mesiac som si nevsimol co s nim je,

No slnkom predsa!kozma píše:Saimone, jak jsi prosímtě roztopil tu přírodní pryskyřici ze stromů a dal tam ty špony ? Zajímalo by mě to...
 písal som o tom niekde na začiatku.. Slnkom rozžhavená živica bola na plechu pre lepšiu vodivosť tepla, ked bola pekne mäkká tak som vmiešaval postupne kovové špony, ako ked robíš doma štrúdel (koláč) a vniešavaš hrozienka..
  písal som o tom niekde na začiatku.. Slnkom rozžhavená živica bola na plechu pre lepšiu vodivosť tepla, ked bola pekne mäkká tak som vmiešaval postupne kovové špony, ako ked robíš doma štrúdel (koláč) a vniešavaš hrozienka..  Jo a ruky som od nej mal lepkavé ešte asi týždeň, po čase pojde dole..
 Jo a ruky som od nej mal lepkavé ešte asi týždeň, po čase pojde dole..  

(moc som tam chcel minulí rok prísť, no nevidalo mi to..
 (moc som tam chcel minulí rok prísť, no nevidalo mi to..  )
 ) Aspoň že Silfy mi zdvihnú trocha náladu do dalšieho boja o prežitie v tomto prapodivne strašnom svete.. Nevadí, všetko ide tak ako má..
 Aspoň že Silfy mi zdvihnú trocha náladu do dalšieho boja o prežitie v tomto prapodivne strašnom svete.. Nevadí, všetko ide tak ako má..  
 Kód: Vybrat vše
http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/priznaky-transformace-pro , už nepracuje na 120 % ale skor na 40-30 %. Ako práve teraz! Orgonit namierený na prichádzajúce mračná a leje a leje! Nevadí i dážď je potrebný, no keby nebol tak toxický! Haa! že pre naše dobro to robia, aby ochladili matičku Zem, a to že nám otravujú atmosféru, zabíjajú stromi, ničia prírodu, menia pH pôdy v ktoréj nevyrastie nič okrem geneticky upravených plodín ktoré sa dokážu adaptovať,upchávanie pórou Zeme tými toxickými sra*****, zabíjanie ludí ničivími hurikánmi, cunami.. jj, všetko to je pre naše dobro..
 , už nepracuje na 120 % ale skor na 40-30 %. Ako práve teraz! Orgonit namierený na prichádzajúce mračná a leje a leje! Nevadí i dážď je potrebný, no keby nebol tak toxický! Haa! že pre naše dobro to robia, aby ochladili matičku Zem, a to že nám otravujú atmosféru, zabíjajú stromi, ničia prírodu, menia pH pôdy v ktoréj nevyrastie nič okrem geneticky upravených plodín ktoré sa dokážu adaptovať,upchávanie pórou Zeme tými toxickými sra*****, zabíjanie ludí ničivími hurikánmi, cunami.. jj, všetko to je pre naše dobro..   Ja, ja už fakt nevem, človek čo by mal byť stelesnením inteligencie, súcitu a lásky, zástupcom všetkéj fauny a flory v prírode z ktoréj je stvorený, nehovoriac o spojení s vesmírom sa správa ako úplny idiot bez štipky rozumu. Lesi sa vyrúbajú, mlieko vylieva do potokou, živočíchy zabijajú pre mäso, výrobky a trofeje či kožušiny, atmosféru i nadalej otravuje, vodu nehovoriac a zem toxickejšia a toxickejšia.. Povecte všimli ste si niekde v prírode živočícha tak jeb**** ako je človek? Asi určite nie! Všetci a všetko žije v harmonií a v súlade s prírodou a jej cyklami, iba ten človek je už natolko túpý z masmédií, podprahovích reklám, HAARPU,kontrolou mysle frekvenciami digitálneho vysielania,ved predsa život bez poriadnej telky nieje "IN" a na poriadnu telku treba už aj dobrú kvalitu obrazu!!, všade prítomnéj chamtivosti a negativite kôli tým papierikom s imaginárnou hodnotou! Škoda stromov na tie peniaze..
  Ja, ja už fakt nevem, človek čo by mal byť stelesnením inteligencie, súcitu a lásky, zástupcom všetkéj fauny a flory v prírode z ktoréj je stvorený, nehovoriac o spojení s vesmírom sa správa ako úplny idiot bez štipky rozumu. Lesi sa vyrúbajú, mlieko vylieva do potokou, živočíchy zabijajú pre mäso, výrobky a trofeje či kožušiny, atmosféru i nadalej otravuje, vodu nehovoriac a zem toxickejšia a toxickejšia.. Povecte všimli ste si niekde v prírode živočícha tak jeb**** ako je človek? Asi určite nie! Všetci a všetko žije v harmonií a v súlade s prírodou a jej cyklami, iba ten človek je už natolko túpý z masmédií, podprahovích reklám, HAARPU,kontrolou mysle frekvenciami digitálneho vysielania,ved predsa život bez poriadnej telky nieje "IN" a na poriadnu telku treba už aj dobrú kvalitu obrazu!!, všade prítomnéj chamtivosti a negativite kôli tým papierikom s imaginárnou hodnotou! Škoda stromov na tie peniaze.. Kód: Vybrat vše
http://orgo-net.blogspot.com/

zkuste dát další dobrej křišťál k orgonitu a to je hukot! Chce to vybírat, třeba z deseti budou dobrý 3 a fakt dobrej třeba jeden ale to je pak balada když se najde správnej konkrétní kámen ke konkrétnímu orgonitu, dáte je k sobě třeba v čajce na stůl a zachvíli je čajovna zaplavená krásnou svěží energy, lidičky nechápou a jen se usmívaj ztišení a prostory se vyjasněj, no balada.
 zkuste dát další dobrej křišťál k orgonitu a to je hukot! Chce to vybírat, třeba z deseti budou dobrý 3 a fakt dobrej třeba jeden ale to je pak balada když se najde správnej konkrétní kámen ke konkrétnímu orgonitu, dáte je k sobě třeba v čajce na stůl a zachvíli je čajovna zaplavená krásnou svěží energy, lidičky nechápou a jen se usmívaj ztišení a prostory se vyjasněj, no balada. 
 Už tomu je nejaký ten piatok od posledného príspevku, tak pripájam pár fotografií a postrehov z okolia. Orgoš tu už nieje sám, pri splne mesiaca som vyrábal dalšie dva orgonity zo živice smreku po zásahu bleskom, kryštále očistené v lesných prameňoch potokov, kovové spony som použil z bronzu, nástrojovéj ocele a bežnéj ocele, od jemnych - veľmi ostrých až po "velké" logaritmické špiráli, očistené v ohni, viď obr.:
 Už tomu je nejaký ten piatok od posledného príspevku, tak pripájam pár fotografií a postrehov z okolia. Orgoš tu už nieje sám, pri splne mesiaca som vyrábal dalšie dva orgonity zo živice smreku po zásahu bleskom, kryštále očistené v lesných prameňoch potokov, kovové spony som použil z bronzu, nástrojovéj ocele a bežnéj ocele, od jemnych - veľmi ostrých až po "velké" logaritmické špiráli, očistené v ohni, viď obr.:

)
 )