co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
z mé osobní zkušenosti (šumava) tak u nás cca 10k město jsou od založení naší činnosti cca 5 TB. a I to dokáže na obloze nadělat paseku. Když chějí tam nám tu zatáhnou, ale jak trošku přestanou sprejovat, tak se to začíná trhat.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
no momentalne nastava stejna situace jako v pripade nedavnych povodni, od jihovychodu se nad moravu nasunula vysoka umela oblacnost, ktera opet drzi hranici s cechama a zacina se stacet do sebe, pod ni jde od severozapadu nizka oblacnost.. na slovensku trvaly dest,ktery zatim drzi hranici s moravou diky tem horam tam.. predpoved jsou trvale srazky do ctvrtka... proste je to temer uplne stejne jako pred dvemi tydny.. na tu nasaklou zem to nemuze mit jiny efekt nez opet zvedani toku.. no uvidime jak se jim to podari.. 

No u nas to vypada trosku horsie ako pred 2 tyzdnami.Uvidim zajtra.Inak tu leje od obeda s obcasnymi prestavkami.Nie je to prietez skor trvaly dazd.Myslim ze zacinaju pritvrdovat.
Neostava mi asi nic ine len zbuchat nejaky orgonit..

Neostava mi asi nic ine len zbuchat nejaky orgonit..

no zacina to stejne jako pred dvemi tydny akorat ted jsou fakt srazky o neco hustejsi... a na severu kde byly ty nejvetsi povodne sejim to nejak nedari jak by asi chteli to tak vypada.. zacina se to stacet uplne stejne jako tehdy takze uvidime no..
no, to co je ted videt na srazkovem radaru, je taky zajimave, takova stěna
http://www.chmi.cz/meteo/rad/updated_sh ... if&lang=cz
vidite ty maly kruhy u brna?
vidite ty maly kruhy u brna?
lidi z moravy .... udělejte si pěkný výlet a nechce u toho debilního radaru nějakej ten "Dáreček"
Už mě ty povodně štvou.
Už mě ty povodně štvou.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
11.15-13.00
a potom az do ted

No ja som tu opusteny tiez ako pirat na mori. 

tady Chebsko je taky na nic... ale asponj nejsou záplavy... giftoval jsem Jesenickou přehradu aspon. Jenze... skalarni vlneni primo nad nami.. ty moje slaboucky jednohlavnovky na to nestacej... zijeme v sedi... v nekonecne sedi... dohaje
Když už na tu pakárnu nemůžem poslat naše bratry romy aby to prostě diskrétně v noci demontovali a odnesli postupně do sběru železa... tak by to fakt chtělo aspon pár HHGček !Mike.Jt píše:lidi z moravy .... udělejte si pěkný výlet a nechce u toho debilního radaru nějakej ten "Dáreček"
Už mě ty povodně štvou.

Tu by velmi pomohlo keby niekto nico dobre uvaril staci jedna varka tb.Pri tom procese tvrdnutia s dost krystalmi a praskom z krystalov v zivici hrubsich a jemenjsich kovovych casti to ma riadnu silu. 

Slurme ty kruhy jsou od radaru Skalky, ne? Jako když kámen hodíš do vody... I tam je celkem snad 10kg, ale už dávno. 

Ono i kdybyste kolem Skalek rozházeli tunu orgonitu, tak se tam tyhle vzory budou objevovat stále, protože vznikají samotným systémem práce radaru. Radar "špatně vidí" oblačnost ve výškách, která je blízko něho nebo nad ním, protože jednotlivé paprsky signálu vysílaného radarem jsou příliš daleko od sebe.
Mimochodem byl někdo z vás vůbec uvnitř toho radaru (rozhazování orgonitu v okolí se nepočítá)?
Mimochodem byl někdo z vás vůbec uvnitř toho radaru (rozhazování orgonitu v okolí se nepočítá)?
Orgonit pomáhá transformovat kationty které produkují silná EM zařízení na anionty. Nic víc nic míň. Nejsme jitrnice Verthandi, abychom si mysleli že tím zrušíme amplitudy radaru Skalky. Dovnitř se ozařovat lézt netřeba.