Právě jsem se vrátila domů a přemýšlela jsem, jestli mám zítra jít s dětmi na koupaliště nebo jet sázet

no z vlastni zkusenosti kdyz jsme jako mala byla nemocna tak sjem samozrejme prestala jist a bylo mi jeste hur pac jsem mela krece v zaludku z hladu a pri jenom pomysleni na jidlo mi bylo jeste hur, tak do me deda jednou naladoval nejakej ananasovej kompot co mu dali v jidelne ja zjistila ze jsem mela hlad proto mi bylo tak blbe napapkala jsem se a hned mi bylo mnohem lip a mel jsem i vic sily...hajcman píše: Tělo v tomhe režimu nemá absdolutně čas na samoléčebné procesy a očistu. Zívřata, když jsou nemocné tak první věc, kterou udělají je, že přestanou žrát.
Ano , toto je popření člověka a jeho života na této Zemi. Příroda nám dala léky, které nám byrokrati chtějí zakázat ve jménu mamonu? NIKDY !!! Doufám a věřím, že za to budou odpovědní za toto zvěrstvo po zásluze a krutě potrestáni. Nevycházejí jim pandemie, očkování, chemizace se prozrazuje, tak zkoušejí samu podstatu léčení neduhů člověčenstva.Jak podlé a nízkéZenko.Idane píše:Tak už to mají pěkně nachystané a už to dost přehánějí![]()
http://dolezite.sk/Eurospka_Unia_schval ... o_231.html