Zkus někdy chtít rozpustit nějaký mrak. Když se na konkrétní zaměříš, podaří se a to i bez orgonitu.Nebo vlastně možná ne. Mě to funguje, ale je fakt, že kolem mě nebo u sebe mám vždy orgonit. Musím vyzkoušet někde venku bez orgoníků.Mike.Jt píše:Use the FORCE![]()
Jinak zajímavé idea. Napadlo vás někdy vytvořti mentální orgonit ? Orgonit totiž často funguje jakoby na dálku. Rozpouští se nad váma mraky přičemž orgonit je uplně někde jinde. Proto by možná šlo vytvořit mentální orgonit.
Mentální souboj
Re: Mentální souboj
Tak dnešní den byl jak náštěva v ZOO. DO kámoše se zahryzla gigantická (2m) astrální stonožka a cestou zpátky ho chtěl sežral astrální medvěd. Kdžy jsem si dávali čaj jsme se odčervovali prakticky každých pět minut. Museli jsme spojit síly a udělat obří ohnivou kouli s bleskama a železnýma dýkama. To pak nás trošku ochránilo.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
jo a potom sem omylem namaloval takové jakoby oko
jen co ho vyrenderuju tak ho sem dám

jen co ho vyrenderuju tak ho sem dám

Zkus psát, až přestanou halucinogeny účinkovat.

indický jídýlka sjížděj dobře no. Ale ten tvůj modýlek bych hulit nechtěl. Nemam haluze moc rád teda, lol 

Nebyli haluze
Prsotě sedíš cejtíš tlak na solaru, chytne tě chlad že yb tě neohřálo ani 0,5 Vodky, a nevíš co s tim.
Kámoš tak sedí a najedonu se chytne za břicho a drže se jako by by dostal boxerem. Nemuvim o tom jak cejtíš bodavej pocit v zádech.

Kámoš tak sedí a najedonu se chytne za břicho a drže se jako by by dostal boxerem. Nemuvim o tom jak cejtíš bodavej pocit v zádech.
Co hulíš? Šalvěj divotvornou? 

Obrázek se mi moc líbí, je to úžasně dinamický.Co je to za technika?
apophysis 3Dhack. Na věčír sem zkusím dát linky přímo na věc.
http://sourceforge.net/projects/apophysis/files/
+ má někdo zkušenosti z čistění oblasti od duchů ? Kamarádka nemůže doma spát, je to energeticky citlivá osoba mají tam slušnej provoz. Chci zkusit zlaté schody. Bohužel budu muset an dálku. A pak nějakou ochranu domu aby jím tam nechodily ?
+ má někdo zkušenosti z čistění oblasti od duchů ? Kamarádka nemůže doma spát, je to energeticky citlivá osoba mají tam slušnej provoz. Chci zkusit zlaté schody. Bohužel budu muset an dálku. A pak nějakou ochranu domu aby jím tam nechodily ?
Obrázek vypadá zajímavě. Vidím v něm skutečně nějaké oko. Jádro oka je zářívé, avšak něčím zastíráno. Přes něj, velmi rychle horizontálně, proudí šnůry energií.
Zkusila jsem obrázek propojit s vesmírnou energií. Dynamika obrázku se změnila. Utvořil se obrovský svítící prstenec, rotující zleva doprava a překlápějící se zprava doleva.
Mám pocit, že jsi zaneřádil své mentální tělo mnoha destrukcema při svých neuvážených pokusech. Měl bys to všechno vymést pryč a další nevytvářet. Tvé "oko" teď pročistuje.
S duchama mám zkušenost jen zprostředkovaně. Pokud je dotyčná vnímá, měla by zpracovat strach z nich a s láskou v srdci jim vysvětlit, že zde nepatří, a vyprovodit je domů. Pokud to sama nezvládne, musí někoho požádat.
Zkusila jsem obrázek propojit s vesmírnou energií. Dynamika obrázku se změnila. Utvořil se obrovský svítící prstenec, rotující zleva doprava a překlápějící se zprava doleva.
Mám pocit, že jsi zaneřádil své mentální tělo mnoha destrukcema při svých neuvážených pokusech. Měl bys to všechno vymést pryč a další nevytvářet. Tvé "oko" teď pročistuje.
S duchama mám zkušenost jen zprostředkovaně. Pokud je dotyčná vnímá, měla by zpracovat strach z nich a s láskou v srdci jim vysvětlit, že zde nepatří, a vyprovodit je domů. Pokud to sama nezvládne, musí někoho požádat.
Ahoj, nemáte prosím někdo účet na osud.cz? Potřeboval bych, abyste mi někdo prosím zaslal tento článek třeba do soukromé zprávy...Energetická situace (k 17.10.2010) díky moc