co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
Dnes se to nad Olomoucí trochu trhalo a vylézalo slunko, ale kolem 17. hod ty díry hned látali jak ponožky.
I tady na začátku Vysočiny.....jen hodinka krásného počasí a už lítali čárovníci.
Za 30 minut mi bylo do pláče....proklínám mocnáře..nemám slov.
Za 30 minut mi bylo do pláče....proklínám mocnáře..nemám slov.
Proklínání je k ničemu, lepší je pořádné CB na zahradě 

v jižních čechách krásně, svítí slnko ale taky lítaj ....
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Ráno tady lilo jak z konve, ale doma co mam orgonit svítilo sluníčko. Bohužel sem na Trutnov se žene nějaká bouřka, tak jsem zvědavej do koho to zase práskne, včera do 2 kluků u Hostinnýho 

-
No vypadáto že po včerejším brutálním sypání je to už nad náma!! 

Brno 20.00 brutus super borka,prsi tak ze nejde videt na protejsi barak
fakt dost husty. neco natocim a dam to sem

jak se blížil k CB tak drsně nabral na rychlosti a odplul na východ, do minuty průtrž jak prase

jinak už poněkolikáté při bouřce mám potvrzeno, že v okruhu CB nikdy nešvihne blesk, nejbližší 3km vzduchem

něco na tom elektronitu bude

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
jak rikas sophia,zacal sem na ten mrak kroutit CB a nabralo to takovou rychlost ze sem fakt čumel
a do minuty takovej šupec 

máš pravdu, asi 2 nebo 3 roky zpátky jsem kroutil z balkonu do centra podobné bouřky velkým HHG a chovalo se to úplně stejně - neskutečná rychlost a odlet pryč 

Mám doma několik větších orgonitů (vlastně už HHG) a leje tu jak z konve už několik dní; o tom, že by hromy blesky šly obloukem, ani vidu ani slechu. Tak kde udělali soudruzi z NDR chybu???
slurm, sophia: Hele, to skoro zavání manipulací počasí 

že leje je v pořádku, horší by bylo suchokocour píše:Mám doma několik větších orgonitů (vlastně už HHG) a leje tu jak z konve už několik dní; o tom, že by hromy blesky šly obloukem, ani vidu ani slechu. Tak kde udělali soudruzi z NDR chybu???
www.blesky.cz tam si najdi svoji polohu jestli to je u tebe ty blesky nebo nedaleko