Suroviny
Re: Suroviny
Ahojky, dneska už jsem úúplně hotová, kouknu zítra.
Ahoj Levi, tak copak Zvičina, dopadla? 

Bohužel ne. Ale zato mám na lince ještě teplý domácí jitrocelový sirup na kašel.
To je samozřejmě nesmysl. Jdu tam, kde je to označený. Pokud nemám co říct, tak mlčím.Tauri píše:Proč sem? Protože tam snad nikdo z vás odborníků nechodí
Drsný to muž 

Tak vám všem moc díky.Prosil jsem o pomoc s výrobou na začátek a všichni se tady chytli.Akorát stísko se ozvala,ale pak už nic.No začnu se vtom teda brodit sám kamarádi.Vojta
Vojto, já nevím, co Ti odpovědět? Zkoušels pracovat s pryskyřicí? Máš formy? Co vlastně chceš vědět? Orgonity fungujívojta píše:Tak vám všem moc díky.Prosil jsem o pomoc s výrobou na začátek a všichni se tady chytli.Akorát stísko se ozvala,ale pak už nic.No začnu se vtom teda brodit sám kamarádi.Vojta
samy o sobě, žádné programování se dělat nemusí, stačí jen hromada špon a trocha pryskyřice, nic víc... Tak v čem je problém? V nás nebo v Tobě?
Vše podstatné se tu dá zjistit, stačí jen hledat, číst, zkoušet. A hlavně mít chuť

Každý to vyrabí trochu jinak a názoru jsou mraky.Krystal takový-makový,špony takové-makové,jeden sádru-druhý toto.Jak však poznám nebo změřím kvalitu a sílu ruzně vyrobených orgonitu?Než začnu experimentovat,tak jsem se chtěl dozvědět čemu se vyhnout a čím začít.Prostě se vyvarovat chyb.Mám otázku-Jaký význam má velikost?Třeba 5kg nebo 500kg orgonit?A skoušeli jste někdo tohle?...http://www.youtube.com/watch?v=sUuxBb9w ... ......Díky.
Pro začátek úplně postačí, když budeš péct malé koláčky s pryskyřicí a šponami. Cívky, kameny, rezonátory a podobně nechej na později. Pokud nepochopíš co je k čemu, tak to stejně nemá smysl řešit. Nemůžeš řídit formuli jedna, když jsi neseděla ani v tříkolce...vojta píše:Každý to vyrabí trochu jinak a názoru jsou mraky.Krystal takový-makový,špony takové-makové,jeden sádru-druhý toto.Jak však poznám nebo změřím kvalitu a sílu ruzně vyrobených orgonitu?Než začnu experimentovat,tak jsem se chtěl dozvědět čemu se vyhnout a čím začít.Prostě se vyvarovat chyb.Mám otázku-Jaký význam má velikost?Třeba 5kg nebo 500kg orgonit?A skoušeli jste někdo tohle?...http://www.youtube.com/watch?v=sUuxBb9w ... ......Díky.
Vojta: nedávno mi nulagramový dohled (průvodci:)) dali dobrou radu: ---NEPŘEMEJŠLEJ FURT A DĚLEJ!---
No ale že seš to ty, tak ti poradím: do pryskyřice dej 1% peroxidu, zamíchej a zalij s tím třísky. Doprostřed dej kus toho šutru.
No ale že seš to ty, tak ti poradím: do pryskyřice dej 1% peroxidu, zamíchej a zalij s tím třísky. Doprostřed dej kus toho šutru.
Ondřej píše:Vojta: nedávno mi nulagramový dohled (průvodci:)) dali dobrou radu: ---NEPŘEMEJŠLEJ FURT A DĚLEJ!---

Stručně, jasně, výstižně.
Ondřej píše:Vojta: nedávno mi nulagramový dohled (průvodci:)) dali dobrou radu: ---NEPŘEMEJŠLEJ FURT A DĚLEJ!---

Ještě bych přidala PRAVDIVÉ

Ještě bych přidala PRAVDIVÉ

Tak jo,jdu na to.Nebude to za týden než všechno splaším,ale budu vás informovat o výsledku.Ještě jednu otázku--Jak by fungoval takový tunový orgonit?Mám já otázky,co".
tunový orgonit by zřejmě fungoval pekelně
stačí 30ti kilovej a lítají se na něj pravidelně dívat Mi24, Grippeny, C 130 a podobná havěť

stačí 30ti kilovej a lítají se na něj pravidelně dívat Mi24, Grippeny, C 130 a podobná havěť

Pryskyřici jsem objednal,ale poradte jaké mám koupit kameny.http://www.minasgerais.cz/drahe-kameny- ... ......Nebo jaké a kde kupujete?Dík