Som velmi zvedavy na leto.Minule bolo suche malo vlahy malo urody proste bieda velka.

Odpověď - gravitace- Řekli nám, že zemské jádro je žhavé cca. 5000 - 5800ºC. Přemýšleli jste někdy nad tím, že stojíme na bombě, studený povrch, který je notabene ze dvou třetin zaplaven vodstvem a v hloubce 6370 km se rozpíná žhavé magma. = BUM !!!!! A nebo ?????
obvodová rychlost na rovníku je 1674km/h, čímž o 474 km/h překonává rychlost zvuku. Jak to že nám z toho nepíská v uších, nemotá se hlava, jak to že nám neuletí čepice?????
- pokud vim vír na vodě se točí i do leva. Vlastně vše co se točí doprava se z druhé strany pohledu točí na opačnou stranu.otáčení se, navíc !!!!! levotočivého !!!!! které v celém konstruktivním vesmíru NEEXISTUJE (vše se točí doprava)
Otazka:
Datum: 27.04.2010 | Vložil: Istredd
Napada ma viacero otazok, ale tak pre zaciatok by ma zaujimalo ako tato teoria dokaze vysvetlit existenciu horizontu. Napr. lod v dialke, ktora sa postupne "vynara z vody"
Re: Otazka
Datum: 27.04.2010 | Vložil: woodman
.....výborná otázka, rád odpovím a do týdne i zobrazím. Je to takhle, jste na lodi a díváte se z přídi dobrým dalekohledem. To, čemu říkáte horizont, tak tam se vám loď "zjeví", čím blíže se bude přibližovat tím se bude snižovat (na začátku se "zjevila" a bylo vidět i moře pod ní) a najednou se jakoby sníží a vidíte jen stěžeň, postupně vám vypluje celá. Ideální by bylo, aby po ní k vám plula další, aby jste měli srovnání, zase vám vypadne z horizontu, ale vidíte moře pod ní, zatímco z předchozí lodě vidíte stěžně. Může za to duha. Voda obsažená v atmosféře, způsobuje to, že je nebe modré, neboť první spektrum duhy je modrá. V bodu na tom, čemu říkáme horizont, se loď prostě zjeví proto, že tato modrá nám dělá neprůhledné zrcadlo. Znáte fenomén neuvěřitelné viditelnosti, v momentu kdy se v bouřce mraky vyprší a vidíte hory v dálce? To je ono. Rád zde zveřejním tyto záběry
jw.
Podle meterologických zákonů by se měl rozpustit po odsání elektronů.....Mike.Jt píše:zdravim mám dotaz,
když mám orgonite a chci smazat hnusnej černej mrak co na nebi nemá co dělat. Tak do něj energii posílám nebo odsávám ? => pokud mám orgonite kde u špičky jsou hustý špony a u podstavy řídký, tudíž ho natíčím řídkou stranou proti mraku ... ?