co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
jo vytvoril se tam takovy pekny kolacek to sem vcera videl.. ale asi to bylo nechtene, i ty kolace co sly na moravu byly na hranicich rozpusteny, prijdou az dnes..
no a kdyz uz zase delsi dobu ma "poruchu" ten moravsky radar, tak to bude opet zajimave s temi bourkami...
brno 18.6.2010. 13:30-? brutalni dest,kroupy,silny vitr.tohle sem jeste nevidel.

Ted koukám z okna a .... sluníčko čim jsem si to zasloužil
Tady se to krásně trhá snad to vydrží až do večera.

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
no tady na zlinsku jako zatim jen asi 3x prselo tak 3 minuty a to jen tak lehce zvlazilo zem.. doufam ze nic takoveho jako brno a okoli sem nepujde.. zatim je tu polojasna obloha pred chvili jeste svitilo slunicko
Jihomoravským krajem se v pátek odpoledne mezi 14. a 16. hodinou prohnala prudká bouřek, která zaměstnala hasiče z Brna a okolí.
http://www.novinky.cz/krimi/203728-jizn ... boure.html

http://www.novinky.cz/krimi/203728-jizn ... boure.html

Mne velmi zaujala levotočivá orientace bouřkových mraků...
Jinak: velmi se mi "líbí", jak odevzdaně se to tady komentuje - či spíše sleduje: "za okny se nám čerti žení - orgonit, neorgonit..."
Jinak: velmi se mi "líbí", jak odevzdaně se to tady komentuje - či spíše sleduje: "za okny se nám čerti žení - orgonit, neorgonit..."

mno já hlásim co se děje, věřim že to může udělat si představu o počasí. Panuje u nás tak polopočasí. Na neby jsou sylfy ale i šedá chemtrailová deka. Hold těch pár TBček stim zas tolik nezatočí. Uvidíme až uděláme větíš kalibry jestli bude nějaké zpětná vazba. Jinak pěknej postřeh té levotočivosti.
Slovo tvoří.
Popis "reality" tvoří realitu - tím, že ji potvrzuje.
Skutečná tvorba reality je prohlášením - navzdory "realitě".
Tak jak Vám teď fungují vaše TB a CB? Mně se zdá, že dokud lítaly Chemtrails ve velkym, tak to fungovalo víc...teď když jede HAARP tak nic moc... 

dneska sem byl na vycházce, a docela nad náma roztrhané. Ale k mému překvapení ani jeden přelet. Trošku ěm to zarazilo, taky sem zažil 5 letadel za sebou jen když and náma byla malá díra. Budeme vyčkávat co přijde a co chystají.
Akoze nic moc?Tu ked prsi sice prsi ale krasne vidiet ako je oblacnost nad orgoitmi mensia a menej hustejsia.Vsade dookola vidiet "hradbu" hustych ciernych mracien ale nad orgonitmi je ta oblacnost mensia a viac presvita slnesny svit.Tu kde mam orgonity je oblacnost aj zrazky minimalne o 50% mensia.Krasne to vidiet kde na SK su orgonity a kde nie.Staci par kilometrov snad 15-30km a uz je vidiet rozdiel.Tam sa koryta riek preplnaju ale tu to nehrozi.Funguju velmi dobre aj napriek tomu ze prsi tak je to o dost poznat.A dazd netrva nikdy dlho po case sa to ovela skor rozpada ako inde.Tu mam modru oblohu vzdy skor ako vsade okolo.Dokonca niekde prsi stale a tu vykuka slniecko.Tauri píše:Tak jak Vám teď fungují vaše TB a CB? Mně se zdá, že dokud lítaly Chemtrails ve velkym, tak to fungovalo víc...teď když jede HAARP tak nic moc...
Necakajte ze to v okamihu rozprasi celu oblacnost ale postupom casu.Orgonity stale pracuju.
o to, jestli orgonity pracují nebo ne, nemuzeme presne urcit, protoze nemame porovnani - nevime, jak by to tu vypadalo bez orgonitu
zmena pocasi smerem od prirozené k podivné přisla nahle, skokově - před pár lety. a také dříve, než se tady objevil orgonit
možná že bez orgonitů by to tady bylo třeba mnohem horší než jen pár silnějších bouřek a vylití řek z břehů (jsou to většinou ty stejné úseky).
Klimatické zbraně jsou určitě dostatečně vyladěné, aby tady pořádnou "paseku" nadělaly.
Ale ne vždy se podaří k tomu prokousat "na povel" a hned. Někdy jde člověk oklikami, vzzestupy a pády apod.
Třeba jsou orgonity velmi užitečná věc a pomáhájí omezovat použití klimatických zbraní.
A i kdyby nebyly, je lepší snažit se něco poznávat a tvořit, a běhat po přírodě..., než třeba civět na TV plnou násilí, trapné zábavy nebo se stát mladistvým notorikem bez vlastního názoru.
Pokud někomu nevyhovuje orgonit, může na to i jinak. Jsou tu lidé, kteří pár hodin denně v hluboké meditaci hledají v sobě či v jiných sférách (ale sféry jsou "uvnitř") stavy čisté bezpodmínečné (bezpříčinné) lásky, blaženosti a všeobsáhého míru, a vyzařují toto na celou planetu. Nebo se to naučili mít v sobě neustále a vyzařují to tak 24 hodin denně. Jemně, nenásilně, ale zato trpělivě a neustále.
zmena pocasi smerem od prirozené k podivné přisla nahle, skokově - před pár lety. a také dříve, než se tady objevil orgonit
možná že bez orgonitů by to tady bylo třeba mnohem horší než jen pár silnějších bouřek a vylití řek z břehů (jsou to většinou ty stejné úseky).
Klimatické zbraně jsou určitě dostatečně vyladěné, aby tady pořádnou "paseku" nadělaly.
To je pravda, zejména ta poslední věta.Slovo tvoří.
Ale ne vždy se podaří k tomu prokousat "na povel" a hned. Někdy jde člověk oklikami, vzzestupy a pády apod.
Třeba jsou orgonity velmi užitečná věc a pomáhájí omezovat použití klimatických zbraní.
A i kdyby nebyly, je lepší snažit se něco poznávat a tvořit, a běhat po přírodě..., než třeba civět na TV plnou násilí, trapné zábavy nebo se stát mladistvým notorikem bez vlastního názoru.
Pokud někomu nevyhovuje orgonit, může na to i jinak. Jsou tu lidé, kteří pár hodin denně v hluboké meditaci hledají v sobě či v jiných sférách (ale sféry jsou "uvnitř") stavy čisté bezpodmínečné (bezpříčinné) lásky, blaženosti a všeobsáhého míru, a vyzařují toto na celou planetu. Nebo se to naučili mít v sobě neustále a vyzařují to tak 24 hodin denně. Jemně, nenásilně, ale zato trpělivě a neustále.
To nee že by nějak nepracovaly...ale mají asi plný "ruce" práce s tim, aby to tady vyčistily.Je pravda, že během 5 minut jsem viděl 4 přelety, ale teďka nic a vidim jen hnusný cáry vyrobený z HAARPu
Jen se mrkněte někdo na sluníčko, že je kolem duha!! V životě jsem nic takovýho neviděl a během týdne je to už po druhý
dneska jsem se na to koukal taky a tento týden jsem udělal i video a je tam vidět krásná duha kolem celýho slunce...Vy se nikdo nekoukáte na sluníčko? To je zajímavý, na OSUDu nic nebylo a na orgu taky ne a tady taky žádná diskuze ohledně tohoto jevu...

Tauri: toho kruhu kolem slunce sem si vsiml mockrat (ted uz delsi dobu ne, protoze tu ta chemka v takovem mnozstvi nebyva)..
kocour: taky s tim souhlasim! Ale tech slov "proti realite" musi padnout mnoho..
a co se tyce vcerejsich bourek, od meho posledniho prispevku tady nespadla ani kapka, bezvetri a polojasno..
a prej silne bourky na cele morave, haha..
kocour: taky s tim souhlasim! Ale tech slov "proti realite" musi padnout mnoho..
a co se tyce vcerejsich bourek, od meho posledniho prispevku tady nespadla ani kapka, bezvetri a polojasno..