tak jsem si řekl, že by možny stálo za to, založit téma s touto tématikou, protože ..aspoň co mám zatím zkušenost.. to různí léčitelé vnímají po různu a možná by nebylo od věci dát různé jejich názory a pohledy na orgonit trochu do kupy.
Konkrétně mě zaujalo, že někdo tu již dříve na fóru psal, že orgonity je třeba občas energeticky čistit (?!), i když se přitom neustále čistí sami a znovu-nabíjejí (aspoň podle infa co o nich běžně "víme").
Dnes se ke mně dostala zpráva, že údajně fungují a pracují dobře-pozitivně, ale je třeba je sem tam nabíjet nebo se vybijí (?!) a nepracují. Případně, že jim škodí (?!) přímo záření z pc atd. (přitom je to pomalu jádrem funkce orgonitu, čistit el. smog atd)

Jednoduše když to trochu shnu.. tak nad vícero z těchto různých postřehů mi zůstává lehce rozum stát, protože pokud orgonit šlape "jak má".. vše z tohohle by měly být otázky (či názory) úplně mimo mísu.
Nebo je možné, že různí léčitelé vnímají ještě jiné energie jdoucí z orgonitu? či jsou omezeni svým pohledem na ostatní energetické věcičky (u kterých to jednoduše tak "chodí"), a tak to vztahují i na orgonit? příp. je chybka v infu přecejen u nás a celá věc se má kapku jinak a je to celé ještě poněkud hlubší záležitost?..
Popravdě sám nevím, proto tu teď zakládám tento topic, kde případně můžem dávat do kupy různé jejich postřehy a náhledy na celou věc a vidět poté víc.
.. aneb jaké zkušenosti máte s léčiteli a jejich různým vnímáním orgonitu vy?