Příspěvek
od am2 » 17 zář 2010 19:04
někteří (třeba Petr Chobot...) psali o bezhlučných či velmi málo hlučných černých vrtulnících.
(konkrétně Petr Chobot po nějaké droze může vidět cokoliv, ale myslím, že to není ojedinělý zážitek)
měl jste tady někdo zkušenost nebo slyšel jste o tom někdo, kdo třeba brouzdáte na zahraničních orgonitových fórech (bezhlučné nebo velmi málo hlučné vrtulníky?)
aby byl vrtulník bezhlučný, to by bylo divné... to by opravdu muselo být maskované pozemské nebo nepozemské UFO,
nebo by to podle mě mohl být "průzor" do 4. dimenze:
Něco, třeba orgonit či sílu vyzařující člověk, udělá "průzor" (oblast s energií), ve které se mohou prolínat 3. a 4. dimenze, a pak útvary z 4. dimenze mohou vystupovat v této oblasti a jevit se jako by byly skutečně hmotné, i když ve skutečnosti by to byly "jen" útvary náležející do 4. (astrální, snové, představové) dimenze. To by také mohlo vysvětlit věci, co vypadají dokonale jako vrtulník, ale nedělají hluk. Ale toto asi nebude, v tomto případě by tam mohla asi být i ta "zvuková stopa", podobně jako třeba snu nebo v představě.
Tato myšlenka o "průzoru" mezi dimenzemi mě prvně napadla, když jsem slyšel vyprávění o tom, jak se některým ezoterickým lidem objevují např. na obloze UFO a pak zase na místě zmizí. Napadlo mě, jestli to není třeba takto, jestli ty UFO lodě tam ve skutečnosti hmotně nebyly. (Mám na mysli tady to objevování se a mizení UFO lodí na místě, nemám samozřejmě na mysli, když nad městem proletí letka UFO).
Ani nevím, jestli je to pozitivní myšlenka chránicí před tím, abych nebral astrální úkazy za opravdové a cenné,
anebo jestli to byla negativní myšlenka, která mě měla tenkrát odradit od víry v hodnotu pravost příhod o zjevení a mizení UFO na nebi. To nevím...