, co oblažuje každého spravedlivého. Sobecký člověk musí stále provádět nová a nová opatření, protože cítí nebezpečí hrozící
jeho osobě. (Mimochodem řečeno: proto také tolik zákonů.) Sobectví žije kruhy stále užšími a nakonec vede k šílenství a zkáze. Sobectví je neproniknutelnou tmou, v které sobec vidí jenom sebezničení, a proto prožívá bezmezný strach o sebe.
Proti tomu stojí nepochopitelné dobro, které vidí obzor velice široký. Jenom dobrý člověk může říci: "Nechte ty, kteří zabíjejí tělo, neboť duši zabít nemohou." Dobrý člověk vidí život i ve smrti. Pro dobrého smrt jako zánik
neexistuje, poněvadž nelpěním žije ve všech. A poněvadž je život věčný, má na něm dobrý člověk podíl.
(z knihy Květoslav Minařík: Drahokamy 1 (kniha nepojednává o drahých kamenech))