Snad to příště bude lepší

Pokoušel jsem se je naprogramovat na zvyšování vibrací a čištění těla. Tak jsem zvědav na působení.

tady tyhle jsem odlíval z Havel pol 834vlady píše:Pěkné a co používáš za pryskyřici a jak to zkoušíš
děkuji za pochvalu StiskoStisko píše:Jsou moc hezké, jestli jsou to opravdu tvoje první tak klobouk dolu (když si vzpomenu jak jsem začínala ...). Jak jsou na tom energeticky ti podle obrázku nedokážu říct, umím to jen když je mám v ruce, ale popros levi, je v tom vynikající. Při začátku je to důležité mít zpětnou vazbu a vědět, jestli to děláš dobře, časem to už budeš cítit sám. Gratuluju jsi šikovnej!!!
Díky za hodnocení Cardeji. Použil jsem Havel pol 834 Ondřej jej tady na foru doporučil tak jsem ho na zkoušku přiobjednal. Nevím co myslíš tím, že některé krystaly nemají shodnou polaritu. Do všech větších jsem dal jednohroty. Pár jsem jich projel kyvadlem a tam kde byla špička byl kladný pol, takže jsem už ostatní nezkoušel a bral to tak, že to platí vždy. Jestli to tak není, tak by to vysvětlilo tvou připomínku. Do těch prcků jsem dal drcené kousky.cardej píše:Z čeho jsou že jsou tak tmavé? Jádro mají v pořádku. jenom některé krystaly nemají shodnou polaritu. ještě trochu srovnat při tvoření . Makaj dobře. vytvářejí pocit bezpečí.Jinak se zapojují do činnosti dobřeLákají k sobě DOR a zachovávají si svou ostražitost.Na poprvé je to velice dobré.