Při míchání vyslovuji jednoduché afirmace a společně s určitým obrazcem, kresleným do pryskyřice před tím, než dám orgonity k tuhnutí, vkládám do nich tímto způsobem program - což je de-facto můj energetický podpis. Stejně tak se pracuje s kameny. U některých orgonitů rovněž používám vložení symbolu srdce vyrobeného z měděného drátu - skrze tento artefakt se přetvářená - už očištěná - energie upravuje do vibrace lásky a jde opět ven.
Vkládání symbolů nakreslených na papírku funguje úplně stejně - je ale dobré při tom pracovat mentálně očištěný. Vytištěný nápis oproti nápisu psanému určitě nebude mít stejnou sílu.
AKTIVNÍ MINI CB
Re: AKTIVNÍ MINI CB
Loohan je snad opravdu disinformátor nebo úplný blbec. Varuji.hajcman píše:už jsem to u toho Loohana našel
Jinak, orgonit lze programovat stejně jako vodu.
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
pěkný ale ta černá na mě působí špatně. Taky bych prohodil žlutou a oranžovou.
Jinak kdo si všechno všimnul že to jsou houslové a basové klíče ?
Jinak kdo si všechno všimnul že to jsou houslové a basové klíče ?

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Na mne to působí spíš jako by to vysávalo energii 

Takže uděláme proti akci. Tohle by mělo doplnovat.

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -