Orgonit a vcely?
Re: update
Jen tipuju, ale možná šlo o biopole s negativní polaritou (charakteristikou) - což samo o sobě není špatné.XYD píše:tak vcely odpoledne jeste ten samy den odletely...
Jinak par vcelaru mi rikalo, ze vcely naopak vyhledavaji SPATNE biopole... coz by bylo v rozporu s pozitivnim pusobenim ORGONITU?
Re: Orgonit a vcely?
To je jako s kočkama, říká se, že leží na negativních zónách a včeličkám se taky daří na negativních zónách. Ale je to myšleno na negativních ve smyslu + a -

Na tomto fore som novy i ked o orgonitoch viem uz o nieco dlhsie. Povodne som planoval zakupit uz hotovy orgonit z jedneho slovenskeho e-shopu,ale toto forum a financna situacia ma prinutila preodnotit svoje rozhodnutie a chcem si vyrobit vlastny  Ale aby som nebol OT...
 Ale aby som nebol OT...
S otcom uz dlhsiu dobu premyslame nad chovom vciel. Je to otcov sen snad uz od detstva. Minuly rok uz aj konecne zacal konat, a mal aj vybavene vcelie rodiny, lenze nastal problem (mensie terenne upravy a ulozenie betonovych panelov pod ule) Takze verim,ze tento rok sa to uz snad podari i ked bude o dost vacsi problem zohnat rodiny kedze ziadny vcelar nepreda prezimovane vcely Ale treba pozitivne mysliet,no nie?
 Ale treba pozitivne mysliet,no nie?   

Otazka na vas: Aky druh orgonitu (TB) je podla vas pre vcely najlepsi? Staci nejaky velkosti hokejoveho puku ?
a druha otazka pre mna snad este dolezitejsia: ake zlozenie? stacia klasicky len hlinikove spony a do stredu nastojato krystal (spicom hore-ak sa mi podari zistit polaritu, tak + hore) pripadne ak nezozeniem taky,moze byt aj obly,pripadne rozdrteny?
Vopred vdaka za odpovede

Ale aby som nebol OT...
 Ale aby som nebol OT...S otcom uz dlhsiu dobu premyslame nad chovom vciel. Je to otcov sen snad uz od detstva. Minuly rok uz aj konecne zacal konat, a mal aj vybavene vcelie rodiny, lenze nastal problem (mensie terenne upravy a ulozenie betonovych panelov pod ule) Takze verim,ze tento rok sa to uz snad podari i ked bude o dost vacsi problem zohnat rodiny kedze ziadny vcelar nepreda prezimovane vcely
 Otazka na vas: Aky druh orgonitu (TB) je podla vas pre vcely najlepsi? Staci nejaky velkosti hokejoveho puku ?
a druha otazka pre mna snad este dolezitejsia: ake zlozenie? stacia klasicky len hlinikove spony a do stredu nastojato krystal (spicom hore-ak sa mi podari zistit polaritu, tak + hore) pripadne ak nezozeniem taky,moze byt aj obly,pripadne rozdrteny?
Vopred vdaka za odpovede

Mas specificku poziadavku. Len raz v zivote som sa stretol s orgonitom, ktory bol vylozene designovany pre podporu vcelstva a zial uz ho nemaju v ponuke (nenasiel som ho tam teraz), ale link ostal http://www.orgoniseafrica.com/english/b ... oster.htmlkiwinr píše:Na tomto fore som novy i ked o orgonitoch viem uz o nieco dlhsie. Povodne som planoval zakupit uz hotovy orgonit z jedneho slovenskeho e-shopu,ale toto forum a financna situacia ma prinutila preodnotit svoje rozhodnutie a chcem si vyrobit vlastnyAle aby som nebol OT...
S otcom uz dlhsiu dobu premyslame nad chovom vciel. Je to otcov sen snad uz od detstva. Minuly rok uz aj konecne zacal konat, a mal aj vybavene vcelie rodiny, lenze nastal problem (mensie terenne upravy a ulozenie betonovych panelov pod ule) Takze verim,ze tento rok sa to uz snad podari i ked bude o dost vacsi problem zohnat rodiny kedze ziadny vcelar nepreda prezimovane vcelyAle treba pozitivne mysliet,no nie?

Vopred vdaka za odpovede
Snad inspiruje

Vdaka, velmi si mi pomohol -ak som to spravne pochopil tak by tam okrem krystalu mal byt ruzenin a levandulovy kvet,to bude asi to na vrchu pieskovej farby,,,i ked na levandulovy kvet sa to moc nepodoba :/  Inak 3 okolo kazdeho ula  predpokladam,ze asi do trojuholnika usporiadane a zakopane tesne pod povrchom zeme...
  predpokladam,ze asi do trojuholnika usporiadane a zakopane tesne pod povrchom zeme...
A dalsia otazka,je to sice este moc dopredu,ale ked to bude aktualne tak urcite podam info ako to posobi na vcelicky
Lenze ma zaujima ako daleko maju byt od seba ule s a bez orgonitu? aby to nejako neskreslilo vysledky pozorovania Predpokladam,ze by som to spravil na vzorke 4+4 ule,,,4 s orgonitom a 4 bez...staci aby tie bez orgonitu boli tak 10 metrov od tych s orgonitom? Snad nebude vadit,ze hned pri nich je studna :/ i ked mozno to trocha ovplyvni..
 Predpokladam,ze by som to spravil na vzorke 4+4 ule,,,4 s orgonitom a 4 bez...staci aby tie bez orgonitu boli tak 10 metrov od tych s orgonitom? Snad nebude vadit,ze hned pri nich je studna :/ i ked mozno to trocha ovplyvni..

predpokladam,ze asi do trojuholnika usporiadane a zakopane tesne pod povrchom zeme...
  predpokladam,ze asi do trojuholnika usporiadane a zakopane tesne pod povrchom zeme...A dalsia otazka,je to sice este moc dopredu,ale ked to bude aktualne tak urcite podam info ako to posobi na vcelicky

Lenze ma zaujima ako daleko maju byt od seba ule s a bez orgonitu? aby to nejako neskreslilo vysledky pozorovania
 Predpokladam,ze by som to spravil na vzorke 4+4 ule,,,4 s orgonitom a 4 bez...staci aby tie bez orgonitu boli tak 10 metrov od tych s orgonitom? Snad nebude vadit,ze hned pri nich je studna :/ i ked mozno to trocha ovplyvni..
 Predpokladam,ze by som to spravil na vzorke 4+4 ule,,,4 s orgonitom a 4 bez...staci aby tie bez orgonitu boli tak 10 metrov od tych s orgonitom? Snad nebude vadit,ze hned pri nich je studna :/ i ked mozno to trocha ovplyvni..- 
				kolosjackos
nejde o to dat orgonit jen k ulum ale hlavne obdarovat cele okoli. podle me neni potreba vcelkam delat specialni orgnit. par obycejnych tb by melo stacit.
taky uvazuju o chovu vcel. bude asi velmi tezke nekde nejake sehnat. rok co rok jich ubyva, i kdyz muzu s radosti rict, ze v mojem aktivnim okruhu se dari vcelam lip.
vcelam je treba pomoct, bez nich sme straceni. imunni system vcel je v kyblu. zacalo to nejspis strikani monokultur pesticidma. vlny vsech druhu a hlavne chemtrails to jen zhorsuji (insekty nemaji plice).

taky uvazuju o chovu vcel. bude asi velmi tezke nekde nejake sehnat. rok co rok jich ubyva, i kdyz muzu s radosti rict, ze v mojem aktivnim okruhu se dari vcelam lip.
vcelam je treba pomoct, bez nich sme straceni. imunni system vcel je v kyblu. zacalo to nejspis strikani monokultur pesticidma. vlny vsech druhu a hlavne chemtrails to jen zhorsuji (insekty nemaji plice).
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
Tu prisadu davali podla mna priamo do orgonitu. Tiez si myslim, ze postaci ak to cele pOriadne ogiftujes klasickym orgonitom. 
Daj im aj cloudbuster a earthpipe. Pripadne zopar TW.

Daj im aj cloudbuster a earthpipe. Pripadne zopar TW.
Co sa tyka vzdialenosti ulov pre pozorovanie, tak to nemam odskusane. Na kvety staci par metrov. Ked das tb do kvetinaca, rozdiel nastane za par dni.