Krystal: mozte pouzit DT=dvojhrotý,ST=jednohroty alebo volne rozlozene kusy krystalu.Ak sa rozhodnete pouzit kombinaciu DT a ST krystalov potom pouzite DT vertikalne a nizsiu kvalitu ST alebo druzy volne rozlozte do HHG.
HHG moze mat akukolvek podobu aj ked najcastejsie sa pouziva kuzel alebo pyramida.Formu na kuzel lahko vyrobita npr. z lievika.
Hustota: sa pouziva MHD alebo HD.Vyssia hustota musi byt vybudena externym zdrojom(zapper) alebo vrstvami kovoveho materilu LD MD MHD HD atd..
Kov: Jedna vec ktoru mozete urobit pre zvysenie ucinku je pouzit viac ako jeden typ kovu.Pouzit mozte 2 druhy tzn. jeden feromagneticky a druhy diamagneticky.Jeden s vyssou vodivostou ako ten druhy.Tak napriklad mozete mixovat trochu ocele,zeleza,pyrit,chalkopyrit alebo nikel spolu s medeneym kovom.Prikladom MHD kovovej zmesi je Med -75-90%
Ocel -22-9,5%
Mozadz -0,5-2,5%
Je dobre ak castice mosadze alebo ocele su ovela mensie ako med.
Med je vynikajucou volbou pre HHG.Med ma trochu sirsi rozsah ako hlinik.Pre HHG ktory budete pouzivat v interieri je med najlepsia volba.
Dalsim "trikom" je pridanie jedneho primerane velkeho zrniecka zlata do kazdeho HHG.Zlato zanechava vynikajuci energeticky "podpis" v HHG a tak isto aj striebro.
Mineraly:Okrem kovov mozete pridat niektory z tychto nerastov:
Ametyst,Tyrkys,Ruzenin,Citrin,Selen,Kyjanid,Turamin.Tieto su dobre pre vseobecne pouzitie.
Hematit a lazurit su tiez skvele ale pre niekoho mozu byt silne niektory ludia reaguju zle.ja pracujem najcastejsie s kombinaciami hematit,tyrkys,lazurit.
Cievky: Nemusite pouzivat mobious coil v HHG.Pre HHg su lepsie ploche SBB spiraly.Pridanim mobious coil sa HHG zmeni na male vysielacie zariadneie orgonu.Ak predsa pouzijete MB je vhodne doplnit HHG HD alebo XHD vrstvou a cievku dat pod tuto vrstvu.
Magnety: Mozete pouzit magnety ale nie je to nevyhnutne a hlavne musia byt umiestnene spravne.Magnet by mal byt umiestneny N polom smerom von z HHG.
Opravte ma ak je nieco zle.